Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

AndreuS

Пользователи
  • Публікації

    480
  • Зареєстрований

  • Відвідування

1 підписник

Персональная информация

  • Имя
    Андрей
  • Откуда
    Киев-Загальцы-Жайворонок
  • Род занятий
    офисный планктон
  • Автомобиль
    красная "копейка"
  • Отчет о моей стройке
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

AndreuS's Achievements

Местный

Местный (7/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

359

Репутація

  1. Не зовсім згоден. Застосунок і ЦНАП дали можливість побачити, скльки є наявного (уточненого) ресурсу. Але наразі легше ловити на вулиці "живі тушки", аніж точково викликати повістками тих, кого потрібно (з навичками/вміннями/станом здоровя тощо). Бо щє повістку вдома чи на роботі вручити щє той гємор. Оновлення даних не замінило собою вуличні перевірки/відлови, але комусь добавило штраф, а когось від штрафу звільнило.
  2. Якщо броні чи відстрочки нема, то значить що "на обліку" (на штраф вже не попав) і для подальшої служби підпадає. Через ВЛК. Чи оновлення даних в ЦНАП звільняє від служби? Наче ж ні.
  3. Дякую дуже! Я правильно розумію, що тут самодіяльності не місце і варто шукати компанії, які можуть продати і встановити "під ключ"?
  4. Панове, вітання. Допоможіть зорієнтуватися. Багатоповерхівка 25 поверхів, все на електриці, в блекаут життя нестерне. Генератор "відкинули", сонячні панелі - дорого і не вистачає. Є думка поставити на насоси другого контуру якийсь собі ДБЖ або комплект АКБ з інвертором, щоб живити насоси (хоч на якусь годинку включакти через 2-3 години відключень). Розрахункова потужність десь 7кВт. Буває щось таке можливе?
  5. Важливе уточнення. Положення ст. 210 та 210-1 не застосовуються, якщо ТЦК має можливість отримати персональні дані з електронних державних реєстрів. Що ж такого їм потрібно, чого вони з реєстрів не можуть витягти і за що штрафи? Стан здоров’я/ВЛК?
  6. а можна ракети на росію своїм ходом доправити? прям з Америки?
  7. О! Дякую що трошки підняли тему. Трохи відпишуся, най буде такий собі щоденичок. Станом на зараз десь в глибині душі "тяжію" і час від часу проглядаю на олх ділянки у Запрудді. Нещодавно "пробігла" ділянка у Гвоздові, але товарищ, який там жив - відмовив. Каже, що втік через звалище. Ще є на примітку ділянка в Трипіллі (але трохи непокоїть ТЕЦ і звалище), але може поїдемо подивимося. Плюс по результатах "ретельного вивчення" форуму вирішили ще подивитися Халеп’я та Стайки. Всі ділянки чекають особистого огляду місцевостей. Трохи потеплішає і можливо почнемо рекогносцировку. P.S. Час, що ми маємо, то є гроші, яких ми маємо обмежено Так, ми оптимісти, віримо в краще і в те, що буде добре. Ділянка шукається не "на вчора", а на перспективу +5/+10 років, тобто ну зовсім непоспіхом. Радще "між іншим".
  8. Так, я таке читав. І як "варіант мінімум" можна оформити "фермерське господарство" (типу ФОП, тіко феормерське?), побудуватися, а потом ФГ закрити. Земля і будинок залишаться, а ФГ - вже нема Питання в тому, що якщо побудуватися - яке може буть покарання? Штраф? Припис знести? Не дадуть адресу/не проведуть газ/електрику?
  9. Панове, навчіть, хто знає і хто може. Є ділянка з призначенням "Для ведення фермерського господарства" (в продажу, з хазяїном спілкувалися коротко телефоном, щє не їздили навіть дивитися). Ділянка в межах села, на ділянці є якась "врємянка" і є електрика. Наскільки "геморно" буде змінити цільове призначення? Сусідні ділянки всі "під забудову". Які санкції можуть бути за будівництво на ділянці "під фермерство"? При оформленні купівлі/продажу - оцінка для оподаткування робиться з урахуванням призначення ділянки чи тільки близкість до столиці і ціни на землю на олх? Заздалегідь дякую!
  10. кажуть два літаки... кажуть герасімов. А можна якісь посилання? Ч так типу плітки і оБС. А то щє кажуть що пиня сдох ще в 2013 і зараз з 6 двійників 4 залишилося. Як раз тітка на ринку розповідала.
  11. А як правильно і юридично грамотно їх звільнити з військової служби. Вони ж мабуть на контракті, як всі інші військові. З посади ВГК і НГШ їх зняли, рівнозначних посад їм нема. На нижчі без їх згоди призначати не можна (Конституція не дозволяє). Контракт рішенням президента не розривається, нема там такого пункту. А по здоровлю - є. Чи може ви знаєте якийсь інший варіант, то підкажіть ОПі, як їх звільнити щоб вони ще по суду не відновилися на посадах.
  12. А то точно він? А не шефіри і прочі керівники/директори студій квартал 95? А він як раз той актор, якому створили умови якраз інші - адміністратори і директори?
  13. а шо, погано порахував? Чи щось забув? Чи навпаки приписки приписав?
×
×
  • Створити...