Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

salnykov

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

1 підписник

Персональная информация

  • Откуда
    Київ
  • Пол
    Мужской

salnykov's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Ищется небольшая бригада или один человек для следующих работ в Стокгольме, Швеция (наличие загранпаспорта обязательно). Не фирма, хозяин дома. -Утепление фасада двухэтажного дома: -снять вагонку -проинспектировать существующий утеплитель -доставить 10 см минваты -поставить ветроизоляцию -оборудовать вентфасад -Обустройство тамбура (имеется крыльцо 1.5х1.5 м) -утепление пола, стен и крыши -установка стекол и окон -установка дверей -внутренняя отделка -Постройка каркасной баньки 3х3 без проекта под ключ -постройка коробки -внутренняя отделка Обеспечу проживание, питание, визу и оплачу дорогу. Обеспечу материалами и инструментами. Просьба писать в личку предложения с указанием возможной даты старта, приблизительной продолжительности работ и расценок (за день, неделю, месяц или за весь объем работ).
  2. Куплю кунг або побутове приміщення (битовку) для проживання будівельників та зберігання будматеріалів. Бажано антивандальний. Ідеально - К-С район, але розгляну будь-які пропозиції (бажано з фотками).
  3. Доброго дня, шановні. Маю таке питання, може хтось колись зіткався. При розпайовці ділянок було закладено ширину дороги + прилягаючої смуги в 16 м. Нещодавно був у сільській раді і з"ясувалось, що план села, який будуть подавати на затвердження у земельну комісію (може не так називається, але чомусь пам"ятаю саме таку назву), передбачає ширину дороги + прилягаючої смуги вже у 8 м, тобто на 8 м меншу. Мені показали план, який подається на голосування і там відстань між межею моєї ділянки і лінією дороги - 4 м. Крім лінії дороги ще промальована (іншим кольором) межа масива під забудову, яка теж знаходиться від моєї межі на відстані 4 м. Отож власне запитання: -чи теоретично є можливим говорити про якісь перспективи приєднання цієї смуги шириною в 4 метри до моєї ділянки? Якщо так, то хто може прийняти таке рішення (голова сільради чи хтось інший) і про що власне розмовляти? Приватизацію цього клаптя? -якщо цей клапоть не приватизовувати, то від якої лінії я мушу відштовхуватись обчислюючи відстані до будівель по ДБН: межі своєї ділянки чи від того, що позначено межею масива під забудову на плані в сільраді. Буду вельми вдячний за всі поради.
  4. Шановне панство, Маю таке (можливо дещо дурне) запитання. Якщо я правильно розумію, до 1 січня винос участків в натуру робився за допомогою будь-яких межових знаків (шматків арматури, деревини, тощо), а згідно нової інструкції такий винос можна зробити лише за допомогою стандартизованих номерних межових знаків, які ще ніхто не виготовляє і невідомо коли будуть. Отож питання, то що, в данний момент зробити винос в натуру офіційно із висновком, який має якусь юридичну силу, неможливо? А як же тоді починати будуватись без впевненості, що тебе сусід не посуне на 2 метри через декілька років? Будь-ласка, просвітить. Може хтось вже робив винос після нового року, то поділіться досвідом. Заздалегідь дякую.
×
×
  • Створити...