Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

xuligan

Пользователи
  • Публікації

    20
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про xuligan

  • День народження 21 червня

Персональная информация

  • Имя
    роман
  • Откуда
    станіслав
  • Автомобиль
    октавія а5 1.9тді
  • Пол
    Мужской

xuligan's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

1

Репутація

  1. Продам варочну поверхню електричну,не була у користуванні.Ішла в комплекті кухонних меблів з ікеї.Колір білий.Ціна 600гривень.
  2. З якого матеріалу зроблено кронштейн?
  3. Ситуація трагічна-придивився до змонтованого 3роки тому(після того нічого в будинку не робилось)даху і .....немає контр рейки,плівка гідробарєр -впритик до вати.Поїхав до бригадира,хлопців ,що робили дах,каже що так вийшло,готові переробити за свій рахунок,з першим теплом починають.На даний момент пиріг такий-металочерепиця кріпиться до обрешітки,яка кріпиться до балок,між балками і обрешіткою гідробарєр(Плівка,незнаю її характеристик.)між балками 15см вати.Зазору між скловатою і гідробарєром немає.Так як майстрів тепер зобовязаний контролювати постійно ,підкажіть правильний пиріг даху у мому випадку. 1-Знімаєм обережно металочерепицю. 2-відриваєм обрешітку.. 3-Чи потрібно зривати гідробарєр,(незнаю як зробити зазор між плівкою і скловатою).Може гідробарєр замінити якоюсь іншою плівкою.Чи це не критично ,не зривати плівку,просто вдарити контррейку по балках,обрешітку і металочерепицю. 4-На що ще звернути особливу увагу?так як утеплення мансардного даху не проста справа,це я вже тепер розумію 5-Порекомендуйте паробарєр який ставити зсередини,і чи ставити його взагалі(як рекомендує цей же бригадир) Знаю що багато писано-переписано на цю тему,але чим більше читаю,тим більше запутуюсь.
  4. Достойна річ,попробував такий за кордоном,дуже сподобалось.У нас він дійсно коштував 100-120дол,але коли спотребилось,то не було в продажу по і-нет магазинах.
  5. Продам ясеневу необрізну дошку,товщина 30мм.Є можливість обрізати.Висушена природнім способом,в провітрюваному ангарі, на протязі 5років.Ціна 2900гр.
  6. Чи є у вас представнтки в Івано-франківську ,або поблизу.?Потрібно прокунсультуватись нарахунок ваших матеріалів для підлоги,як підійде замовити де які матеріали.Дякую.
  7. Хто може підказати ,що представляють з себе алюмінієві радіатори баксі.?Чи вартує їх ставити,Котли їхні хвалені,а от за батареї відгуків не знайшов.Запитую "не з праздного любопитства;Монтажники,мені їх"сватають"на мою будову.
  8. Я використовую кокс Надвірнянського нпз.шлаку майже не залишається.Ціна остання була 1750гр.Правда тепер взяти тяжко-сезон,та і завод вроді зупинили.
  9. Хто може підказати?Чим грозить установка стальних,або алюмінєвих радіаторів Ідмар,серія классік,з епіцентру.
  10. Ціна чавунної секції вмежах 85-100гр.Чому ви взяли 20гр?Вчора бачив в чернівцях чеські чавунні батареї(віадрус)секція-90гр.також потрібно врахувати покраску,вони тільки погрунтовані,але мені вони дуже сподобались,починаю задумуватись .
  11. Навів конкретний приклад з рідиною Неомід,Можливо це у них раніше націнка була 45% по відношенню до інших торгівельних мереж.Також попав на один з аукціонів-болгарка на 125мм,600вт-китай за 68гр,але цеж і є ціна китайського ширпотребу,у нас на базарі її ціна 5фунтів,не акційна.
  12. Вже два,чи три тижні в епіцентрі,якась акція-нібито ціни знижено на 10,20,і до 45%.Випадково в Івано-франківському бранчі звернув увагу на антисептик для оброблення деревини Неомід,ціна з акційною 45%ною знижкою 250гр+-пару гривень.Вчора був у практікер(львів) і уже спеціально звернув увагу на той самий неомід-ціна 250гр,але без всяких знижок і акцій.Користуючись нагодою,хочу звернути увагу форумчан ,на таку замануху,а працівникам гіпермаркету епіцентр(з малої букви)виразити глибоке фе,за їх циганський спосіб ведення бізнесу.Попереджу зразу-неналежу до ваших жодних конкурентів,так як живу за кордоном.
  13. Переглянув ціни в інеті на стальні радіатори.Мій сантехнік радить мені турецькі -демрад,я чомусь оріентувався на корадо-пурмо-кермі,але ціна на них на 20-30%вища за демрад,правда турки дають 3роки гарантії ,а дорожчі бренди 10років,при всіх тих-же показниках .Чи варто переплачувати,за рахунок чого така гарантія,може і демрад послужить стількиж,як і корадо.Іще таке запитання,?Чому корадо з нижнім підключенням дорожчі,за тіж самі з боковим???
  14. Що Ви маєте на увазі,під словами "наштеплоаккумулятор"
×
×
  • Створити...