Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ANB ANB

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

ANB ANB's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже месяц на форуме
  • Уже неделю на форуме
  • Первый пост

Recent Badges

5

Репутація

  1. Пробував, не працює. Судячи з напруг на контактах, там може бути CAN-шина, хоча на корпусі написано , що там 2 штуки RS485.
  2. В SRNE HF2430S60-100 цих пунктів немає. З ним мав проблему, що при напрузі 96,5в він видавав помилку овервольтажу, і треба було від'єднати панелі для їх перезапуску. Зараз змінив інвертор на SRNE HF2430 S80-H. У нього є в меню пункт 30, але в інструкції він не описан. Для нового інвертора додав щє дві панелі, бо в нього нижній порог МРРТ 120в (Тепер проблема встигнути витратити все вироблене Вчора назбирав 13.5кВт, сьогодні 12.1) З новим інвертором нова проблема, він при роботі від мережі завжди показує заряд аккумуляторів (навіть якщо вони не підключені). Здається це поломка, або баг у прошивці. Буду спілкуватися з продавцем.
  3. Виявив, шо у моєї BMS немає CAN інтерфейсу, лише UART. Сторінка конфігурації чомусь не завантажує параметри батареї, в інверторі все прописано для 24в, а показує для 12в. Хоча параметри що до токів та приоритетів заряду завантажує вірно і може записувати.
  4. У меня сейчас нет в нем WiFi, можно ли прикрутить какой-то стандартный модуль? Сейчас подключаюсь с компьютера, через программу iPower, которую нашел на китайском сайте производителя. Все можно настраивать, но со статискикой там беда. Проблема в том, что LiFePo4 аккумуляторы фактически невозможно контролировать через измерение напряжения, очень пологая кривая разряда, у него 3.2В от 10% до 90% фактически, BMS может считать залитое и забранное и так контролировать остаток, но сам инвертор об этом не знает.
  5. Здравствуйте. Тоже установил себе HF2430S60-100 в похожей конфигурации. Панели 2хLR5-72HPH 545 Аккумулятор LiFePo4 8хCATL 305A c BMS Daly 250A Экспериментирую уже месяц. Пришел к выводу, что отлично работает как UPS (до 3кВт нагрузки, в том числе от аккумуляторов, и до 2кВт (80А) на зарядку аккумуляторов), и ниже среднего как солнечный инвертор. Если задаться целью максимально утилизировать солнце, то может разрядить аккумулятор (LiFePo4 практически невозможно контролировать состояние - очень пологая кривая разряда) и при отключении сети можно остаться ни с чем. Не смог найти внятной документации по инвертору. Написано, что в нем есть два канала для подключения по RS485, но нигде нет описания контактов этого разъема. Методом тыка нашел одну пару, вторую найти не получилось. (Хотелось иметь мониторинг с двух компьютеров). Подскажите пожалуйста, чем мониторите работу инвертора с такими красивыми графиками, а то его родная программа совсем не подходит для мониторинга. подключению
×
×
  • Створити...