Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

авч

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача авч

  1. Доброго дня. Пропоную роботу по облаштуванню опалення в приватному будинку в м. Івано-Франківськ.
  2. комплектація 1:1, а різниця в ціні ... суттєва. виробник пропонує кожному дилеру якусь певну планку продаж, від цього і залежить % для дилера (вник глибше там є питання франшизи ітд) але це не головне. вразило те, що приходиш в салон задаєш питання тобі відповідають все ок, а от коли ти зробив вибір, все порівняв, і комусь відмовляєш от тоді... чуєш в свій адрес багато приємного
  3. скажіть, чи правда те що кожен дилер має свій відсоток ( тоб-то на скільки можна посунутись). а то дуже велика різниця получається?
  4. по-перше ціна. по-друге в стрімлайні є потрібний базовий колір за який в БЕ і у інших ситемах потрібно доплачувати. Там різниця в ціні 40-45%. десь так получається. До речі дилер каже , що виготовляють їх на заводі у Львові, і профіль завозять з D. Чи насправді це так? Монтажна ширина замовленого профілю 76 мм, я так розумію плутаємось в назвах.
  5. Доброго дня. Вибираю вікна для заміського будинку, зупинився на таких віконних профіляхяк REHAU GENEO ТА SALAMANDER BLUEEVOLUTION, допоможіть з вибором, хочеться почути думку професіоналів.
  6. вентиляция включается вместе с светом
  7. признак плохой вентиляции, остаток влаги на потолках,а там все ок
  8. у нас в квартире кухня и душевая имеют общюю стену, и очень часто со стороны кухни от влаги подымает краску, пробывал заделывать но проблема вылазила в других местах,подскажыте как можно решить задачу?
×
×
  • Створити...