Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Николай Стадничук

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Николай Стадничук

  1. Точність аби при роботі від дизель генератора, які я так зрозумів також не завжди справні, напруга була б в межах роботи імпульсних зарядок планшетів ноутбуків, зарядок теплаків і тп. Протонів привезли 6 шт і всі ведуть себе однаково, і я в них вже замінив всі релейки, шкода витраченого часу і грошей бо роблю за свої кошти, і не звик швидко здаватися, і викидати те що можна полагодити :), мені не зрозуміло чи то якась несправність, що я її не бачу, чи то так по заводу зроблено, якщо по заводу то нащо так ображати покупців. Є різні програматори, спробував би перешити, може є де скачати варіанти прошивок, добре булоб з ісходником щоб підігнати під себе або з описом де що можна в коді змінити. Як я зрозумів з поведінки, то рівні з операційників то для показометрів та для відсічки а для гістерезису то різниця рівнів і рівень по вхідній напрузі.
  2. Потрібна допомога з релейним стабом, реллюшки випяав, перевірив на якість контакту, замінив підозрілі. Обірвані резистори настройки по 10к всі 3, чому незнайшов, замінив, нібито працює, але як тепер його настроїти. Середній я так зрозумів відповідає за включення релле для вольтодобавки при нажатій кнопці 140/160 вхідна напруга. Як настроїти інші, яка послідовність дій. Наабум невиходить, то нижня напруга меньше 200, то верхня летить за 240.
  3. Потрібна допомога з ремонтом стабів для зсу, релюшки поміняв, все нібито працюе, але дуже вузький діапазон перемикання, кілька вольтів. Резисторы настройки були пошкоджені, замінив, вхідну та вихідну напругу ними виставив. Перемикання відбувається на 205 та 235 вольта. А напруга після перемикання 233 та 207 вольта. Тобто ще 2 вольта і перемкнеться. Як добитися або ширшого діапазону або щоб перемикатися на напругу близьку до 220.
×
×
  • Створити...