Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Рекла Мна

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Рекла Мна's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

0

Репутація

  1. Там підвал, та і взагалі холодна квартира Температуру прям не заміряв, але взимку це була жесть Піднімати думав хіба що на лагах та мінватою між ними, але не знаю чи в квартирах так роблять (принаймні мені це видається ще одним швидким варіантом).
  2. Дякую що відгукнулися)) Нікнейм підтягнуло з ел.пошти якою користуюся для надання рекламних послуг (поліграфія тощо). Я чудово розумію що можна звернутися в якесь архітектурне бюро, замовити дизайн та усі роботи по ремонту та облаштування квартири, і не питати на форумах (мабуть) дурні питання. Але поки немає ані стільки грошей ані стільки часу. Не думаю, що якби я тут пояснив обставини в яких знаходиться моя сім'я, це допомогло б Вам щось мені порадити. Треба утеплити бетонну підлогу, я лише по фото побачив що ці панелі steico виглядають досить теплоізолюючими, бачив відео роблять ЕППС, але треба зверху стяжку, бо небезпечний матеріал. Тому і питаю, можливо хтось був у схожій ситуації і може порадити якесь цікаве рішення (розумію що це не вічне рішення для підлоги, але таке життя що ж зробиш).
  3. Підозрюю порівняння не дуже "практичне", але 7400грн. коштуватиме 4 шари підложки Steico 10мм., тобто майже як напівсуха стяжка 40мм. Я не дуже уявляю як це могло би "вкластися" та триматися, але менше з тим, чи буде це тепло?)
  4. Всім добрий вечір. Є квартира на першому поверсі панельного будинку. В коридорі та кухні потрібно зробити підлогу, загалом 12 квадратних метрів Ціль - якнайшвидше переїхати в квартиру, тому (я так розумію через тривалий час висихання) стяжку робити не варіант. На кухні встиг вирівняти трішки підлогу до 5-10мм. самовирівнючою стяжкою (не дуже професійно, м'яко кажучи). В коридорі загалом нерівність до 7мм. В центральній кімнаті паркет, різниця між рівнем підлоги в коридорі (бетонна плита) та центральною кімнатою - 80мм. (його не обов'язково піднімати до того рівня), але різниця між ванною (плитка) та бетонною плитою в коридорі 10мм (ванна дуже холодна). Які існують варіанти (без електричної теплої підлоги та стяжки 40мм.) максимально утеплити бетонну плиту? Зверху буде лінолеум та ламінат. Або поясніть, напівсуха стяжка (пропонують 40мм на 12 квадратів за 7000грн. зробити) довго сохне? Дякую всім за відповіді.
×
×
  • Створити...