Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

MMM VVV

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача MMM VVV

  1. Та я сам вибирав, дивився огляди і тп..... Так шо там питань нема, прийшов і сказав мені оцей. Зараз доречі помітив, що такий звук не завжди, бувало заходив і він просто рівномірно тихенько гудить, при цьому на вході 240, а вихід 220. Єдиний невеликий мінус, що коли ступені перемикаються на старих лампочках помітно, нові нормальні світлодідні не реагують. Але взяв саме цей бо в характеристиках 135-315 було, а у симісторного ампера 120-265, в мене частіше усього 240+ і стрибки до 275, із за чого цей і взяз.
  2. В Епіцентрі купляв. Сказали усі питання до виробника, виробник сказав висилайте на діагностику) Доречі в мене є ще блюєтті, ось думаю може спробую дам 220 з неє на стабілізатор послухати чи буде такий звук. Бо іноді заходив до гаражу і він просто рівномірно гудів, але тоді на вході було 230 і не стрибало.
  3. Так звертався, сказали а шо ми не знаємо, висилайте на діагностику, а його тільки встановив, не хочу знімати висилати і тп...... Стоїть в гаражі, так шо в будинку не чутно, головне знати щоб не пихнув сам по собі. А підключен він просто після вхідного автомата, а гудить навіть якщо після нього нічого нема, можливо і правда справа в мережі, бо це дачі і тут багатоо електрокотлів і тп... і головний трансформатор на 75 кВт..
  4. Доброго дня, підкажіть будь ласка, взяв стабілізатор Єлекс Гібрид 9 32, встановиви, все стабілізує, але гул..... гул якийсь дивний і він є і з навантаженням і зовсім без нього.... VID_20240228_012322.mp4
×
×
  • Створити...