Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

murashka

Пользователи
  • Публікації

    48
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача murashka

  1. От, халепа. Ну, тоді будем шукати. Питання до читаючих - чи хтось мав справу з кахлями для груби? Для печі? (ізразци) хочу купити для нашої груби і печі.
  2. Де брав тесть руукки? Адреси, паролі, явки)) Добавлено через 12 минут
  3. Ні. Шестиметрові... на транспортировку їх назад витрачу більше. Плюс зі мною мала весь час, а з дитиною на руках не дуже маневрена для війни. Я при ній навіть не матюкаюсь, хоча вмію це робити дуже якісно.)) Сьогодні мій прораб Михайло зі мною поїхав, аби глянути решту лісу - стропила, рейку і монтажний брусок. А пілорамщик ще з першої зустрічі Мішу зненавидів. То сьогодні спробував розказати, що зробив нам кращий матеріал, а ми йому привезли два обрізка, відверто поганючіх, то він почав верещати. Дивуюсь таким чувакам. Вперше мене бачить, нічого про мене не знає і втюхує каку... Це ще чоловік мій не знає... Спалить ту лісопилку до бісових псів ))
  4. О, ура! Значить поки навчуся зменшувати фотки, буду відправляти таким чином, лінками. Справи просуваються потроху. Сьогодні хлопці майже закінчили перекриття. Лишилося зварити двутавр, там де будуть сходи на мансарду і почнуть виганяти мансарду. Їздила сьогодні до пілорамщика Миколи Миколайовича, сказати йому ай ай ай за сухі й погризені жуками дошки. Серед нормального матеріалу втюхав відверту каку. Небагато, штук 6,але сам факт. Розділився, матюкався і швидко втік, посилаючись на терміновий ремонт пили. Гімнюк старий.
  5. Хочу! цікаво глянути Добавлено через 58 секунд s020.radikal.ru/i713/1507/97/6b109b8db1cd.jpg Добавлено через 1 минуту Гляньте хтось лінк, чи видно там фотку нашої хатки майбутньої?
  6. Блін, хріново коли планшет розумніший за тебе... Хотіла фотки викласти, а як їх зменшити не знайшла... ( У нас хлопці вже зробили коробку першого поверху, а сьогодні укладають балки перекриття (ліс). Пригод за цей час відбулося чимало і жуть, як кортить поділитися. Сподіваюся найближчим часом це зробити. Ходжу як слон задоволена хлопцями, і невтямлю, як нас втелещіло злигатися з Володєю...)) добре, що вчасно отямилися. Може хтось порадить де купити ША-5 на піч? І у кого купувати металочерепицю? Хочу рууккі.
  7. Друзі, порадьте майстра, який би взявся зробити в хаті сходи на мансарду. Дякую.
  8. Ну, що вам сказати? Сьогодні хлопці з нової бригади виправляли косяки попєрєдніков)) працювали перфоратором (довжини дірки під закладні) і доливали простінки. Плюс - залили фундамент під пічку. Зранку спробую фото зробити. Пару днів на висихання і будуть лити стяжку в гаражі.
  9. Мені теж цікава думка досвідчених форумчан з цього приводу.
  10. я повернулась! Якщо вам ще цікаво про нашу хатку в Країні Тетерів. Довго не писала, бо треба було перевести подих і вирішити питання про промахи по фундаменту, про матеріал стін (бо хотіли паротерм від початку) і взагалі тре було трохи аккумулювати грошей. Бо то одне то інше, то курс валют то друг на фронті, коротше як у всіх. Нарешті роботи поновилися. Тепер у нас нова команда будівельників. Ттт нічого поки не буду наперед говорити, аби не наврочити. Наразі починаються роботи по закладенню каналізації і стяжці, тож думаю, що за тиждень - два буде зрозуміло ху із ху. Хату вирішили не виклаблучуватися (дорого)) і будувати з Аероку 375х225х600. Камінь вже купили, ще й потрапили в акцію - отримали в подарунок клей. Завтра завожу труби, гідроізоляцію, цемент. Ввечері сьогодні їду на лісопилку дивитися брус. Проект z-99 зеркальний і з пічкою всередині. Словом, якось так.
