Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Андрей Викторович

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Андрей Викторович's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

0

Репутація

  1. Нашел формулу расчета для головы управления и по времени посчитал. Вроде 60л в минуту берет воды.
  2. Есть возможность кинуть метра 3 трубы и за границей участка закопать еще кольцо, но это только летом. Летом уже попробую вывести отвод воды с очистки в другие кольца
  3. Да, сливает в септик. Позвонил ребятам в Водограй, тоже это обьяснили. Сказали как временное решение, просто засыпать 120г препарата через 1-2 дня после промывки солью. Еще добавили, что бы я не откачивал сейчас воду(вода уже под завязку), мол 10% с 3й емкости дренажным насосом вилил на участок, но понимаю что запах не всем понравится, а вызывать машину и платить 1200 за этой как то не рационально. Просто не понимаю как выйти из этой ситуации...Понимаю, что к вечеру вода начнет выливатся из душа если не откачаю, а рекомендуют не трогать.
  4. Доброго ранку усім, Підкажіть будь ласка. В нас така система як на малюнку, сам не знаю що то, забудовник робив. (Чи то септик, чи то вигрібна яма з переливом). Вода перестала уходити, за місяць можу відкачати 2 рази. Передісторія: Дуже швидко доробляли через війну і не встигав розбиратись з усіма тонкощами життя в приватному будинку. На початку і дотепер беру бактерії Доктор Робік, засипав їх в туалет і просто змивав. (Були періоди, коли за обставин міг не засипати місяці 2-3). Вентиляції у септику немає, чисто закрито лючками зверху. (Тільки зараз зрозумів, що потрібне для бактерій). Також встановили 2 колони з очистки води. (Що викидає близько 4-5 кубів раз у 7 днів). Середнє споживання води у нас 100-150л на людину/день, живемо удвох. Грунтові води високі, але у сусіда такої проблеми немає, хоча й живе в 3 рази більше людей. Як можна виправити? Бо живемо рік і вже така проблема. Відео дуже багато, але у всіх "рецепти" різні, хтось каже засипайте "карбід", хтось каже переходити на водограй. Також може підкажете, в яку частину встановлювати вентиляцію? Чи в обидві? Дякую за розуміння.
×
×
  • Створити...