Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dima4s

Пользователи
  • Публікації

    21
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Dima4s

  1. Можете дзвонити в обл енерго, якщо є бажання. все що більше +-10% від 220, вже є не штатною напругою і ви маєте право скаржитись на якість. Інше питання чи щось зміниться) Та якщо не дзвонити і не писати скарги - нічого не зміниться точно.
  2. В мене три по 425вт були. З холостим в 50в і робочим в 42в. Все працювало.
  3. Я думав за акум, та він на ранок був 51в, і після заходу сонця був 51в. Тобто віддав все, що взяв за день, і ті 5квт, які він взяв, мали б бути в спожитому зараховані.
  4. Підкажіть, хто розбирається в цифрах з моніторингу... Як так виходить що згенеровано 12. Спожито 14. А з мережі взято 6? По ідеї ж 14-12= 2 з мережі.. а не 6...
  5. певно про ці мова www.aliexpress.com/item/1005006020100013.html?spm=a2g0o.home.0.0.650c2145cTeWcF&mp=1
  6. З того що я побачив після оновлення, вентилятори стали більш адекватно реагувати на налаштування. Все інше ніби працює як і працювало.
  7. можливо і є. я тому і хочу розібратись та зрозуміти. Дякую за бажання допомогти!
  8. тобто питання не в глючності. а в тому що після прошивки в мене збилось якесь з налаштуваннь, і через це така штука твориться. Не підкажете як це поправити? Щоб перемикання на батарею при зникненні мережі завжди займало 20мс а не 6сек
  9. я ним користувався рік в режимі дбж і все перемикалось швидко( так що зникнення мережі навіть не помічалось). Зараз перемикання з мережі на батарею триває 6 секунд. В вас так само?
  10. Та і перевірити чи це НЕ прошивка я не можу, тому що не зрозуміло як повернути стару
  11. тому що саме після оновлення з"явилась така проблема. Ну почнем з того, що якби прошивки не глючили, не випускали б оновлення. Тобто по визначенню прошивки глючні) Якщо говорити про мій глюк, він вилазить тільки коли немає сонця і стоїть живлення від мережі. Тобто при сонці, або в режимі змішування все норм перемикається. Ось відео video_2023-11-10_10-12-04.mp4
  12. Хто вкурсі, що налаштування обведені зеленим означають? Також питання, чи можна якось понизити прошивку? Писав китайцям за глюк з довгим перемиканням на батарею при зникненні мережі в новій версії, вони відписали, що в мене остання прошивка, і все. А те що вона глючна, їх мало цікавить)
  13. ПОспостерігав за зарядкою батареї від сонця. між БМС батареї і показами на екрані інвертора постійна різниця десь в 90ватт. Тобто якщо на екрані показує зарядку батареї на 0.1квата- то на батарею майже нічого не приходить. Вирішив глянути може є якесь оновлення прошивки, яке це поправить... Нічого такого там не знайшов та вичитав інші цікаві поправки. "Краще реагування на зникнення мережі" наприклад. Ну але не були б то китайці.. Оновив я ту прошивку і тепер інвертор перемикається на батарею, при зникненні мережі, десь до секунди. Вимикаю автоматом мережу, через пів секунди мережа зникає на екрані, і ще через пів він перемикається на батарею. "Краще" став реагувати...зараза... Прийдеться чекати нове оновлення, бо чорт його знає як вернути стару. Так що не оновлюйте прошивку, навіть якщо там пише щось корисне😅
  14. Якщо інвертор на 5квт то він по входу може брати максимум 5квт чи саме по виходу? Тобто чи можна наприклад навантажити його на 5 і ще на 2квт заряджати батарею в цей час?
  15. так в тому то і дивина. він з мережі бере на себе десь 50-70ватт) І з батареї тягне ще 15-30ватт. Не зрозуміло як зробити щоб не чіпав батарею.
  16. і на тому дякую. В мене і раніше були якісь дивні штуки з цією батареєю і інвертором. Маючи мережу і працюючи як ББЖ, інвертор все одно постійно тягнув 15-20-30 ватт з акума, чим розряджав його до межі в 52в за декілька днів і заряджав від мережі назад. Я так і не зрозумів для чого він бере енергію з батареї. Єдина думка, що через те що батарея підключена як кислотна. Тепер маю два незрозумілих глюка)
  17. Скріни може і ні. я їх зняв щоб запитати. В момент коли робив їх, я стояв перед інвертором і дивився показники на його екрані. Там було теж саме, 0.17-0.19 на батарею.
  18. Зараз будь який нормальний електрик ставить реле напруги на вході. ТАк само як і ПЗВ. Собі в китайців замовив ще таку штуку www.aliexpress.com/item/1005002998834288.html Для самозаспокоєння. Пишуть що ніби має підстрахувати, якщо реле не встигне...
  19. Добрий вечір. Щось інвертор фігню різну мені показує. Каже що йде на батарею 195W. А бмс не вкурсі про це. У всіх так?
  20. дякую за відповідь. перечитав попередні 11 сторінок, так розумію, що помилився в налаштуваннях. флоат має бути нижче за напругу кінцевого заряду. тому напевно і намагався інввертор постійно підзаряджати батарею. зробив 57 кінець заряду і 56.8 флоат А от з тим чому при наявності мережі, і споживанню з мережі на інвертор своїх 60 ватт, з батареї також постійно береться енергія- не зрозуміло. Налаштування ось такі prnt.sc/VY0M1vErhviQ Батарея з 14 пакетів LG e63 з BMS jikong. Підключена як кислотна. Бачив можна купити за 200+- доларів бмс яка буде працювати через CAN. ПОки вагаюсь чи варте воно того.
  21. Доброго дня. ПОставив літієву батарею як кислотну і маю пару проблем. 1 Інвертор постійно намагається її заряджати від сонця, не розумію як виставити зазор між кінцем заряду і початком нового 2 інвертор постійно споживає енергію з батареї, при цьому і з мережі бере на себе. по бмс бачу постійне споживання в 20-30 ватт, навіть коли мережа є і навантаження йде з неї. це якщо немає сонця. Допоможіть розібратись налаштування мої:
×
×
  • Створити...