Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сергей_Човпинь

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Сергей_Човпинь's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Первый пост

Recent Badges

1

Репутація

  1. Та не переймайтесь.... Мені від вас нічого не треба. Я з такими "спеціалістами" частенько пересікаюсь по роботі. Добре, що адекватних та професійних людей таки переважна більшість. Тому ви мене абсолютно нічим не здивували.
  2. Повторю своє питання, яке задавав на іншій гілці цього ресурсу: Ви написали, що причина може бути в "реактиві".... Не порадите як з цим боротись? Бо помітив ще одну річ: у мене стоїть Ямаховський аудіоресивер. І от коли інвертор видає струм від батарей - ресивер працює безшумно. А коли переходить на мережу - то в ресивері починає гудіти блок живлення....
  3. Ви багато тексту написали.... Але ж, по факту - жодного слова. Такі поради можуть і бабусі біля підїзда давати. Є технічна проблема. Я запитав поради фахівця. Натомість: пуста говорільня....
  4. А тепер можна все це тільки для тих хто на бронепоїзді :)) І доречі, перед цим стояв польський інвертор VOLTA на 1 кВт і таких музичних супроводів у стаба не було.
  5. Доброго всім часу доби. Маємо таку схему: після ввідного автомату в квартирі стоїть стабілізатор Елекс Ампер далі через нього підключений інвертор Axioma BF2500. Окремо від стаба підключені силові розетки кухні (холодильники, стіралка, кавоварка і тд) а через інвертор всі інші розетки та світло по кімнатах. Інвертор працює без нарікань від панелей та акумів. А от коли вночі сідають акуми і він переходить на режим байпасу та зарядки - починає доволі шумно гудіти стабілізатор. Нававнтаження на стаб не велике (ток заряду від мережі всього 2А) але стаб гуде як транформатор. Коли працює від сонця та акумів - стабілізатор мовчить. Навіть коли його навантажую на всі гроші побутовими приладами. Сьогодні спробував перепідключити схему і іевертор підключив не через стаб а прямо у ввідний автомат разом із стабом. Живлення тепер бере не через стабілізатор але всерівно коли інвертор переходить на режим байпаса - стабілізатор починає гудіти...... З чим це може бути звязане?????
×
×
  • Створити...