Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Aur

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Aur's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

3

Репутація

  1. Добрий день. Та ніби не було необхідності, я думав якщо ми робимо комплекс від штукатурки під маяк, то стіна апріорі рівна має бути ну +- для того шпаклювання вже. Тож мені буде наука що треба приймати всі етапи робіт... Це просто ще мій 1й ремонт, але запам'ятаю я його на все життя. Бо там моментів саме з цими людьми мега багато, від прерізаних нових кабелів при прорізанні отворів для підрозетників, до некомпетентної роботи по опаленню і от тут щей оздоблювальні роботи пішли наперкосяк.... Робила все 1 бригада, позіціонували себе як топові специ, показували свої об'єкти (спойлер не свої...).
  2. Перечитав ще раз інфо по ДБН, там йде мова саме про відхилення в ММ по горизонталі і вертикалі, а чи є якісь вказівки або норми на разунок, напливів чи впадин? Чи це воно і є?
  3. Добрий день, дуже дякую за інфо. Шукав дуже довго саме це не міг знайти. В продовження історії, вчора заїхав щоб зробити фото при денному світлі і трохи офігів... На квартирі купа людей, всі вікна заклеєні, темрява повна, також повно інструменту якого раніше і в помині не було, як нариклад штука електрична для затирання або шліфування стін (точно не знаю як називається, для мене то палка з двигуном на 1му кінці і пласке коло на іншому), також лампи та прожектори по всій квартирі. Шпалери вже були зняті... На питання що відбувається, отримав відповідь типу - "Так це наш косяк ми не проконтролювали штукатурку", в принципі всі знайомі мені про то казали які +- розуміють в ремонтах. Найжаливіші в нас 2 кімнати (на фото), спальня і дитяча. Майстри пропонують це все переробити за свій кошт, а залу та кухню вже за узгодженням, справедливості ради вони більш менш, але пройдусь правилом тепер і перевірю ось по тому як Ви прислали. Також із прикольного, на етапі прийомки шпалер (пару днів назад перед скандалом по стінах), один з робітників взяв шпатель десь 20-25 см, почав притуляти до стін і казати типу дивись тут рівно все😅 Також розповідали, що прийомка по стінах (фінальне покриття - шпалери) йде з 2х метрів візуально при денному світлі, може це й так, але навіть при таких умовах, у сонячний день все було помітно те що на фото. Ще раз дякую усім хто відгунувся, а також за інформацію.
  4. Саме так, причому я був у відрядженні пару днів і вони закатали так 2 кімнати.... з 20ти рулонів пішло 8, тоюто майже половина, + в нас вже прикручений профіль під натяжну стелю по всій квартирі, як сказав майстер який буде встановлювати стелю, якщо будете перешпаклівка, треба знімати профіль, короче кажучи я просто розбитий максимально.Бо за 160 тис по стінах (робота + матеріали (сюди входить також і вартість шпалер + повний комплекс по стінам (шліфування плити, грунтовка, бетонконтакт, штукатурка під маяк, шпаклівка)) площа по стінах 144кв проектна, 146 фактична, отримав ось те що на фото, тут навіть якщо я почеплю біля ліжка світильники воно буде видно...
  5. Це вже і є поклеїні шалери, в тому то і вся проблема, це не гола стіна....
  6. Так, сьогодні буду на місці, зробою пару фоток якраз сонячний день. Є відос, завантажений на гугл диск, але думаю тут не дуже можна посилання розміщати.
  7. при денному світлі, ці ями та напливи звісно не так помітні, але загалом їх видно, місцями темні плями.
  8. звичайним фонариком з аліка, не проявочне світло, можу фотку ліхтарика скинути.
  9. Всім доброго дня! Я вибачаюсь якщо не в ту тему, але просто крик душі... В нас фінальний етап ремонту, вже поклеїли шпалери і ось такий результат отримали... Працювали з самого початку з однією бригадою. Підготовка стін була повна від шліфування стін до нанесення бетон контакту, штукатурки під маяк, та шпаклювання. Після шпаклювання поклеїли шпалери і от така картина в кінці. Робітники кажуть що я придираюсь и згідно якихось там ДБНів все гуд. Може це і дійсно так, цікава ваша думка. Дякую і ше раз перепрошую якщо не в ту тему написав.
×
×
  • Створити...