Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

TEVV

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача TEVV

  1. Спасибо за идею с АДИПЛАСТом! Судя по тому, что написано в инструкции (Износостойкие выравнивающие стяжки, применяются как беспыльные индустриальные полы), стойкость пола должна быть высокой. Где его (АДИПЛАСТ) можно купить, не подскажете?
  2. 1/перепад высот от 0 до 2 см. 2/щебень 5-20. 3/сверху планирую тротуарную плитку 30 х 30.
  3. Шановне панство! Допоможіть порадою: бетонна підлога на веранді (товщина підлоги 15-20 см, бетон зі щебнем 5-20 мм, покладений вручну "бригадою" 5...7 років тому) викрошується. Причина (я так думаю) в тому, що свого часу "бригада" не зажелезіла стяжку. Через це спочатку почав викрошуватися верхній шар, а потім пішло далі. Перепади висот зараз вже десь до 2 см. Питання: як можна припинити руйнування полу? Покласти плитку - боюся, що слабка основа не буде її тримати добре? Залити самовирівнюючим розчином - чи він достатньо прочний? і чи не буде це тимчасовим рішенням? Що можете порадити з досвіду?
  4. Подобная ситуация: строители уже купили для тротуарной плитки Момент. Я, набравшись знаний в форуме, купил для этого клея еще и СС-83. Достаточно ли этого для укладки наружной плитки 30 х 30?
  5. Шановне панство! Допоможіть порадою: бетонна підлога на веранді (товщина підлоги 15-20 см, бетон зі щебнем 5-20 мм, покладений вручну "бригадою" 5...7 років тому) викрошується. Причина (я так думаю) в тому, що свого часу "бригада" не зажелезіла стяжку. Через це спочатку почав викрошуватися верхній шар, а потім пішло далі. Перепади висот зараз вже десь до 2 см. Питання: як можна припинити руйнування полу? Покласти плитку - боюся, що слабка основа не буде її тримати добре? Залити самовирівнюючим розчином - чи він достатньо прочний? і чи не буде це тимчасовим рішенням? Що можете порадити з досвіду?
×
×
  • Створити...