Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Mamy

Пользователи
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Mamy

  1. Доброго дня, Цікавлять Смеситель кухонный GROHE Concetto 32661001 Смеситель для душа GROHE Grohtherm 800 34558000 Душевой гарнитур GROHE New Tempesta Cosmopolitan 27929001 Або щось подібне з Grohe / Hansgrohe Дякую
  2. Нюанси, ну наприклад: кобилки - потрібно зарізати щоб виходили в одній площині софіт - постійно контролювати щоб був перпендикулярно до стіни Ну голубятники це взагалі окрема пісня, починаючи від того до чого кріпити цей софіт і закінчуючи стиками цього софіту з черепицею. %) Нажаль, не можу загрузити фоток, може з дому спробую
  3. Я в цьому році мав таку ж проблему, підшивку робив після того як утеплив фасад. Робочі просили за бляху на торцову планку, софіт (з кобилками) 80 см і ринви від 6,5 до 8,5 тис.грн (90 м.п). Риштовку повинен був я дістати (4,5 м висоти). Довго думав, потім плюнув взяв відпустку на 2 тижні і зробив все сам з батьком. набагато якісніше ніж у всіх решта (де робили майстри що розглядались на цю роботу) і 8 тис. економії, і знаю що буде стояти! Що правда у всьому є свої нюанси і їх треба знати (особливо підшивка голубятників). криша 300 м2 чотирьохскатна з переходом в гараж + 5 голубятників.
  4. Можу я , але вони з тернопільської обл., мурують дах роблять
  5. Порівнювати можна, але результати даного порівнянн у Вас будуть некоректні (ми говоримо лише про економічну частину будівництва і подальшої експлуатації цього будинку)
  6. Щодо будівництва в несприятливий час - "дорога лошка к обеду", і цікаво в скільки Ви оцінюєте 2,5 роки свого життя. В мене також стояло питання будуватись своїми силами зараз, немаючи на руках всієї суми, або набрати суму за років 10 (хто дасть гарантію, що я проживу тих 10 років ), і збудувати за один сезон. Будь-яку задачу можна прорахувати, головне правильно визначити вимоги (завдання), часто густо люди при прийнятті певних рішень не враховують багато факторів. Так в даний час окупність таких речей як сонячні колектори і термонасос є сумнівними, але чому всі вважають що за 5 років ситуація кардинально не поміняється! Будь-які вичерпні джерела енергії будуть дорожчати з кожним днем. Знову ж таки, що ми збираємся залишити своїм дітям, чи після нас "хоч не росвітай"?
  7. Дуже цікава тема, пізнавальна! Дякую! Нарахунок порівняння, я як економіст можу сказати, що завжди треба порівнювати "яблуко з яблуком", лише в такому випадку ми можемо отримати коректні дані. Ну наприклад, будувати повинна одна і та сама організація (вартість послуг за м2 повинна бути одинакова), послуги архітектора, проекти будинків повинні бути ідентичні, ділянки ідентичні, умови для будівництва.... і.т.д. Без цього будь-які розмови це флуд, в моїй практиці було безліч прикладів коли після приведення обрахунків до "яблуко з яблуком" результати були кардинально протелижні від тих що здавались на перший погляд. Тетяна, щодо того що у Вас будинок 9х9 м, об’ємом 9600 м3, площею 328,5 м2, а в сосіда 12х14 м, об’ємом 1200 м3, площею 144 м2, так це "на вкус и цвет", у Вас 5 поверхів якщо я не помиляюсь. Можна було побудувати 10 поверхів і цифри взагалі були б космічними для приватного будинку. Це не перевага. Хоча Ваші мотиви я розумію - обмеження по площі ділянки. Щодо окупності, потрібно завжди враховувати тренди, ну наприклад, 1 рік назад мені пропонували поставити сонячні колектори, час окупності був 15 років (1 рік тому). Після подорощання газу в 1,5 рази - 10 років. На весні обіцяють ще в 1,5 рази - 7 років Тетяна, будь-ласка, описуйте більше процес будівництва і обгрунтовуйте, щому Ви вирішили зробити саме так, не витрачайте часу на бородьбу з "вітряками", на форумі багато людей яким цікава Ваша тема. Наперед вдячний!
