Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

solar

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

solar's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Уже месяц на форуме
  • Преданный форуму
  • Уже неделю на форуме
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

3

Репутація

  1. В мене виставлено 265 В. - так порекомендував професійний електронщик.
  2. В мене те саме. Сьогодні в обідній час панелі під шаром снігу видавали до 200 W. (загальна потужність панелей 6 кВт)
  3. Хочу поділитись інформацією, яка можливо комусь знадобиться. СЕС мені встановлювали майстри з фірми яка професійно займається виключно цією справою, тому я, як кажуть, довірився професіоналам. Через деякий час дізнався про одну цікаву деталь. Виявляється, якщо в мережі буде "стрибок" високої напруги, по типу - в розподільчому трансформаторі відгорить "0" і т.д., що в приватному секторі явище доволі розповсюджене, інвертор, як і всі побутові прилади які підключені до мережі по любому згорить, не зважаючи на заявлений виробником захист. Само собою при таких обставинах ні про яку гарантію з боку продавця мови бути не може. Про це мені сказали двоє людей компетентних у цих справах. Ось майстер, який займається професійним ремонтом інверторів : порекомендував обов"язково встановити перед інвертором реле напруги з контролем струму, що я і зробив (благо в щиткові якраз було місце). Я поставив "Зубр" CV2-63 red
  4. Ну що ж, тоді в своє виправдання обмалюю ситуацію. Влітку мені встановили СЕС (без АКБ), потім через два місяці я купив LiFePo4 105 А (з BMS) у людини яка збирає ці акуми самостійно в домашніх умовах. Керуючись доданою інструкцією і + в телефонному режимі продавець допоміг мені налаштувати інвертор. Підключався як свинцево-кислотний звісно. Все працює ідеально. Зараз підходить зима, багато пасмурних днів, тому потрібно підлаштувати під цей період інвертор. Я зателефонував на фірму, яка встановлювала СЕС з проханням це зробити, але мені відповіли, що в зв"язку з тим, що я купив АКБ не в них і він не сертифікований - гарантія на інвертор знімається і любе налаштування тепер коштуватиме мені 200 дол. А це, на всякий випадок, на даний момент, майже моя місячна зарплата. Ніяких претензій я до них не маю і все прекрасно розумію. Тому і вирішив розібратися з налаштуваннями сам. Я теж вважаю, що це битовий прибор - як мобілка, як пральна машина... Я ніколи не боявся опановувати щось нове для себе тому дома практично все роблю своїми руками. Вважаю зараз час такий, все по максимуму потрібно вміти і робити самому. Ось вчора форумчанин Vadym petrov підказав мені наглядно - як зробити налаштування про які я запитував. В програмі моніторингу я зайшов пункт налаштувань і все зробив. Результат - о 18.30 інвертор почав працювати виключно від мережі, о 8.30 так як я і виставив - перейшов на сонячні панелі і АКБ. Так що тут скажіть будь ласка "космічного" в цих налаштуваннях, щоб я заплатив 200 доларів за цю роботу??? Те ж саме коли в телефонному режимі з продавцем АКБ я робив налаштування в інверторі - все ж нормально працює, і ніразу помилку ніяку не видавало. На рахунок того, що BMS яка не комунікує з інвертором може його пошкодити... Я не розбираюся в радіоелектроніці тому слухаю компетентних людей в цьму питанні і керуюся здоровою логікою. Ось людина в якої я замовляв АКБ: https://www.youtube.com/watch?v=bKOqs2viQEY&t=565s всі його висновки і рекомендації базуються виключно на дослідах із застосуванням відповідного обладнання а не на голих словах. Дуже рекомендую всім передивитися його відеоролики по LiFePo4. Ну якось так. З повагою до всіх.
  5. Дякую! Все вийшло! І ще питання - при таких налаштуваннях в разі відключення міськелектромережі - система перейде на роботу від акумулятора?
  6. Доброго вечора шановні форумчани ! Велике прохання до знаючих людей допомогти опанувати налаштування гібридного інвертора LuxPower SNA 5000. СЕС була встановлена влітку, тому налаштування потрібно змінювати на зимовий період. Перше, що мені потрібно налаштувати - це режим в якому приблизно з 18.00. до 7-ми ранку навантаження почне працювати від міськмережі. Плюс потрібно змінити налаштування заряду акума, так як він заряджається тільки від сонця. Акум стоїть LiFePO4 105А, 48В, підключений в режимі свинцево кислотного. З повагою до всіх.
×
×
  • Створити...