Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Andrii Kabanchuk

Пользователи
  • Публікації

    62
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Andrii Kabanchuk

  1. Не бачу сенсу не погодитися, особливо коли це визнає учасник рейдерських схем часів януковоща
  2. Та да, вчерговий раз обісрався, не звикати ) не бачу її на фото поряд з Ківаловим. тут зашкварився Головнокомандувач ЗСУ. www.chesno.org/politician/172/
  3. Ну маючи 2 варіанти (зачистка інфополя і черговий ляп агента 006) я все ж таки схиляюся до другого.
  4. t.me/police_kh_region/23432 а коли інфа отримана в черзі за пенсією стала вважатися точною?
  5. @Propeller, а що зараз замість isomat можете порадити?
  6. Якщо вона така, як у кантона щодо Кінджала в Харкові сьогодні, тоді питань немає😉
  7. залишу тут 2 посилання для порівняння обсягів роботи фондів Кащука і Притули batareyka24.com.ua/ prytulafoundation.org/help-army обидва молодці, але масштаб абсолютно неспівставний.
  8. Передавай майбутньому батьку (Аркаші) вітання. Аліменти буде тобі з Естонії висилати?
  9. Ну якщо склад Дніпро-М у Києві то є ваєнний склад, то дійсно так, кацапи ж не можуть брехати даремно ви так рано в люлю, смугастий навіть не встиг всі свої вміння продемонструвати
  10. о, вже й духовка з'явилася. а шо по кондиціонеру? планується? ви не відповіли. духовка і розетки кухні можуть бути на одній лінії 2,5 мм.кв. під 16 А, але одночасно чайник і духовку не включите. освітлення - або окрема лінія 1,5 мм.кв. до щитка під 10А, або 2,5 мм.кв. і під 16А. ви робите бюджетний щиток, але на небюджетний набір побутової техніки. якщо у вас зараз обмежені ресурси - закладіть кабель під всі прилади, окремо віл освітлення, і поставте більший щиток. будуть кошти на техніку - знайдете і на модульку, головне, щоб було куди її ставити.
  11. 99% що там в кращому випадку 2,5 мм.кв., а автомат 25А поставили, щоб не вибивало. міняйте на 16А. якщо на освітлення від коробки 1,5 - то взагалі на 10А.
  12. у вас світло на кухні теж буде кабелем 4 мм.кв. розведено під автомат 25А? ви зараз конфігуруєте щиток виходячи з обмеження по кількості модулів (12), а не по споживчам і кабельним лініям. це принципова помилка.
  13. а яким боком воно до нас сидячи у одній з країн Балтії?
  14. від перетину кабельних ліній залежить номінал атомата, тому маєте знати напевне. і як з 5,5 кВт ви плануєте індукційку на 7,2 кВт? кондиціонер планується? комутація в отому щитку, що на фото, то буде великий гемор, особливо, якщо плануєте робити самі. моя порада - не пожалійте часу і грошей, поставте щиток на 36/48 модулів. і тойво, у вас там автомати, дифи і УЗО з характеристикою С - дивіться на характеристику В.
  15. в особистому кабінеті енергокомпанії або світиться на лічильнику (якщо електронний). по УЗО і дифавтоматам наче норм. а який перетин кабельних ліній і чим виконана проводка? якщо 2,5 мм.кв. і на розетки і на освітлення, то автомат 16А норм, а 25А то забагато.
  16. яка у вас потужність підключення? для ПЗВ та дифавтоматів прийнято вказувати також ток витоку в мА. роутер під дифавтомат - дивне рішення. він у вас у ванній планується?
  17. навряд, він вже публічно пожалкував про свою заяву щодо головування у НАТО. www.eurointegration.com.ua/news/2023/12/11/7175354/ хоча там основні претенденти про-українські
  18. Як мінімум покази «сухого» відповідають 2-м іншим приладам.
  19. вважаю, що ВИТ-2 дає більш достовірний результат. електронні гігрометри такого плану дають похибку +- кілометр.
  20. він сам пішов через дії довбограїв з еполетами
  21. ага-ага, один кантон тут тільки вумний, як вутка, а всі навколо дурні і навіть не думали, що це потрібно. ви схемотехніку бачили цього виробу, щоб робити такі заяви? чи як завжди копіпастили бездумно, тільки забули (с) в кінці заDIXIти
  22. випив - будь людиною. і взагалі, добріше до людей потрібно бути, бо хвороби ШКТ вони від злості. псіхосоматіка, і всьо такоє.
  23. я тобі, уссатий-полосатий, не Гюльчатай👅
×
×
  • Створити...