Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Данил Ященко

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Данил Ященко's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

0

Репутація

  1. Усiм дякую за поради,проблема в явилась у щитку, вирiшив вимкнути та увiмкнути електрику, як все з'явилась, але потiм на наступний день при працюючом бойлерi знову у тих же кiмнатах свiтло зникло, та тепер не вмикається методом викл/вкл. Буду розмоаляти з власником стосовно замiни автоматики у щитку.
  2. Та походу доведеться розбиратися з електриком. На алюмiнiï тих часiв. Я просто таке вперше бачу, зазвичай чув історії про проблеми з електрикою, але все виявлялося відразу та було розуміння через що, а тут через годину зникло, у кількох кімнатах, і тільки люстри не працюють, а з розетками все бл. Бойлер до розетки як працював так і працює. Влучно я вибрав квартирку)
  3. Проводка 2005 року як й дiм. Так алюмiнiй
  4. Доброго дня, виникла ось така нестандартна ситуацiя. Нагрів я означати для себе бойлер, щоб прийняти ванну, як наступного дня в деяких кімнатах зник світло. А саме біля кухні, вiтальнi, та санвузла. Зникло в контексті не горять люстри, а розетки так само подають струм, перевіривши тестером, та й банально електроприладами. У коридорі та спальні все є, як раніше вмикаються люстри та розетки. І це все при тому, що світло зникло не під час користування бойлером, та навіть не через 10 хвилин, а десь на ранок, бо встававши вночі по справах все було ок, а вранці ось така біда. Пробки перевіряв, нічого не вибивало, звинувачую у всьому бойлер, бо вмикав на максимум, але вперше таке бачу, щоб траблі виникли через деяку годину. Квартира орендована, тому проблема для мене нова, порадьте будь ласка у чому проблема.
×
×
  • Створити...