Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vfsdf v

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vfsdf v

  1. Ну, якщо ви уважно глянете на графік згенерованої потужності за 1 годину то чітко видно, що далеко не "один фіг", а різниця буде щонайменше 20-30%. Тобто 20-30% не генерованої потужності воно добирає з мережі, тобто якщо скажімо поле генерує 15 кВатт за день, то добиратеме 3-4.5 кВатт в день, або якщо повертати в мережу то не додаватиме стільки ж. На цьому графіку, віддача в мережу(лічильник двонаправлений Eastron sdm220)
  2. Якщо хтось має таку саму проблему, я перевірив залежність фотоелектричної потужності та напруги фотоелектричної системи, коли відбуваються значні падіння, і ви можете чітко перевірити на скріншотах, що падіння потужності відбуваються в той самий час, коли напруга фотоелектричної мережі стає меншою за 240 В, у моєму випадку це 237,5. Отже, якщо ми перевіримо етикетку інвертора, там чітко вказано, що «діапазон MPPT повного навантаження становить 240-450 В». Отже, головна проблема, ймовірно, полягає в тому, що контролер MPPT не може впоратися з такими навантаженнями, коли діапазон повного навантаження MPPT падає нижче 240 В. Пізніше я спробую додати ще 2 панелі 545 Вт, і я вважаю, що це вирішить часті падіння фото електричної енергії. Наразі використовую 6х545 ватт панелі.
  3. так, вірно. Але можливе порівняння роботи MPPT контроллера при однакових навантаженнях. В режимі SBU навантаження з панелей відбувається без стрибків.
  4. як так розумію різниця не критична в порівнянні наприклад з SBU? А як себе веде Luxpower, є якісь косяки або навпаки можливо багато плюсів? Цікава ваша думка
  5. Згідний з вами що це бюджетний варіант клон Voltronica, але бачив одну і ту ж модель з різними марками транзисторів силових і тд., тобто як повезе. В моєму випадку з травня жодних нарікань в роботі, часом є навантаження і по 4-5 кВатт довготривалі. Тай впринципі і ціна в рази 3-4 дешевша відносно того ж Deye чи Victorn. Якщо прослужить хоч з 5 років то це вже прекрасний результат за ту ціну.
  6. Якщо бути точним то 50 +-1 раз))Гадаю, якщо відхилення в межах встановленого діапазону, то відбувається примітивна синхронізація інвертора з мережею і з цим проблем не повинно бути.
  7. Застосунок, мається на увазі аплікація, програма на телефоні.
  8. Не дуже розумію зв'язок "з якої я країни та закон прийнятий з 1 січня в Україні"?
  9. Я не використовую Powmr через застосунок так як там велика затримка в отриманні даних 5 хв новолення з сервера, зчитую данні напряму кожні 3 секунди. З напругою все гаразд вона коливається +- 5Вольт. Десь читав на англомовних ресурсах про подібні проблеми з Growwatt, але ніби питання вирішувалося прошивкою якось. А тут не зрозуміло тому і питання.
  10. Всім Доброго вечора. Хотів поспілкуватись щодо віддачі енергії в мережу тобто так званий Нет білінг або нет метерінг в зв'язці з POW-HVM Pro 6.2M або POW-HVM6.2M-48V-N так як в них є така можливість і з 1 січня вже прийнятий закон наскільки відомо, надіюся можна буде підключити цей тариф без бюрократії. Просто дивні речі відбуваються в режимі SUB(Підмішування), панелі видають образно 3 kW, навантаження будинку скажімо 1kw, заряд батареї 2 kW, з мережі відбирає 100-200W. Але чомусь виробітка на панелях падає конжі 15-20 секунд до скажімо 1800-2000, потім через 3-5 секунд знову повертається до 3 kW, в той самий час від мережі вже бере 1000-1200 W замість 100-200. Причому в режимі SBU, навантаження з панелей стабільно тримає 3kw, без таких стрибків періодичних. Теж саме відбувається в режимі SUB якщо пробувати віддавати в мережу, періодичні стрибки кожні приблизно 15-20 сек як на панелях так і в мережі на віддачу. Хтось пробував цими девайсами віддавати в мережу, можливо є якийсь досвід чи думки? На фото якраз процес віддачі в мережу зображений Буду вдячний за розумну дискусію) Дякую
  11. Привіт. Якщо в тебе POW-HVM Pro 6.2M. То Watchpower працювати не буде. Але можна підєднатися по modbus та зчитувати дані та передавати в розумний будинок.
×
×
  • Створити...