Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Виталий 76

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Виталий 76

  1. Дякую. Дякую Вам за змістовну відповідь і що відповіли по людські а не так як тут один надмінний понтовик-всєзнайка .
  2. В інверторному не має виділеної фази і нуля ?
  3. В товариша на розетці тільки купленого інверторного генератора побачив позначки , на які раніше не звертав уваги. Крім того що це позначена сила стуму і напруга , це помічені фаза та нуль ? Чи виробники таке не обозначають ? Зразу зазначу, що зараз завезти генератор і попробувать де фаза і нуль не маєм змоги. Власник ще не купив масла та бензину. А цікаво вже зараз 😁
  4. В мене генератор на 3 кВт і метрова нержавіюча спеціальна 25 мм гофра. міряв електронним термометром через годину роботи в теплу осінню пору(зараз) - на виході генератора 130-140 , на кінці 80-110. Але гофра була не в стіні чи ізольована азбестовим полотном а просто лежала на землі.
  5. Всезнаючі дядьки на цьому форумі , рити форум і шукати посилання не буду , то казали що це тільки на користь . Я поставив , + окремий автомат класу D , бо в мене водяний насос не був відокремлений на щитку від кухні. Поставив затримку приблизно на 3-4 секунди. не має різких перепадів тику при старті насосу. Далі буде видно.
  6. Я собі купив та поставив такий пристрій.iht.com.ua/shop/product/prystriy_myakogo_pusky_2.5_kva_lite мій 1.1 кВт Педрольний насос плавно пускає і регулюється час пуску . вже пробно запускав разом з генератором. Все працює чудово. Єдине що боїться вологи , тому встановив не в ямі з насосом а в цокольному поверсі будинку.
  7. І ще одне запитання . На виході глушника генератора прикручена пластина з сіткою і в самому глушнику теж є якийсь сітчатий "патрубок". То при приєднанні перехідника і гофри на вихлопну залишати ці сіточки як задумав виробник чи зняти їх, бо будуть гальмувати вихлопні гази ?
  8. Я правильно зрозумів, що мені дорога в автомаг а не будмаг ? 😁
  9. Посовітуйте , будь ласка, який герметик краще використати при ущільненні з'єднання між генератором і перехідником під гофру ? Автомобільний жаростійкий для вихлопних систем чи будівельний для камінів і печей?
  10. Добрый день . Вопрос . Почему на котле Vaillant turboTEC pro стали отличаться показания давления в системе на стрелочном манометре от показаний на дисплее . На манометре стрелочка опустилась на границу между серой и красной полосой а на цифровом дисплее все время показывает (1.4 ) .
  11. Чудеса ещё случаются в нашем бренном мире ! Сегодня приехал сервисмен . Вскрыл котел , забрал на чистку оба теплообменника , вместо обещанных четырех часов приехал через семь и собрал аппарат обратно. Аквасенсор он решил пока не менять , вероятно там что то могло подклинить .Фильтр на подаче воды в котел стоит . Разборка , промывка , сборка и аквасенсор заработал. Сумму сервисных работ оглашать не буду . Вопрос к знатокам : Какая оптимальная температура воды должна быть на подаче в котле ? Есть какой то график соотношения тем-ры воды в котле и тем-ры воздуха снаружи ? В кухне и ванной - теплые полы с регуляторами и по дому батареи с термоголовками. Но какова оптимальная температура на котле ? 50-60-70 ?
  12. Здравствуйте.Больше года установлен и работает настенный газовый двухконтурный котел turboTEC pro VUW на 24 кВт. Но сегодня перестал как либо реагировать на открытие крана горячей воды. Напор в кране отличный, вода не нагревается совсем , котел не переключается на приготовление горячей воды. Никаких ошибок не выдает , на отоплении работает отлично. То есть котел стал одноконтурным . Сервисмены ну очень спешат , переносят визит с дня на день
×
×
  • Створити...