Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ahomin

Пользователи
  • Публікації

    159
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Львів
  • Пол
    Мужской

ahomin's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Начало популярности
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

23

Репутація

  1. Брус кріпив довгими 15 см. самонарізами наскрізь і цвяхами навскіс до крокв. Запінював тільки в деяких місцях, там де не не зовсім добре прилягало. В тому місці, що видно на фото, кроква була стесана, то я ту "фаску" і запінив.
  2. Я не спеціаліст, але певні відгуки дати можу, закінчую утепляти свій будинок власноручно матеріалами Техноніколь. Мансардну частину даху утепляю Техноніколь Роклайт в плитах, горизонтальне перекриття Техноніколь Теплорол в рулонах. Якщо Ви збираєтесь утепляти похилу поверхню зсередини (класти вату над головою), то як зробити це Теплоролом навіть не уявляю, він важкий, великий, мягкий, рветься дуже легко, пилючить страшно. Хіба буде працювати кілька чоловік одночасно і то вони будуть повністю в пилюці і глибоко сумніваюсь в якості покладеної вати. Якщо ж утепляти зверху, то варіант нормальний, хоча все одно неручно з ним працювати. Якщо у Вас відстань між кроквами рівно 1м, то нічого доброго з цього не вийде, Теплорол дуже мягкий, і щоб він приставав до крокв без зазорів, відстань має бути десь 97 см. Роклайт в плитах значно кращий, твердий, добре тримає форму, значно легше ріжеться ,менше пилючить. "Над головою" тільки ним працювати (або аналогом іншого виробника). Кількість швів мене б не дуже лякала, плити досить туго притискаються одна до одної і до крокв, (вистачає запасу в 1 см, а не 3, як для рулону), тим більше шви треба перекривати іншим шаром. Хоча треба зауважити, що я купував майже всю вату ще в 2012 році, а зараз докупив трохи нового Роклайту, то він значно мягший від того старого . Все написане стосується тільки мого особистого досвіду і вражень, про матеріали інших виробників поняття не маю.
  3. Скажіть, будь-ласка, бачив рекомендації ставити один ПЗВ на будинок 300 мА для захисту від пожежі, а потім на певні лінії ПЗВ 30 мА для захисту від ураження струмом, а якщо поставити на будинок одразу ПЗВ 30 мА, то чим це загрожує? Хіба воно не буде захищати і від пожежі і від ураження струмом?
  4. угрожает тем что не будет защиты от сверх токов , грубо говоря если вы повесите люстру мощностью пять киловатт то у вас оплавятся провода , но автомат не отключится .Автомат должен быть по номиналу немного меньше максимальной пропускной способности применяемого провода , чтобы защищать проводку от перегрева. Зрозуміло, дякую. Завжди думав, що автомати підбираються по потужності приладів. А які автомати мали б стояти на провід 2,5 мм.кв.?
  5. Знаючі люди, підкажіть, будь-ласка, чим загрожує встановлення автоматів з занадто великим номіналом. Наприклад автомат 32А на лінію освітлення.
  6. Та не таємничо, працює на ТПК, але мені тоді робив через Тайл, бо так дешевше виходило.
  7. Друг працює на одному з великих виробників, має справжній німецький арцелор, я через нього брав. Якщо цікавить, то пишіть в ПП.
  8. Якщо ще не поїхав, то хотілось би фото побачити.
  9. Звичайно цікаво, давайте ціни, але то трохи терміново, в понеділок має бути в мене.
  10. Прошу порекомендувати лак для підлоги на водній основі. 1. підлога зі смерекової дошки; 2. приміщення - спальня, відповідно великого навантаження не буде, хоча ходимо в тапках, а не босяком. 3. підлога буде попередньо тонуватись дуже світлою (білою) морилкою. Чи обов'язково брати морилку і лак одного виробника? 4. ціна грає роль. Попередньо консультувався в продавців Тікуріли, але бачу, що на форумі за неї майже не згадують, більше Бону рекомендують, відповідно розглядаю Bona Resident в три шари. Чи варто на Traffic потратитись? Буду вдячний за всі рекомендації. Розгляну також пропозиції по купівлі лаку і морилки у Львові (площа 22 м.кв.).
  11. Доброго дня. Якщо можна, то порадьте. Дім з газоблоку, минулого року поштукатурили кімнату штукатуркою з привозного вапняного розчину і цементу (без сітки), шпаклювали гіпсовою шпаклівкою з втопленою в ній сіткою, фарбували, поки що все чудово. Цього року хочу зробити спальню, але вже вапняними матеріалами під такий собі "еко-ретро-стиль", тобто пофарбована поверхня має бути НЕ ідеальною. Планую штукатурити тим самим привозним вапняним розчином з додаванням цементу і фарбувати білою вапняною фарбою. Власне запитання: 1.Чи потрібно шпаклювати вапняною шпаклівкою, якщо поверхня штукатурки буде влаштовувати ? 2.Чи потрібна сітка? Якщо так, то в якому шарі і яка? 3. Чи може взагалі не штукатурити (якщо стіни досить рівні), а відразу шпаклювати вапняною шпаклікою? Дякую.
  12. Звичайно що буде, навіть бетонна плита прогинається, тільки питання на скільки. Ваш прогин буде сильно залежати від розмірів перекриття, тобто відстані між опорами балок.
  13. Шановний Міську, писати великими буквами на форумах вважається криком . Ми ж не глухі, не треба кричати. А вату Ви, швидш за все, якусь зіпсовану вже взяли.
  14. Можливо покласти паробар'єр просто між балками і приклеїти чи прибити до балок збоку. Покласти утеплювач, потім набити поперек балок брусок 50х50 і покласти ще 5см утеплювача, накрити мембраною щоб волокна вати у верхню кімнату не попадали. Хоча, якщо зверху жиле приміщення, то не бачу сенсу в паробар'єрі взагалі. В мене його навіть над ванною нема і ніби все добре.
×
×
  • Створити...