  8. Ну з половинками Ви розыбрались. А що до впритик до вікна це не правильно!!! Перечитайте інструкцію, до вікна має бути 5-8 см., якщо я не помиляюсь Успіху.
  9. Доброго дня! В мене Архоновський проек "Дом в орхидеях 2". По лісу розраховував по проекту, але переводив в м.п. кожного розміру і + адаптував деякі розміри під доступність розмірів на лісопилці. Але в результаті лісу лишилось крокв 4 шт по 6 м мауерлату 4метра. Так, що можна сміло рахувати по проекту, при умові що всі розміри у відповідності з проектом. Щодо лат, так їхня кількість залежить від типу покриття і кроку (якщо це черепиця). Замовляючи черепицю, я просто віддав план даху фірмі де купував черипицю. Порахували точно 40 шт залишилось з 3000 тис. 4 шт гребня не вистачило, довезли.
  10. Я ж написав що в мене зазор між дошкою 1-3 см. Саме так і працює система з гідробарєром.
  11. Так але Ви так і не пояснили чому буде ж.... І що тоді означає специфікація Євробарєру Плюс?
  12. Ау-у! Хтось є, хто може дати чітку, обгрунтовану відповідь на дане питання?
  13. А щому так теліпається гідробарєр? Якщо це взагалі гідро а не паробарєр? Так виглядає що краще все зірвати, і почати по новому
  14. А як тоді розуміти ось цей малюнок? Євробар'єр Плюс Євробар'єр Плюс – супердифузійна підпокрівельна мембрана. Є тришаровим матеріалом: два зовнішніх шари спанбонду і внутрішній функціональний шар. Функції захист утеплювача від вологи відведення пари з конструкції вітрозахист утеплювача Область застосування Складні утеплені скатні крівлі, а також крівлі з суцільним дерев'яним настилом Технічні характеристики Щільність - 135 г/кв.м. Розміри - 1,5x50 м Паропроникність * - >1400 г/м2х24 Міцність - 290/190 Н/5 см УФ- стабільність - 4 мес.
  15. Перепрошую, закралась помилка - ширина дошки 15 см, між дошкою просвіти 2-3 см
  16. Я дякую, за відповіді, але хочу знайти якесь рішення моєї проблеми. Якщо Ви стверджуєте, що це Ж..., чи можна обгрунтувати чому, які процеси будуть/не будуть проходити під дахом, і чим це мені грозить Я зрозумів, що те що вже зроблено зроблено неправильно Як я розумію, проблема в тому що мембрана просто не буде працювати (за пів року (осінь,зима, весна) в мене проблем з дошкою не було, скрізь сухо). Тепер питання чи можливо це поправити не розбираючи даху? якщо мембрана не працює, я повертаюсь до варіанту з гідробарєєром, а в цьому випадку спасає вентзазор? Поправте мене якщо я неправий. Наперед вдячний!
  17. Напевно я чогось не розумію. Як може бути мінвата > мембрана > контрлата > дошка??? А потім що, лати на дошку??? тоді як буде мембрана працювати? вся дошка буде мокра! Я бачу два варіанти (в мому варіанті): 1) гідробарєр утеплювач дошка мембрана контрлата лата черепиця 2) гідробарєр утеплювач вентзазор дошка мембрана контрлата лата черепиця Який з них кращий в мому випадку? дошка (250х25 з зазором 20-30)> мембрана > контрлата > лата > черепиця - вже стоять
  18. Мембрана лежить на дошці. Але дошка побита з зазором 20-30 мм (вчора подивився).
  19. Доброго дня всім! Прочитавши енну кількість повідомлень на Вашому форумі, так і не дійшов, для себе, однозначного висновку. тому підкажіть, будь-ласка, в такому питанні: В мене ЦПЧ, дифузійна мембрана URSUS 135 і дошка 25мм побита з зазором 10-25 мм. Для утеплювача (базальтове волокно) потрібно залишати простір для вентиляції чи ні? Чи достатньо мембрани і утеплювач класти вплитул до дошки? Наперед вдячний за відповіді!
×
×
  • Створити...