Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Юрий_М

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Юрий_М's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Вирішив утепляти по стелі, залишивши зверху не утепленим трикутник. Чи можна так робити?
  2. Может кто что скажет про эту польскую пропитку?
  3. Тоді виходить вентзазор 50мм? Крокви 150мм, мені потрібно 180мм(150мм мінвата +30мм зазор між гідробарєром і утеплювачем).Виходить, що нарощувати потрібно вздовж крокв, щоб отримати 180мм. А перпендикулярно тоді профіль СD під гіпсокартон на підвісах?
  4. Січення крокв 50x150. Мінвата=150мм +30мм зазор, виходить що потрібно набивати на крокви рейки. Якого січення?
  5. І справді, є контррейка )). Зазор 3 см між гідробарєром і утеплювачем робити?
  6. Я купляв двохрівневу квартиру(6 пов+7мансарда).Дах уже був.Що порадите в даній ситуації? Як правильно зробити зазор між гідробарєром і утеплювачем? Дякую за поради ...
  7. На цьому даху поверх крокв лежить гідробарєр, потім перпендикулярно рейки 30мм і металочерепиця. Де саме повинен бути вентиляційний зазор?
  8. З утепленням даху в принципі зрозуміло, а от чим утеплити наружні стіни(вони не є товстими) та стіни із суміжними мансардами?
  9. Потрібна порада по утепленню мансарди. 6-поверховий жилий будинок.Мансардне приміщення планується під зуботехнічну лабораторію, тобто передбачається надмірна волога.Відстань між кроквами 85-88см. Планую мінвату Роквул Рокмін (10+5), вологостійкий картон 12мм на профіля.Підкажіть по фото, який стоїть гідробарєр і порадьте який вибрати паробарєр,пропитку чим краще утеплити стіни?
×
×
  • Створити...