Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Николай Зубастик

Пользователи
  • Публікації

    30
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Николай Зубастик's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Преданный форуму
  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

17

Репутація

  1. дослухався до думки Терехова в його каналі, вважаю то слушна думка, відео де він розповідае як будував свій дом.
  2. Я просто вибрав собі керамоблок бо вважаю що то натурпродукт і він створюе гарний мікроклімат, про це доречі почув у Терехова, а газоблок то хімічний продукт який я не хейчу, теж класний матеріал, але навіщо якщо різниця в коштах некритична .
  3. я хоч не будівельник але здаеться для цього е спеціальні приблуди, наприклад хімічні анкета та ін.
  4. Ми тут вище дискутували про мінімальну площу спальні. Тож я вважаю що краще маленька але з керамоблоку+вата ніж велика з газоблоку+пеноплексу. В плані тоі ж якості повітря, мікроклімату. Але то моя непрофесійна думка.
  5. Мені здаеться що якщо не обкладати будинок пенопластом наприклад а зробити камьяною ватою яка дихае, та внутрянку не заклеювати плівкою - то потроху волога вийде, але це моя думка хз
  6. Вот еще себе присмотрел два проекта lipinscy.pl/projekt/oban-iii/ lipinscy.pl/projekt/bolton/
  7. можливо через клімат. цікаво памьятаю старі американські фільми там постійно героі борються з термітами, чомусь запамьяталось. Уявляю собі як якась миша накакае десь між стінами в утепленні і ця какашка там залишиться назавжди. Чи муміі миш яки померли пілся черговоі обробки десь в скловаті.
  8. Так я теж про це подумав, все гарно крім вікон, можливо можно буде переробити не знаю.
  9. дякую зрозуміло, дякую всім за допомогу, тепер я не буду так лякатися великих площ знаючи що витрати не від цього залежать.
  10. я навіть газоблок не розглядаю, керамоблок плпную. Каркасник це для мене не дом взагалі.
  11. Дякую за допис. Доречі дивився ютуб будівельника, він казав що прямі стіни завдовж ... 7м здаеться, повинні мати підтримку - чи то буде перевязка з міжкімнатною стіною, чи як в данному проекті жорсткість через виступи. Плюс це гарно.
  12. Тут хтось правильно сказав, в мене поки каша в розрахунках бо я ніколи цим не займався. Дуже боюсь довгострою і того що не вистачить коштів на великий будинок. Тут хтось писав що великоі різниці нема по коштам, якщо збільшити наприклад на 10% площу. Ось такий знайшов ще будиночок. z500.com.ua/ua/proekty/41885/z262,prostiy-i-nedorogiy-u-budivnictvi-odnopoverhoviy-budinok-nevelikoji-ploshchi.html Планую фундамен та дах довірити спецам а інше будувати своіми силами. Як гадаете в 40к$ вкладусь зробити під дах без внутрянки?
  13. Не ну хочеться щоб будинок був і на майбутне і мав запит якщо вирішимо продати, то таке 😂 А якщо молодиця завітае в гості де іі покласти? 😂
×
×
  • Створити...