Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Бобеско

Пользователи
  • Публікації

    55
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Бобеско

  1. Дякую, куплено, тему можна закрити
  2. Спс, Китай не цікавить
  3. Куплю б/у бензопилу, можливо в когось без діла валяється. т. 050 356 4413 Володимир
  4. Правильно сказано. Я зараз трошки почав монітирити ринок, маю поки 30к і так просто викидати не спішу, хочу ще підсобирати та купувати 2ку, можливо не Київ бо убиті 1к хрущі та панельки із загаженими підїздами та ту ціну, що можна 2к в Ірпені чи Бучі взяти, добре подумаю, тим паче в новострої. На сьогоднішній день про будеттокодорожать даже не хочу слухать, реальних покупців немає.
  5. Який розмір кольца із брюликом і ціна?
  6. В мене брат ПП, подали на закриття діяльності, говорила мама про нововведення "відрахування в пенсійний із мінімалки", якщо врахувати аренду, ел. енергію, опалення, единий под. та пенсійний, виходить убиток або рентабельність нуль, працювати потрібно тільки на відрахування + постійно ходять доять МНС, СЕС, податкова. Прийдеться працювати нелегально або ремонтівати електроніку (телевізори, магнітоф. та ін) в місті та районах в радіусі 30км не буде кому. Роблять все спеціально, щоб загнати підприємців в тінь, є така поговорка "дурень хоче зробити капітал (міліони) зразу, а розумний на обороті", от дивлюсь "керівники" привикли хапати великі куски і думають такими темпами наповнити казну.
  7. Фільтрую ринок собі, хочу ложить цоколь 30см бутом, поки ціни 400-600грн/м3 із однією лицьовою стороною. Мабуть буду ложить сам, уж сильно всі прошані і ломані, міліони їм подавай.
  8. Перед тим, як купити/продати товар, люди аналізують ринок дорого/дешево... (ссылка устарела)
  9. Не знаю, що там за фундамент хоть розміри озвучте але 400 косерей за фундамент Людям роблять під будинок в 120м2 загальної площі із 1,5м армованою лентой за 50тис. і при цьому всі нормально заробляють. Я собі роблю фундамент 8,2х9,3 (1,5*0,4) так виходить до 20т, правда купляю і роблю сам + привлікаю на деяки роботи людей.
  10. Я активно фільтрую дане питання, поки маю такі ціни на бут з одностороньою розшивкою 400-600 грн.м3, дешевше не зустрічав, потрібно виложити 5м3 цоколя h=30см, якщо і дальше будуть рядити по таких цінах то буду ложити сам.
  11. Був вчора, правда сфотографувати не получилось бо почався дощ і стало сіро, а камера в тел. 2м.п. тому нічого не видно. Я беру собі зіловського кунга 60х років за 8тис. + доставка мені 45км-300 грн., мій кран для вигрузки. Що має на даний час продавець: 1. Кунг Газ 66 висота 1,5м - 3,5т.грн. таких є декілька (для складу і проживання). 2. Кунг Газ 66 висота 1,8м із перегородкою і двома дверима + пічка - 8,5т.грн. 3. Кунги Зіл/Урал висотою 1,85м (чуть довші ніж Газ 66) -8,5-9т.грн. Деяки кунги ще в салідолі, в тих де відсутні вікна він вирізає отвори і ставить, всі абсолютно чистить, красить і робить людськи ручки, зовні виглядають як тільки із завода (два стояли готові), в деяких ще був запах вояк :D, два були ще на авто, які він не встиг розгрузити. Впринципі можна і торгуватись, я говорив що цікавляться люди, сказав все вирішуємо, має повний пакет документів, потім можна продавати без гемороя, або він забере сам тільки чуть дешевше, доставить може сам і даже два штуки за один раз. Будуть питання пишіть в приват, я зараз телефоную і говорю щоб готовв мені на суботу. Телефонував я в Новоград-Волинський у військову частину, там Газ 66 висота 1,5м - 4т.грн, зіловські від 11тис. за період пошуків це для мене саме вигідне.
  12. Можливо сьогодні поїду дивитись на кунги в Радомишль, сказав продавець є великий вибір від 3,5 до 10т.грн. Якась база і там вибирай що душа бажає ГАЗ 66 за 3,5т, більші-дорожче. Якщо мене зацікавить і буде достойний вибір, буду купляти собі бо дешевше ніж 4тис за 66го не бачив, можу поторгуватись при наявності компаньйона.;) Сфоткаю на тел. товар і покажу.
  13. Я можу забрати ванну самовивозом не раніше суботи.
  14. Чуть із запізненям. Ситуація така кругом, деруть гроші навіть у стареньких бабусь сволочі, я не платив нікому "на лапу" і не збираюсь, а таких хитрожопих саджу на свое місце через прокуратуру, це касається не тільки ДЗКа, а і МВС та інші. Як тільки починають тягнути волинку та парити мізки мені, просто пишу листа із проханням роз"яснити причину "волинки" згідно Закону про звернення громадян та вказати строки видачі мені документів. Так запулюю два листи чиновникам, із інтервалом в місяць (35-40 днів) (інколи прямо в прокуратуру, дивлячись яка ситуація) і чекаю офіційну відповідь. На оф. листи повинна бути відповідь, повірте, що про відсутність бланків і прочу ахинею там не пишуть, збираю та комплектую все в кучу і в прокуратую, якщо 0 реакції, тоді у вищестоящу або ген. прокуратуру. Деяки знайомі сміялись, мол фігня і побачиш, що нам зроблять швидше бо ми забашляли, в результаті виходило все наоборот. Потратите в сумі 3 година для написання та відправки листів-скарг і з економите свої кровні гроші, які зароблені своєю працею. Р.S. Зараз вже нікого в ліс не вивозять і ноги в тазіку не бетонують із подальшим......, тому немає-чого боятись, потрібно вміти відстоювати свої права в Законному порядку і не бути тупим бидлом, запам"ятайте, що слово до діла не пришиєш. Якщо склалося, що "без бумажки ти ка...шка" тоді так треба діяти і проти таких хитрих, "проти лома є більший лом".8-) Всім удачі.
