Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Діма

Пользователи
  • Публікації

    20
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Діма's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Начало популярности
  • Уже месяц на форуме
  • Уже неделю на форуме
  • Преданный форуму
  • 10 комментариев

Recent Badges

0

Репутація

  1. Цікавий графік, раніше його не бачив. Буде час треба буде заміряти в свого різницю в напрузі яка кпд.
  2. Гібридний Інвертор MUST 1кВт 12В 230В VPM MPPT (Виробник в інструкції зазначив холостий хід 25 ватт)холостий хід без інвентора на 220 вольт 0,48 ампер при 14 вольтах на акумуляторі. При включеному інвенторі 2,0 ампера. Настройки зберігаються добре. А який у вас контролер, акумулятлор ? І який холостий хід? І чому виходить розряджати так що вимикає бмс?
  3. Маст працює від 16 вольт на 12 вольтовий акумулятор , mppt працює від 0,2 ампера вже добре.
  4. Ток від панелі 1,5 ампер чи на заряд 1.5 ампер на акумулятор. Бо грубо кажучи (60-14)*1,5=69 ват на вітер.
  5. Якщо контролер має технологію mppt то в будь якому разі панелі підключати послідовно , за умови шо холостий хід не буде виходити за межі роботи mppt трекера. А які плюси дає великий струм? Провода хібашо гріти?
  6. Якщо говорити за PowMr MPPT 60А то він працює гарно . В мене одна панель була на ньому 460 ват робоча напруга панелі 35,5 вольт акумулятор 12 вольт , то все шо дає палель від напруги більшої за акумулятор йде на заряд mppt працює добре. В кума дві панелі по 410 ват напруга 31,5 вольтзагалом 63 вольта акумулятор 12 вольт , тоже все працює на ньому добре. То PowMr MPPT 60А працює гарно. Єдиний мінус цього контролера що якщо відбирати енергію на інвертор чи ше шось то він переключається на технологію PWM і не переключится поки не зарядится акумулятор повністю. Тому ше купив гібрида маст він в цьому варіанті працює краще , але mppt трекер працює з запізненям 5-15 сек. При збільшені навантаження на інвенторі , берется енергія спочатку з акумулятора а потім він за 5-15 сек підганяє панелі то тієїї потужності, а при відмикані навантаження йде перезаряд також 5-15 сек. такі собі качелі, таке саме відбувається якщо найдуть хмари, з мінусів маста великий холостий хід при заряджані і при роботі інвентора. Плюс що коли пропає сонце він вимикається а як появляється вмикається. (Але зранку буде до години часу включатись і вимикатись)
  7. Так і смислу нема його так нагружати , я його брав щоб система опалення працювала, під час блек аутів тому на 1 кіловат , акумулятор ємністю 1,2 кіловат годину розрядити за годину нема смислу. У день хватає енергії на котел і на зарядку , а у вечері котел + освітлення + тв для дітей. Добре що блек аутів не було , але була поломка на лінії зимою то три дня працювало без проблем.
  8. А чим заміряли при старті? Бо я на масті дивився і маю розетку ват метр то там значення постійно пригають 1550 ват максимально шо бачив, але при кожному запуску маст пише оверлоад значить точно більше 1100 ват.
  9. В мене не виключає бмс , акумулятор по характеристикам постійний струм розряду 1С (50А один акумулятор разом 100А) максимальний 3С на 30 секунд (150А один акумулятор разом 300А ) , Маст якщо нагрузка більше 1100 ват , працює тільки 10 секунд , Якщо більше 2000 ват відлючється митєво. То тут нічого не впритик 86 ампер максимум на постійному і 156 ампер на максимальному , максимальний не заміряв але дружина випадково включила фен на 2200 ват то відключився моментально, чайник 2000 ват пропрацював 5 секунд, Скважина пише 970 ват. А бере 1450 ват то процює 7 сек. Скважину зробив пізніше і хочеться щоб інвентор працював зі скважиною.
  10. З цим у маста проблем нема в мене 2 збірки по 50 ампер кожна зі своїм бмс. Витримують 150 ампер разом. Тому не вибивають. Відключення інвентора при 12 вольт а бмс відключає при 10 вольт. По другові в нього стоїть повер мр контролер заряду на 60 ампер , панелі на 1 кіловат ,два готових акумулятора 12*100 ампер і два китайських інвентора все на 12 вольт, якщо б не інвертори то все можна було зробити на 24 вольта. Я йому все підключив але заміряти нічого не встиг, то один інвертор садить більше акумулятор ніж треба і відключається бмс на ньому, не знаю скільки загалом він підключав але казав шо вибиває як запускається холодильник. В мене при запуску холодильника бере ~1500 ват пару сек далі трохи менше 100 ват.
  11. Зара поставив гібридного must через цю проблему, а бмс захищає від перерозряду і перезаряду. Як з перезарядом можна боротися виставивши напругу меншу відключення бмс в мене це 14,2 ставлю 13,8 і все працює файно. А от з перерозрядом треба ставити ше один захист. А з перегрузкою то вже складніше в мого друга готові акумулятори то треба розривати коло, бо часом вибиває при запуску холодильника.
×
×
  • Створити...