Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

cuprum

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача cuprum

  1. Давления газа не проверялось... Пока особо не напрягает лезть не хочу.
  2. Котел Анна Нова 24Зк. Почав 1-2 рази на день викидати помилку 01. По мануалу "Невдала спроба розпалу" - де зарита собака?
  3. З швами зрозуміло... Залишається питання по каркасу: 1. Шукати балки та кріпити в них перший рівень профілів (саме профілю -"потолок" однорівневий), а потім другий рівень перпендикулярно чи можна однорівневу конструкцію? 2. В чому переваги конструкції з одного та двох рівнів? суть не в грошах...
  4. Будинок з цегли - 40 років. Хочемо зробити стелю з гіпсокартону під фарбування. Перекриття глиняне. Дві внутрішні стіни також глина з досками. Розмір кімнати 4х4,5м,висота стелі 3,1м. Плануємо трохи опустити щоб зменшити тепловитрати і підняти кімнатну температуру... Є такі питання: 1. ГКЛ 12,5 чи 9мм? 2. Як кріпити конструкцію та з яких профілів краще\надійніше? 3. На шви сітку та спец клей для шві? На матеріалах можна не економити...але з розумом... Чи є сенс класти туди вату чи щось інше для утеплення оскільки Дах поки старий, не утеплений і поки не опалюється. Весною планується замінити шифер на металочерепицю із заміною конструкції та утеплити...чи краще утеплити саме перекриття замість фронтонів і "скатів"?
  5. AndrejKiev Сколько стоит кроваит та которая в спальне где пробка поклеена....?
×
×
  • Створити...