Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

nstprv1920

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

nstprv1920's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже месяц на форуме
  • Уже неделю на форуме
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

1

Репутація

  1. Все нормально, переступати не будуть) Вирішив біля вікна телевізор встановити на кронштейні поворотному. З розетками буде так: З телефона пишу, тому нормально позначити не вийшло. Зліва біля дивану одну розетку на телефони/інше. В зоні ТВ: дві розетки приховані за ТВ. Одна для самого ТВ, друга для Google Chromecast приставки, яку подарували і якраз пригодилась. Навіщо мені здалась та приставка для SmartTV телевізора?? Ну бо як не як подарунок А ще по такій причині: Тому що телевізор вже є, Hisense A6BG на 65 дюймів, чудовий телевізор за свої кошти, зображення супер. Але операційна система Viida 5.0 така собі, може трохи тормозити + телебачення провайдера на iPTV на ній не працює, а також перегляд тільки на офіційних Netflix/Megogo і т.д., а буває хочеться попіратити :)) З Google Chromecast це все вирішується, щей прямо з ноута можна транслювати по блютузу кіно з сайтів, хоч і якість урізається. Також в зоні ТВ ще нижче 3 розетки будуть. Під приставку, саундбар (можливо). Там поставлю тумбу. А от в правому верхньому куті рішив ще 4 розетки встановити, поки не знаю нашо вони мені, але я вважаю, що розеток багато не буває. або в мене психічна травма після моєї спальної кімнати, де лише одна розетка встановлена і я постійно користуюсь подовжувачами. Їх видно не буде за шторою. Якшо я захочу робоче місце там зробити - то ці розетки точно будуть в нагоді.
  2. Ну а шо))) Сидів на роботі і задумався як краще зробити. Напевно, треба більш зайнятіший вид діяльності шукати)
  3. 50/50, на половину для гостей, на половину для себе) Спати рідко потрібно буде на дивані, для цього діла ліжко є. Телевізор використовувати теж рідко, немає на нього часу та і не треба той час витрачати на телевізори. Приставку пограти для мене краще. Тим паче, захотіли купити дорогі штори, які привертають на себе увагу, хоча я не бажав такі вибирати...Мені б і звичайних однотонних вистачило. Тому, раз такі штори вибрали - треба на них дивитись😁
  4. Ось якраз і приставку більше граю, ніж фільми/відео. Мені теж перший варіант виглядає більш практичнішим. Дякую.
  5. Дякую, я теж над цим варіантом думав і він би був найкращим, але є два нюанси, ця стіна не є міцною і я невпевнений, що вона витримає телевізор 65 діагональ, а також відстань від телевізора до дивану збільшується до 4м-4,5м, що може бути не дуже комфортним для перегляду, а на більшу діагональ коштів немає. Якщо стоїть вибір тільки перед тими двома варіантами - який би Ви обрали? В разі чого шторою можна закрити промені Сонця.
  6. Те вікно, що на плані кімнати зверху - виходить на північно-західну сторону, а з правої - на північну сторону.
  7. Є два варіанти як розмістити кутовий диван довжиною 300 см, шириною 160 см і телевізор в кімнаті, в якої ширина 417, довжина 466 см = 19,5 м2 Перший варіант: В такому випадку телевізор буде висіти на поворотному кронштейні, задопомогою нього можна віддвинути телевізор від стіни до 50 см, телевізор не буде заважати шторам і не буде щільно прилягати до них. Другий варіант: В такому випадку я так розумію вільного місця буде менше в кімнаті, під вікнами в мене чугуні (ще з СРСР) радіатори отоплення, кажуть, що від них меблі треба трохи на відстані ставити. В вітальні іноді потрібно буде ставити великий стіл для гостей. Як на вашу думку буде практичніше і гармонійніше виглядати?
×
×
  • Створити...