Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Семен Маркович

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Семен Маркович's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Уже месяц на форуме
  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

10

Репутація

  1. Можна посилання на мій вислів стосовно того, що "буде по іншому... в Одесі"? Повторюю - я лише поцікавився. Виявляється що задати питання це рівнозначно стерджувати що все пропало? А може то проекція своїх думок на співрозмовника? Я зрозумів що відповіді не отримаю. Лише образи в свою адресу. У хлопчика болісне відчуття своєї неповноцінності і у мене нема бажання пестити його неповноцінність. Хай сам. Все сам. Полностью согласен. Пытался почерпнуть для себя информацию о необходимости резервирования. Увы. Лучше с тетей Цилей советоваться чем с кичащимся своей неполноценностью.
  2. Ну, хтось повинен на нуль. То чому б не ви? Чи захист країни то не ваше?
  3. А паспортні данні, прописку, дозвіл від компетентних органів потрібно? Аналізи? Кал, Моча, Загальний аналіз крові та генетичний - скільки українськоої а скільки "не правильної" прикладати потрібно? В оригіналі чи достатньо копій завірених у нотаріуса? Перелік ресурсів посилання на які є правильними, а якіх не правильні можна опублікувати? А то пошлюся, наприклад, на пятий канал, а на нього не можна посилатися. Я ще раз передивився Правила ресурсу. Там вказано що ресурс не предмодерований. Тобто не заборонено писати будькому і будьщо, що не порушує Правила. Чи то Правила лише для обраних, а іншим - демократія (що хочу те й витворяю)? Ми відволіклись на обговорення моєї персони, а я б хотів все ж таки почути на чому базується впевненість що цієї зими енергоносії будуть доступні в потрібній кількості і без обмеженнь. Поки я цього не побачив.
  4. Хлопчику, знайди в Правилах https://www.stroimdom.com.ua/guidelines/ пункт, в якому сказано що хтось тобі щось винен і повинен доводити за першим ліпшим бажанням! При тому, виключно твоїм. Є бажання комусь щось довести - зброю в ркуки і на нуль, доводити русні що в тебе є яйця (чи нема???). Знов передивлятися марафон за кілька тижнів я не зобовязаний. Є бажання - сам передивись, та пошукай де Галущенко розповідав до чого треба готуватися українцям цієї зими. Про повербанки, генератори та дрова, про віялові відключення (але ж вони зроблять усе...).
  5. Ну, такіда. Брехня. Цифра та сама що на січень, що на травень, що на липень 11,7. Тобто ніхто нічого не закачує. Доречі, на 21 рік була інформація щодо приналежності газу в сховищах. Цього року такої інформації поки не бачив.
  6. Ой-вэй, да кто ж дискутирует? Я задал вопрос и был бы очень мерси если бы профессионал ответил. Я хочу понимать будет ли газ в Одессе или только в скважине на полтавщине или харьковщине? Собирать ли пожитки и ехать в Хайфу или еще пожить можно?
  7. К сожалению последние найденные мной сведения о ПХГ от января сего года. Было 11,7 млрд м3. При том, что большая часть этого газа не собственность Украины. В этом году, как я понял, не до накопления газа. Август на дворе, а о закачке газа ни словечка. Возможно руководство что то опять знает?
  8. По этому и задал вопрос - на чем основана уверенность что всё будет и при этом нам ничего не будет.
  9. 31.12.2024 точнее. Но у меня есть опасения, что могут прекратить транзит в любой момент использовав это как оружие.
  10. У тети Фиры для приготовления фаршированой рыбки, кстати, пальчики оближешь, есть домашняя газовая плита, настольная плитка от газового баллона, электрическая плитка и даже во дворе печка с плитой на угле. У тети Фиры есть и А, и Б, и С, и Д. А еще, на крайний случай, она моет уехать к внукам в Израиль.
  11. Волонтерство и благотворительность никто не запрещал. По крайней мере - пока. Если вам мешает всё это, то почему бы не отдать в школы, госпиталя, или как с газовым баллоном поступить? К тому же, я не помню чтобы заставлял кого либо что либо накупать. Тут каждый своим умом жить должен. Я всего лишь спросил на чем основана уверенность что зимой будет газ, электроснабжение, вода, отопление. Услышал что я зраднык почему то. Это такая манера общаться на этом ресурсе? Спрашивать можно только то, что разрешено? Где можно ознакомиться с полным перечнем разрешенных вопросов? Добыть - как говорят у нас в Одессе, пол дела. А вы не интересовались у газовщиков сколько вкладывалось средств в магистральные сети? А как эти сети, газоперекачивающие станции и ГРП защищены? Да и экспортировать можно будет только в том случае, если будут сети. А в сетях будет давление. Кстати, договор на транзит украинскими газотранспортными сетями когда заканчивается?
  12. 1. Всі сучасні лічильники мають захист від "власника", тобто від змотування. 2. Жоден РЕМ не дасть підключитися приватному споживачу до комерційного обліку по будьякому протоколу, що дозволяє не тільки зчитувати, а і програмувати (маючи паролі).
  13. Більшість лічильників що продають в конкретному місті вже з параметризацією. Тобто не потрібно додатково віддавати на параметризацію. До того ж, наразі діють прогрпми від постачальника по переходу на зонні тарифи. Треба лише написати заяву на зміну обліку (часто навіть зателефонувати) і постачальник сам замінить прибор обліку на дво, або три зонний. Купляти потрібно для заключення першого договору, або при встановлені сонячної генерації (двонаправлений облік).
  14. Вибачте, але західний напрямок не варіант, як кажуть у нас в Одесі. Треба в іншому напрямку - на схід. Війна на сході. Там капоніри, землянки. Там тепло. Волонтери дрова завезуть та буржуйки зроблять.
×
×
  • Створити...