  15. Так Ви скажете в якомі місті будуєтесь чи ні? Вибачте, але "глупые вопросы" задаєте Ви уважаємий, люди питають, а він нам про мансарду, ну єйбогу........ Да і наприклад в нашомі місті продавать наркоту важче ніж отримати документи на будівництво, можливо у Вас і наоборот, тому так шифруєтесь.
  16. Топікастер сказав, що ЛЕП проходить через ЗД, а це не по краю. Стосовно ЛЕП над АЗС, так у них зовсім різні норми. Наприклад розміщення АЗС на першому поверсі багатоповерхового житлового будику, встановлення колонок в арках будинків, розміщення резервуарів під проїзджою частиною і таке інше. Чехи мені багато чого показували та розказували, як розміщують АЗС за бугром, від виду такого ставало волося на голові дибом думаючи про наші ДБНи, ДНАОПи, СНіПи та інші нормативні Акти.
  17. Ну ладно, я займаюсь суто АЗС, тому і крутиться мін. 1,5 висоти опори чи охоронна зона (кабель) до вибухо небезпечної зони. Всеодно суть діла така, нафіг така ділянка для житла із проводами над головой.
  18. Законо в охоронній зоні ЛЕП нічого не побудує, в притик охоронної хоть будинок чи гараж будь-ласка. Зараз гляну ДБН та ПУЕ.
  19. 1. Якщо є письмове погодження про підключення, тоді нехай покажуть. 2. Для прокладки трубопровода потрібен проект, а трасу прокладки по Вашій территорії повині також погоджувати письмово із Вами (на схемі прокладки повина бути віза). 3. Якщо п.2 другий не виконаний, то можна заставити в законному порядку перенести трубу і не обовязково по Вашій территорії. 4. У випадку наявності всіх вище вказаних пунктів і реального конфлікту (сам проживав із похожою сусідкою, яка декілька разів в місяць носила заяви в міліцію (то курка залізла, то мусор вітром занесло на її территоїю тощо)), зробити наступне (не законне); а) зробити щоб труба потікла сильно і перекрити воду; б) письмово повідомити сусіда про поломку його власності (труби), обовязково зафіксувати факт отримання повідомлення (можна попробувати дати сусіду, щоб він розписався на копії про отримання або вислати заказним листом з повідомленням про вручення); в) дальше треба дивитися по факту дій та приймати відповідні рішення, можна як мінімум заставити сусідя за власний рахунок полагодити-замінити трубу, а якщо прокладка онної не відповідає вимогам, заставити перенести. Якби я задався цілю, то провчив такого сусіда і він забрав свою трубу із моєї территорії. На майбутнє, Ви як власник майна (зем. ділянки, будинку тощо) можете не давати згоди про підключення та прокладку комунікацій на своїй территорії або ставити свої умови у випадку згоди.
  20. В межах охороних зон ЛЕП нічого не можна будувати та садити дерева, ось читайте характеристики: Правил охорони електричних мереж до охоронної зони повітряних наземних ліній та споруд електропередачі належить територія уздовж повітряної лінії електропередачі — у вигляді земельної ділянки і повітряного простору, обмежених вертикальними площинами, що віддалені по обидва боки лінії від крайніх проводів за умови невідхиленого їх положення на відстань: 2 м — напругою до 1 кВ; 10 м — до 20 кВ; 15 м — 35 кВ; 20 м — 110 кВ; 25 м — 150, 220 кВ; 30 м — 330, 400, 500 кВ; 40 м — 750 кВ, а також територія на відстані 3 м за периметром від огорожі або споруди трансформаторних підстанцій, розподільних пунктів і пристроїв*. Тобто при ЛЕП 10кВ Ви втрачаєте мінімум 22м ширину своєї ділянки взовж всієї лінії. Також почитайте таке, на Україні також такі вимоги. www.proelectro.info/news/detail/3408 Моя порада, непотрібна Вам така ділянка категорично, тому що окрім охоронної зони Ви постійно будете слухати гудіння проводів, тріск (корона) особливо в сиру погоду, електромагнітні випромінювання та інше.
  21. Мене умиляє це ВІП на кожному углі, куди блін не глянь елітне, ВІП, відчуття, що поділили людей на сорти, вищий (ВІП, елітний) та бидло (всі остальні). Продавець, Ви хоть знаєте переклад цього слова? Чого ліпити кругом свою еліту, аж тошно.:bad:
  22. 1. Абсолютно спокійно відношусь, ну купив від батьку 12сот. добре, так це одиничні випадки. 2. Не треба таким тоном, ми із Вами свиней разом не пасли;) (адресовано Alexander Pryakha) 3. Випадки бувають різні і ситуації, якби він батьку купив будинок в Кончі, а той там завів хозяйство? Просто сусіди в батька нормальні, і доречі я також відношусь нормально, як до сусідів так і до людей. Вам даже приклад не наведи та слово не скажи, всі нервові такі:D
  23. Даби підтвердити свої слова: Таке Ви бачили? Будуть питання запитуйте. Я купляв 14.10.2008р за 5,5тис у.е. а Вам за 300-500у.е./сотка.
×
×
  • Створити...