Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

shust

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача shust

  1. це не з форуму, але Пінобетон (піноблок) створюється шляхом рівномірного розподілу бульбашок повітря по всій масі бетону. На відміну від газобетону пінобетон виходить не за допомогою хімічних реакцій, а за допомогою механічного перемішування попередньо приготовленої піни з бетонною сумішшю. Піна може готується або за допомогою піногенератора або в бароустановке. Основні властивості і характеристики пінобетону: Питання: що таке клас по міцності на стиск і як перевести його в кілограми? Відповідь: Бетони підрозділяють на класи: B0, 5, B1, 5, ... , B60, які визначаються величиною гарантованої міцності на стиск. При виробництві важливо знати середню міцність - МАРКУ, які бувають М5 .... М600 і вище. Приблизно перевести КЛАС бетону в МАРКУ можна розділивши клас на 0,77 помноживши результат на 10 і округливши до 5 в останній цифрі. Наприклад B1 = М15 Є ще ГОСТ 25192-82 за марками і класам (у розділі ГОСТи на цьому сайті) Тепер дивимося табличку вище і бачимо, що для пінобетону марки 600 встановлений середній клас по міцності на стиск B2, тобто (2 / 0, 77) * 10 = 26. Тобто виходить марка пінобетону М26. Про всяк випадок: Марка - це показник міцності, позначається "М" з цифровим значенням. Цифри показують, яке навантаження на 1 кв.см. може витримати виріб. Наприклад, марка 100 (М100) означає, що виріб гарантовано витримає навантаження в 100 кг на 1 кв.см. Отримуємо що пінобетон щільністю 600 може витримати навантаження 26кг на 1кв.см.
  2. Igor_M Крайне нежелателен прямой контакт газобетона и арматуры, поскольку арматура быстро ржавеет, а газобетон быстро "впитывает" ржавчину и разносит ее по всем стенам... В итоге - арматура рассыпается, стена коричневеет - связи нет. Недаром производители газобетона при конструировании трехслойных конструкций стен настоятельно рекомендуют применять анкера их НЕРЖАВЕЙКИ...
  3. угум, флуд хоч і є формою розрядки, але його має бути не багацько покищо виходить що цитую в більшості випадків одну людину, просто читаю одну велику тему, от десь тому напевне так виходить. але не факт хочаб коментар дайте, чи нормальні цитати витягую. Можливо це всім ясно як Божий день, а я тут пробую ровер придумати
  4. можна подарити просто ще один монітор (якщо є лише один). Дуже класно коли усі допоміжні речі кидаєш на один монітор, а другий в тебе строго під десігн. що саме вона дизайнує?
  5. Загалом зауваження слушне. Тобто в тому розумінні, що якщо така думка появилась, то вона може появлятись щераз. І хоча календар не є офіційним виданням, згідно якого потрібно керуватись при якогось роду розрахунках чи діях, все ж написати якусь відписку потрібно. значить зробимо. продовжуємо S.A.Y. Осаживается бетон лишь пока имеется текучая пластичность - до начала процесса отвердевания. Грубо говоря бетон имеет две фазы: схватывание и набор прочности. Осадки происходят лишь на первом этапе - до того момента, пока при перемешивании видна составляющая воды в свободном состоянии. Когда вода связана - осадка прекращается и дальнейшие деформации возможны только при внешнем механическом воздействии. Цемент якість S.A.Y Первое ключевое - производитель. Второе - дата изготовления. Цемент за месяц теряет до 20% марочной прочности. Поэтому свежий 400-й может быть лучше двухмесячного 500-го. Проверить можно цемент, взяв его в горсть и сжав кулак. Правильный цемент полностью уйдет сквозь пальцы. Подсыревший - останется комком в ладони. Это не означает, что его еще нельзя использовать: нужно пробовать. Покищо пишу як прочитав, потім можна це відредаговувати.
  6. :D анегдоти також хороша ідея, але напевне не того разу. хоча для підняття настрою можна. ще студентом десь вичитав як гарно можна пожартувати з дрелькою. Стаєте перед кимось з дрелькою в руках (так ніби просто так, випадково). Раз, другий нею прожужали (так щоб людина це гарно побачила). Заходите за спину жертві, і знов вмикаєте дрельку, при тому синхронно тикаєте пальцьом людині в спину :D Кілька раз пробував, деколи навіть дуже гарно виходило))))
  7. Цитати в календарі будуть нести консультативний характер (про що можна написати і в самому календарі). Ніхто ж не подасть в суд на календар, прочитавши в якому "що якщо захід сонця червоний, то на другий день має бути вітер і зміна погоди", відмінить поїздку на озеро. А насправді буде сонце і він спортив собі вихідні, тим самим календар завдав йому непоправної моральної шкоди, яку потрібно відшкодувати. Помаленько читаючи форум, все ж вважаю що така інформація є цікавою. Звичайно що для будівельників зі стажем це можливо не новинка, але для багатьох буде однозначно корисно. Так що підключайтесь))), думаю і форумчанам буде цікаво і гостям.
  8. ще кілька цитат На разлом внутри кирпича черноты нет - это хорошо, прикладываешь два любых кирпича друг к другу смотришь какие дуги если нет это тоже хорошо, размеры по ширине если 120 это отлично, ну и бой если небольшой то тоже гут... (Прочность кладки напрямую зависит от квалификации каменщика. Применяя кирпич марки М100 и раствор марки М75, можно получить прочность кладки порядка М3 т.е. 3 кг/см2 "Библия Застройщика. Псалом 28, часть 3") S.A.Y. Берете кирпич в руку и роняете с уровня чуть выше пояса на асфальт. Если рассыпался - 75й. Располовинился - 100й. Целый - 150й. aidback Мне прораб сказал...."если кирпич хороший и М100 должен пролежать в ведре воды 3 дня и не растворятся, также не рассыпаться, если поверхность стала слизистой, тоесть вернулась к состоянию мокрой глины - плохой кирпич"
  9. знайшов самі пропорції можна знайти, поідеї не проблемно. але ось "Пластифицировать состав можно любым моющим средством, Это может быть даже стиральный порошок предварительно размешанный в воде затворения бетона" цікаво і корисно!!! якщо склад бетону читати досить скучно,то таку річ точно б почитали!
  10. власне про фрази, або корисну інформацію питаю. тобто що конкретно давати. зараз потрохи читаю форум, ось набрів значить можна написати марку бетону і його склад. тобто не одну марку а усі (їх там багацько). про етапи роботи треба покумекати. Трошки підчитаю, попідбираю і викладу. Добре що час є, а то переважно усім в грудні за кілька днів давай все готове, ні вивчити питання ні продумати.
  11. Усім привіт! Випадково забрів... і залишився. тепер буду читати, читати, читати Але відразу запитаю одну штуку. Ваяємо в РА календар для фірми що займається будматеріалами. От є 12 місяців, і на кожній сторінці потрібно написати щось корисне для будівельників. В кого які ідеї?
×
×
  • Створити...