  11. Згодна, що нерви треба берегти і згодна з тим, що треба нормально все прорахувати і так зробити, аби уникнути косяків. Добавлено через 2 минуты Нєєє, в зиму точно нє. По-перше, хочу аби фундамент перезимував. По-друге, зиму витрачатиму на оформлення документації. Куплю ліс - нехай сохне. По-третє, ви ж бачите, що з курсом валют Добавлено через 41 секунду Дякую дуже! Коник мій.
  12. Справа в тім, що ми вираховували під кількість керамоблоків. А тепер доведеться їх пилити матеріал крихкий, думаю, що це буде недещево... Розігнали... та ні, ще не розрахувалися навіть. Сьогодні чоловік поїхав, бо у малої черговий зуб суне, то я вдома. ;)
  13. Віталію, куплю проект для фундаменту 10,64Х8,50 мансарда, або два поверхи. Дякую.
  14. Куплю копію z-99, або схожий проект хатки для фундаменту 10,6Х8,5 з марсандрою (або на два поверхи)
  15. addinol, я його бачити не хочу, а не те, щоби з ним удвох шукати проект.
  16. Цікаво! Буду вдячна за контакт! Добавлено через 5 минут Ні, не купила. Але, якщо не знайду проект для цього фундаменту, подарую Володі лопату. ;) Добавлено через 57 секунд Боюся, це навіть за велики гроші не дістати.
  17. Всім привіт! ;) Була на своєму будівництві вже двічі. Перший раз приїхала аби "роздати слонів" і висловити всі свої "фе" сприводу цін, строків і т.д. Сказала, що якщо піде дощ на не висохший цоколь - грошей вони не побачать. Адже обіцяли здати роботу 11-го а затягнули на тиждень. Ну і по грошах я також не втрималася і сказала що їх "оптові" ціни мене не влаштовують і тепер я сама буду закуповувати всі матеріали. Розмова спрацювала - робота пришвидшилася. АЛЕ!!! Замість 10.50 м. довжини вони залили 10.64 І сміх і гріх і сльози... помилка знаєте в чому? Стара рулетка "прораба" Володі... він "не побачив", що сантиметри починаються не від самаго початку рулетки, а з відступом в 12 см. Я якщо чесно вже навіть не злилася. Я розуміла, що будівництво, це велика пригода. :D Щоби отримати адоволеня треба розслабитися. Тож я абсолютно розслаблено сказала, що за роботу не заплачу, поки не знайду відповідь, що мені тепер з цим щастям робити. Хатк збиралися ліпити з керамоблока, тепер розмірковую ЯК? Гараж, який хотіли збудувати цього рок, також відкладаємо до весни. Зараз буду займатися документами, закуповувати ліс і т.д. Буду вдячна за поради де краще.
  18. Дякую за пораду! Так, я поки у процесі "плаваю", Ви праві, але я дуууже швидко вчуся! )) Добавлено через 21 минуту Щодо відстані - ясне діло, якби мені треба було щодня з 9-ї до 18-ї ходити на роботу, то хата для проживання так далеко - не варіант. В Києві є квартира, ("ночлєжка", як ми її жартома називаємо в родині). Друге , щодо цивілізації - шо саме Ви маєте на увазі? Я не знаю чи Ви були у Пісківці, але це досить велике селище. Поки що там немає театрів-кінотеатрів, торго-розважалних центрів, модних "общєпітов", але є цілком пристойний дит.садок, школа (2 шт.), Поліклініка зі стаціонаром (сподіваюся не знадобиться)). Залізниця. Електричкою до "Святошина" 1.20хв. До Києва-назад проїхався електричкою - прочитав половину книжки, чи переглянув якийсь фільм :D (я поки не практикувала (транжирю бютжет родини на бензин ). Сусіди у нас там гарні. І взагалі люди подобаються. Наважилися саме там купити участок з кількох причин: По-перше, кілька років вже їздимо туди на вихідні, там на конюшні "Teteriv country" живе наш кінь. По-друге, - ціна на землю, по-третє - природа. Ще є задумка з часом створити там базу еко-туризму. Ну і гарна траса+залізниця. Якось так. Сподіваюся, відповіла на ваші запитання. А поки здійснюються бажання і мріїї "воюю" з будівельниками :-D
  19. 7690 грн. - то матеріали (помилково написала, що робота) Робота - 3960 грн. - копка+бетонування - 90 грн. копка+350 бетонвання 440 грн. куб. Отже 7690 і 3960 - 11650 весь фундамент 6Х6 Залишився щебінь, пісок + доски на опалубку. Довірила таки заливати фундамент на хату, блін - почалися косяки з бригадою... намахування по матеріалам (ціна) + косяки по роботі - обіли одне - по факт інше. Зла, шо копець, завтра на розбор польотів поїд.
