Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Tymalex

Пользователи
  • Публікації

    477
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Tymalex

  1. Добрий день! Готовий забрати, якщо є ще.
  2. На жаль, через тупеньких продаванів, страждає репутація. Пенетрон не наноситься на такі блоки. Можливо переплутали з фбс.
  3. Якщо не хочете переплачувати, то 65 нанесіть на недеформовану поверхню, а 66 на шви та примикання по сітці.
  4. Якщо не дозволять сусіди робить парапет, то хоча-б поштукатурьте свою частину стіни з гідродобавками та мікрофіброю. Або 4-5 шарів полімерцементної гідроїзоляції нанесіть. СR-65 чи аналоги. Під бітумку потрібно гарно висушити стіну, а вона вже вглиб натягла вологу. А полімерцементну на вологу нанесете.
  5. Не переймайтеся. Вибір рішення проблеми за Вами.
  6. Напишіть, що смішного я вище написав. Там є Ваш відгук.
  7. 1. Адреса є, треба звонити замовнику. Місце я пам'ятаю. 2. Ну давай не будеш пробувати мене фізично принижувати. Просто подивимося.
  8. 1. Там буде замовник, який все підтвердить. 2. Я готовий до зустрічі. Спробуй.
  9. Років 6-7 назад зробили схожу косметику фундаменту забора. Матеріал Скрепа М500. Зараз є партія по 375 грн. за мішок 25 кг. Помилково зафасована в інші мішки. Рівняти можна від 5 до 50 мм. за один шар без армування. Можете навіть оглянути під Києвом, с. Богданівка.
  10. Гі..нолопасті! Виклади тут довідку від психіатра, що з тобою все норм., а я технічну документацію.
  11. Ти неадекватна людина. Тобі нічого викладувать не буду.
  12. Налякав їжака голою с...ю. Хто ти такий, щоб мені вказувати?Ти навіть з клієнтами нормально не говориш. Був у тебе в офісі і на твоєму столі табличка повернута до людей "у вас 10 минут"
  13. Терміново звернись до психіатра. Бо далі буде пізно. Багатьом Пенетрон подобається. Один Propeller розкидає г..но лопастями. Технічну документацію викладу на прохання автора теми чи інших адекватних форумчан.
  14. Іди за руським воєнним кораблем! Продовжуй продавати грецькі матеріали. Греки вивезли за останні два місяці половину російської нафти.
  15. Розширити відбійним молотком на глибину 2 см. та зашпаклювати ремонтним матеріалом. Наприклад Скрепа М500. Попередньо Пенетрон.
  16. Нанесіть матеріал Пенетрон в цих місцях. 1 кг на м2. Тріщини шириною до 0.4 мм. заростуть голковидними водонерозчинними утвореннями.
  17. babel.ua/news/81591-wsj-grecki-tankeri-vivezli-blizko-polovini-obsyagiv-rosiyskoji-siroji-nafti-u-travni-ta-chervni
  18. Кристаллы пенетрона, нанесенные на штукатурку проростут насквозь и оторвут ее. Литовский бензин не из русской нефти. Газ из Европы не русский. И т.д. Перестаньте підтримувати Росію. Відмовтеся від грецьких матеріалів. Грецькі танкери возять російську нафту.
  19. Це все написано для штукатурки.
  20. Той, хто поставив смайлик, що сміється не знає, що бувають вапняно-пісчані суміші фірмові і в мішках. Думаю, що не варто так використовувати. Вапно боїться вологи. Вода попаде на доріжку, навіть якщо ви її покриєте чимось.
  21. Бідолаха це не до мене, а до Вас. Скільки не спілкувався з конкурентами (Гідрозіт, мапей, дрізоро, сіка, ЦГІП, церезіт та ін.) всі вважають Пенетрон за хороший матеріал. Г..їдством займаєтесь тільки Ви. Зараз на підході контейнери з американськими матеріалами без російської участі. Так, власник нашої компанії був росіянин. Але всі податки і біла зарплата платилися. А в Вашій компанії біла зарплата у робітників? Розкажіть ще малятам, чиїм газом Ваш будинок опалювався чи на чиєму бензині їздили. Патріотичний Ви наш...
×
×
  • Створити...