Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Володимир Ільчій

Пользователи
  • Публікації

    22
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Володимир Ільчій

  1. Поясню чому це питання мене зацікавило. Поки я експериментую з напругою кінця заряду, я змушений регулювати її на ПК та телефоні ( на ПК у моєму випадку доступно змінити тільки напругу кінця заряду але не напругу утримання а на телефоні навпаки напругу утримання, а пункт напруга кінця заряду відображається не повнітю і тому не доступний для змін) або йти у гараж і це все робити безпосередньо на інверторі. Коли я зрозумію для себе які налаштування будуть для моєї системи найкращі і відпаде потреба в їх зміні то ці мілкі незручності стануть неактуальними. Поки я гуляю між 54 та 55В. Напевне вже пора зупинптись і переключити увагу на CAN чи RS485.
  2. Мабуть я не правильно висловився. Для кінцевого користувача в WEB інтерфейсі у закладці "Налаштування" відображаються не всі поля. Тоді як в інструкції до цього WEB інтерфейсу описано більше полів. Як пояснив інженер продавця Всі поля у закладці "Налаштування" доступні тільки інсталятору або вище по ієрархії. В мобільному додатку та сама ситуація. Хоча на лицевій панелі самого інвертора можна налаштовувати все що хочеш.
  3. Все виправиться)) Іви знайдете своїх клієнтів (просто я не Ваш клієнт і тим більше не конкурент).
  4. Претензій до продавця у мене немає, ніхто мене не посилав. Я сам все встановлював і налаштовував. Це моє бажання. Так як маю споріднену професію і великий досвід роботи з кислотними АКБ різних типів. Тому хочу сам розібратись, це точно допоможе у подальшій експлуатації. Єдине питання до обмеженого для користувача WEB інтерфейсу, але це не смертельно, просто трішки не зручно.
  5. Вам дуже вдячний. Все так. претензій ні в якомуразі і бути не може. Не дуже добре вмію користуватись форумом. Відповідь була для Dalet. За останню добу написав на форумі більше ніж за весь час користування інтернетом (20рокі). Як правило читаю, зараз це виключення з правил.
  6. Не хвилюйтесь так, побігаю, походжу, розберусь та іншим розкажу))
  7. atmosfera01, інший, простим смертним, не положено (трішки іншими словами так пояснив інженер продавця😒).
  8. Мабуть може раз каже, але чому він має захотіти я не його клієнт. Як я зрозумів він комерсант а не альтруїст😊.
  9. Я прочитав всі сторінки і ієрархія мені відома але в інсталятори я не планую, мені б для себе.
  10. Ще одне питання. Продавець дав не повний доступ до WEB застосунку, мотивуючи що повний тільки для інсталяторів. Чи можна з цим щось зробити? Бо дуже незручно кожен раз бігати в гараж щоб щось змінити на самому інверторі.
  11. Дякую за поради та дані про налаштування Вашого інвертора. Фамілія моя Ільчій а не Ілліч (тому боятись нічого😊). Надію подружити BMS АКБ та інвертор поки не втратив. Міняти нічого з обладнання поки не планую. І саме головне не уявляю який алгоритм роботи BMS мого АКБ і який допустимий дизбаланс. І чим краща Ваша BMS від тої що стоїть з завода. Надіюсь з Вашою допомогою розібратись і тоді приймати якесь рішення. А поки працюю в режимі кислотного та оптимізую налаштування.
  12. То дякую за напрямок. Але форуми створені для того шоб ділитися (деколи розумними а деколи ні) думками.
  13. Тобто Ви вважаєте що низька напруга кінця заряду скоріше може пошкодити батареї ніж продовжити термін її експлуатації?
  14. О це вже конструктивна думка. Як взнати на якій напрузі в нього балансування? Чи не можна раз у місяць підняти напругу на дозволений максимум батареї? В цієї BMS вся інформація виводиться на екран. Який дисбаланс допустимий?
  15. Ясно що не знає, тому і потрібно розуміти як оптимально налаштувати параметри заряду і розряду, щоб не зашкодити батареї і збільшити термін її експлуатації.
  16. З яким струмом балансування BMS не знаю і який алгоритм її роботи в цій батареї теж не знаю. Але вона точно працює і контролює напругу на кожному елементі та температуру на чотирьох блоках (по чотири елементи в блоці), крім того всі захисти, рахує кількість циклів та веде журнал максимальних та мінімальних параметрів.
  17. Мені подобається. робилось все своїми руками. По мануалу від батареї значно ширші межі (44В-57,6В та 0,5С струм заряду та розряду). Але хочеться зберегти ресурс батареї. тому і цікавлюсь як краще. Струм заряду вибраний вище ніж 0,2С тому що в режимі кислотного він за 0,5В до кінця заряду плавно спадає і в моїй системі в 90% часу заряду не перевищує 20А Хоча АКБ дозволяє в номінальному режимі 0,5С (50А).
  18. Тещо в'яжеться на багато дорожче, і має 15 елементів замість 16-ти. Цікавить Ваша думка про рівень напруги кінця заряду та розряду. По обв'язці все грає, додаткові автомати на розетки до інвертора та після (а що треба було поставити окремий щиток? 😊)
  19. Не претендую на істину, але на мою скромну думку 99% заряду LFPO4 АКБ вкладається в 3,1В - 3,4В на елемент. Кінець заряду настане тоді коли при заданій напрузі (3,4В-3,6В на елемент), струм впаде до 3-5% від ємності батареє (це вам підтвердить BMS).
  20. Чому пізно? Можна ж змінити налаштування. Боржомі може не допомогти але і не зашкодить😊
  21. Доброго всім часу доби. Теж маю інвертор LuxPower з батареєю Must LP16-48100. Панелей поки що один трекер 3,4 кВт., на фасаді, кут 52град, планую ще один такий самий на землі. СЕС для власного споживання. Батарею з'єднати по по CAN не вдалося. Налаштував як кислотну. Струм заряду 25А, струм розряду 30А, напруга кінця заряду 54,2В, напруга кінця розряду без мережі 48В, напруга кінця розряду з мережею 50В. З 23:00 до 7:00 працює мережа, батарея не розряджається (нічний тариф). Прошу гуру подивитись і аргументовано покритикувати.
×
×
  • Створити...