  20. Привіт всім, хто не лишився байдужим до мого будівництва. На розборки доїхати не судилося,а отже всі розмови точилися лише по телефону. Якщо все складеться буду на об*єкті завтра. Тетерів, це смт. Пісківка. 77-й км. Варшавки.Дуже подобаються ті місця, у нашої родини там друзі, тож вирішили і хатку збудувати там. Щодо гаража - а що може бути не зручним ? Я ж не профі - машини поміряли, прикинули і залили (не смійтеся :D ) Але здоровий конструктив і поради приймаю - може ще не пізно щось виправити і переробити. По толщині фундамента - бутований і має 4 жили арматури 10-ки. Заливали просто в грунт. Стіни швидше за все з керамоблока. Хатка з марсандрою (або з повноцінним поверхом - ще думаю). Проект приблизний з Z-500. Найд в онлайнверсії скину. Ще одна засада - після елементаного моніторингу цін, виявилося, що й матеріали на 1-2-3-5 грн. з накруткою... бляха, і це людина мені божилася що в нього найомства і знижки! Я зла, шо ППЦ!
  21. Отже, браття і сестри, долучаюся до вашого гурту. Купили в липні участок 12 сот. правильної форми серед живої вулиці в селі. На участку старенка хатка з піччю, колодець, туалет, електрика, дві старі груші, виноград, і кілька молодих яблунь. Встик (на межі) сусідський гараж. (Так домовлялися попередні власники) Отже свій гараж будемо будувати вже виходячи з цих умов. Але до стіни ссіда вирішили не прив*язуватися, а будувати свій хоч і встик, але автономно. Залили фундамент 6Х6 (під дві машини). Фундамент "ленточний", копка і заливка - вручну. Загальна кубатура вийшла 9 кубів. Ширина 0,4 м глибина 0,8 м цоколь 0,2 м Гараж плануєм двоповерховий з кімнатою (чи двома) на горі, така собі "пацаняча територія". По цінам - копка 90 грн. куб Заливка - 350 грн. куб Щебень - 3540 грн за 30 тонн (брали із запасом, бо ще на фундамент хати розраховували) Пісок - 800 грн. (дві машини) Цемент М500 - 1700 грн. 52 мішка по 25 кг. кожен Дошка на опалубку (ТТХ не знаю) - 1,5 куба - 1500 грн.+150 грн доставка-розгрузка. разом вийшло 11.650 де робота 3960 грн. матеріали (із залишком щебня на фундамент хати) 7690 грн. Після того як залили гараж почали лити фундамент на хату. 10,5Х8,5 м. Ширина 0,5 м. Глибина 1 м. і тут почалися "косяки" і "нєпоняткі" з бригадою і їх роботою... схоже, що намахівають мене з матеріалами, бо 114 мішків цементу їм не вистачило на фундамент, який (увага) бутований! Словом, після кроткої ревізії виявилося ще й те,що фундамент гаража 3 стінки по 39 см ширіною, а одна 36... а фундамент хати залитий в рівень із землею без цоколя... Прошу здорової критики і порад з наступних питань: чи міняти бригаду? Наскільки критичні такі косяки по фундаменту гаража? Як довго можна лишати фундамент в рівень з землею без цоколя? Такуж відповім на всі питання, які вам будуть цікаві. Фото завтра зроблю і викладу. Поїду на розборки завтра...
  22. Хлопці і дівчата порібна порада і критика. Почали будувати гараж під два автомобіля з кімнатою на другому поверсі. Залили фундамент 6Х6. Замовляли 40 см. шириною, 80 глибиною+ 20см. цоколь. Результат - 3 стіни 39 см. одна 36см... це "косяк" чи такі похибки у бідівництві допустимі? Загальна кубатура вийшла 9 кубів. заплатили 7 700 грн. Просто довірили цим же хлопцям лити фундамент на хату, але здається вони нас "намахівають". Хочу розібратисяу всьому.
×
×
  • Створити...