Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

alex.gerash

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

alex.gerash's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

0

Репутація

  1. Ну, раз форум для нотаріусів закритий і вони сюди не ходять, тоді дійсно не варто, ви праві
  2. Світло там є підключене. Щодо вказаних ділянок, то в Дії є послуга, де можна отримати за кадастровим номером інформацію про це майно. Так от, цих ділянок в жодному реєстрі немає - ні в майні, ні в іпотеках, ніде. О по "переоформленій об'єднаній" відповідно є інфо. Тобто ніде, крім кадастрової карти, їх як об'єкту майнових прав не існує. Зрозуміло, що і кадастр треба "виправляти", але поки ситуація така.
  3. За твердженням ріелтора було таке. Були 3 ділянки під город. Їх викупив один власник, надалі об'єднав і змінив призначення під будівництво в об'єднаній ділянці. Але в кадастрі світяться і об'єднана ділянка під будівництво (продана в 2019 році), і старі осг-ділянки (видно, що давні). І це фізично за кадастром одне і те ж місце. Погугливши, зробив висновок, що це доволі типова історія, і землевпорядна організація може дати документацію в Держгеокадастр на виправлення. Втім, залишилося розібратися, чи та документація існує
  4. Прохання допомогти з таким питанням. Продається ділянку під забудову. Коли дивишся на кадастровій карті, то "всередині" цієї ділянки бачиш поділ на менші ділянки. І ці шматки мають свої кадастрові номери (ОСГ). Коли запитує ріелтора, то він каже, що то старі городи, які не видалили з кадастру. Але ж так воно не має бути. Як переконатися, що право власності за тими старими кадастровими номерами анульовано або як їх видалити в офіційний спосіб? Чи можуть з цим допомогти на місцевому рівні в сільраді чи куди треба звертатися?
×
×
  • Створити...