Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vlad Kr

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Vlad Kr

  1. Можна більш детально на цей закон. Було б краще посилання на rada.gov.ua
  2. Згоден. Ну на даний момент в мене вже є в наявності 1 АКБ 6s2p. Він працює на інверторі 3,5кВт. Виходе що другий щоб входити в ліміти необхідно придбати як мінімум 7s2p. То все є таки яку бмс підібрати?
  3. До інвертора підключене все електрообладнання обладнання будинку та каскад панелей 10хRisen RSM144-7-450M . з великого навантаження тільки тільки проточний водонагрівач потужністю 3кВт
  4. Один АКБ може швидше розряжатися від іншого, так же як і заряджатися
  5. Всім привіт. Хочу підключити збірку з 2 АКБ послідовно на базі пакетів Lg Chem 2 АКБ 6s2p. Підкажіть яку плату bms краще поставити, бажано з активним балансиром. P.s. І ще питання, чи потрібен мені цей активний балансир?)
  6. Величезне людське дякую тобі, виявилось, що плюсовий вихід з панелей був коротко замкнений на землю
  7. Зрозумів. Завтра всі заміри зроблю та опишу, бо сьогодні свято, не став лізти на дах
  8. Додивився тільки що. При вимкненій зовнішній мережі видає її наявність в розмірі 2,7В
  9. Можу тільки завтра перевірити, сьогодні на службі. Начебто взагалі просто миттєво тухне
  10. Ви маєте на увазі перевірити чи + та - панелей не віддають на землю? Доречі доповню. Якщо від зовнішньої мережі відключити тільки фазу, к ноль залишити інвертор миттєво вирубається
  11. Всім привіт. Питання до спільноти. Інвертор pow-hvm3.2h-24v працював з жовтня в режимі безперебійника, нарікань не було ніяких. Прийшла весна, вирішив під'єднати фото модулі Risen RSM144-7-450M-HS/9bb/PR в кількості 3 шт. Зібрав всю схему с сонячними модулями, в режимі автономного інвестору все працює добре без нарікань. Як тільки підключаю зовнішню мережу інвертор видає помилку глибокого розряду батарей і працює тільки від мережі, при тому вироботка енергії сонця в темну пору доби показує близко 650Вт. Куди лізти, що шукати?
×
×
  • Створити...