Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

iostashev

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача iostashev

  1. Протягом останніх років сорти озимої пшениці (Смуглянка, Золотоколоса, Фаворитка, Подолянка та ін.) селекції ІФРГ НАН України забезпечують високі рівні врожайності та якості у виробництві (90–124 ц/га). Цього року озима пшениця сорту Фаворитка, створена у ДСВ ІФРГ, забезпечила на Черкащині врожай 108–131,8 ц/га! Це найвищий рівень врожайності за всю історію України. На впровадження передових сортів за останні роки видано понад 1200 ліцензійних угод. Надо вернуться в 4 класс и выучить, что такое га и что такое центнер. "За повідомленням Міністерства аграрної політики станом на 16 серпня 2010 року в Україні зібрано 28,7 млн. тонн зернових і зернобобових при середні врожайності 24,8 ц/га. Врожай зібрано з площі 11,59 млн. га, що складає 97% від прогнозу. На відміну від Держкомстату України профільне Міністерство оцінює площі збору зернових в розмірі до 12 млн.га (Держкомстат оперує посівними площами в 12,4 млн.га). Крім того, повідомляється, що зібрано 1,4 млн тонн ріпаку із 832 тис. га середній врожайності 16,9 ц/га. Міністерство аграрної політики України приводить окрему статистику збору наступних культур на зазначену дату: - пшениці - зібрано 17,79 млн.т із 6,25 млн. га при середній врожайності 28,4 ц/га; - ячменю – 9,21 млн.т із 4,31 млн. га, середня врожайність 21,4 ц/га; - жита – 503 тис.т із 277 тис. га, середня врожайність 18,1 ц/га; - гороху – 485 тис.т із 277 тис. га, середня врожайність 17,5 ц/га; - гречки – 31 тис.т із 38 тис. га, середня врожайність 8,0 ц/га; - проса – 44 тис.т із 28 тис. га, середня врожайність 15,6 ц/га."
  2. По вопросу снесенного котлована под забор посоветовали в суд подавать, но это был как раз апрель, а 21 апреля уже был введен запрет на строительство. Да и в суд подавать нужны были деньги на адвоката, а участок брался из расчета долгостроя, так как денег на другие варианты не было. Не юрист, но не понятно, почему после решения Верховного Суда (которое пересмотрению не подлежит) выносятся другие решения. НАН с этих земель толку мало. Они сами ими распоряжаться не смогут. А использование по предназначению, которые прокурор подал и изложены от решения суда 21 апреля - смешные. НАН - это гусударство в государстве. Самое корумпированная государственная организация. Их даже КРУ не имеет права проверять. Научная украинская деятельность - это в 95% - блеф. Какая селекционная работа. У нас в советское время с га больше 25 центнеров пшеницы не получали, в то время, когда в Европе и США по 60 центнеров. Утилизация вооружения - это вообще уникально. Этот украинский научный бомонд вообще разогнать нужно. Там должности и звания покупаются, как и везде, а реальные таланты уже давно за бугром. Сельраде изначально нужно было делиться с этим монстром. Но от этого людям не легче. На сколько я знаю осенью должна была быть подписана мировая с разделом 400га 50/50, но и на это уже НАН не пошла. Даже если будет подписана мировая, не факт, что не придет новый главный академик НАН, обделенный $ вниманием и снова подаст в суд. А учитывая, как у нас конституционная реформа отменялась все будут жить как на пороховой бочке.
  3. Давно писал и вижу тех хто взял участок по ул. Б. Хмельницкого (провулок Б. Хмельницкого) здесь нет. Это с другой стороны Патона вдоль дороги с Глевахи на Малютянку. Акт успел получить, а вот строительный паспорт уже нет, главархитектор не брала уже В прошлом году сделал вынос и фундамент начал копать под забор. Все тракторами заравняли вместе с выносом. На сколько я понимаю с вышесказанного форумчанами все идет к тому, что этот процесс сельрада проиграет. Хотя они уверяют в обратном. Вопрос: Что будет с землями, которые были розданы людям и на которые успели получить госакты, если они будут забраны обратно НАН или подпадут на участки на которых запрещено строительство ввиду опасности и т.д.? Аннулируют госакты через суд, да? Печально все это.
  4. 3. Продають ділянки які відібрала селищна рада в інституту генетики. Там все дуже не чисто, приводу щоб відібрати не було, сільська рада вивезла пару машин сміття на їх поля і після того звинуватила їх у нецільовому використанні, при цьому вони встигли паралельно порозбивати ділянки і зробити акти. Фактично за 1 рік селищна рада прокрутила 3 суди включно з верховним і виграла їхСам взяв там 10 соток по провулку Б. Хмельницького, рядом вул. Б.Хмельницького. Це по дорозі на Малютянку з правої сторони. Сусіди, якщо є відгукніться. Реально по документам земельні ділянки розкуплені. Розумів, що можлива жопа 50/50% і з землею і комунікаціями, але грошей реально на будівництво немає і раніше ніж через 2 роки і фундамент заливати не буду, а про будівництво буду дивитися по ситуації. Державний акт отримав. Правда перше виявилось, що плану детального планування не було на ділянку. Зараз віддів документи на дозвіл про будівництво в селищну раду. Документи взяли. Можливо хтось знає більш детальну інформацію по цим вулицям. Пишіть.
×
×
  • Створити...