Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dmytro Davydenko

Пользователи
  • Публікації

    31
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    david

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Dmytro Davydenko's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Уже год на форуме
  • 10 комментариев
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

2

Репутація

  1. я так і думав зробити. взяти грубу наждачку або щітку по металу, зняти ту фарбу яка погано держиться та нанести другий шар фарби. пізніше викладу фото готового паркану. вирішив для другого шару зварити за іншим рецептом: мука ржаная или пшеничная - 1160 гр; железный купорос - 500 гр; поваренная соль - 500 гр; железный сурик - 500 гр; олифа натуральная - 500 мл; вода - 9л Що скажете? або може є кращій рецепт, щоб фарба сильно вʼїлась в дошку. моя проблема в тому що я стругонув дошку та зробив фаску з боків. хотів зробити як гарніше.
  2. замовив дошки свіхопилені, стругані та з боків зняв фаску фрезером. рецепт фарби взяв як на картинці, але пігмент взяв сухий для бетону та додав його 500 г білого та 500 г чорного. вскрив одним слоєм. фарба не тримається на тих місцях по яким проходили фрезером. мабуть вони дуже гладкі. що в такому випадку робити? я думав пройтись грубою наждачкою та покрити другим шаром. або можливо треба змінити рецептуру? як зробити так щоб фарба краще трималась?
  3. в мене так само. Трохи нажиться після того як пофарбував. Ще не монтував дошки на паркан.
  4. Приготував цю фарбу та пофарбував. Наступного дня пробував намочити доску та помітив що краска трохи змивається від води. Це нормально?
  5. Дуже гарно виглядає. Цікаво було б дізнатись чим обробляли деревину.
  6. Дякую. я вирішив робити з планкена цю лобову частину)
  7. так ми і так поклеїли. трді не треба відмостки?
  8. Грунт- шлак, фундамент - плита, утеплена экструдером. Если вынять грунт, уложить пенепласт или экструден, сверху приклеить рубероид с нахлестом на фундамент и засыпать это все щебнем. это будет правильная конструкция мягкой отмостки?
  9. Если у меня фундамент плита, утепленная пенопллистиролом , а основание это утрамбованный шлак в перемешку с глиной. Участок вокруг дома хочу засыпать мелким щебнем. Нужно отмостка?
  10. На скільки практично робити лобову з дерева, як на вашому будинку?Дуже подобається такий варіант. Ви використовували сосну чи модрину?
  11. так вы брали просто обычную доску? я планирую палубную брать. То есть лучше дождаться +20 и уже монтировать террасу? я думал делать это уже. Над террасой будет навес из прозрачного карбоната, т.к. осадки будут только если косой дождь, снега в последние годы практически нет. И что-то нужно под террасу стелить? у меня внизу гранд шлак. Нужно агроволокно стелить? и можно ли каркас делать из свежепила?
  12. Ми змонтували фальц на стіни і тепер з чогось треба зробити лобову планку. Практичніше буде з металу, але в моєму місті лобову планку довжиною 4,5м ніхто не погне. Що в такому випадку робити? Монтували з кусочків 2,5 м не хочеться, бо буде видно стики. Можливо замовити фальц такої довжини і змонтувати його? Сподіваюсь на пораду експертів.
  13. і ще таке питання: чи є сенс купувати палубну дошку з модрини? вона набагато краще сосни?
×
×
  • Створити...