Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

zeonET

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача zeonET

  1. Здравствуйте, хочу попробовать сделать шкаф из деверянных щитов. Сначала хотя бы без фасадов (хочу заказать щиты на порезку, смонтировать, ну и потом сделать фасад). Вот нарисовал такой проект в SketchUp. Спецификация: 1. Подскажите не накосячил ли я? 2. Подойдет ли такая спецификация? 3. Толщина щитов нормальная? 4. Как лучше крепить ? Идею взял с pineterst-a
  2. Ось такі точки з"явилися в деяких місцях: ibb.co/hjivrQ
  3. Після фарбування вапняною фарбою ВФ-1 по поверхні шпакльованій штуком-2 стали з"являтися брудні плямки діаметром 2-4 мм в деяких місцях через годину-другу... Чим може бути викликана їх поява? Таких плям не спостерігалося після штукування... Стіна цегляна
  4. Підніму таку стару тему про вапняту шпаклівку... Скажіть, а якщо в мене стеля з гіпсокартону, а стіни поштукатурені вапняним розчином, то який краще варіант для екологічно чистого шпаклювання+фарбування вибрати? Ніде не бачив щоб хтось писав про шпаклювання стелі штуком... P.S. Можливо є в когось контакти спеціалістів по штуку в м. Рівне?
  5. Ндас... тяжело найти такие терморегуляторы... Пока что нагуглил RCS Zigbee Thermostat Model TZB43. Но цена около 55 у.о. и то забугром. Или например Honeywell с Wi-Fi - 100 у.о. Пишут что еще китайцы много чего делают, но это уже страшновато как-то ) Нужно что-то поближе поискать и подешевле. Diver, я ведь не хочу всем управлять с компа. Пускай себе управляет терморегулятор, я просто хочу иметь возможность управлять+с компа. Т.е. задумка максимум - узнал прогноз погоды через инет и снизил температуру т.к. система инерционная (чугунные радиаторы). СМС мне ни к чему. Ищу простой терморегулятор с опцией комп. управления для Данко котла )
  6. А я не хочу GSM, я хочу чтобы можно было, в случае необходимости подключится по интерфейсу RS232 или 485. Для чего? Чтобы сохранить в базу значений температуры, что-то включить/выключить итд. Может подскажите есть ли такая возможность в AURATON/Euroster ?
  7. Еле осилил форум ) Почерпнул много нового в плане выбора котла и управления ним. Как я понял нужно брать Данко + автоматика Капе к которой, соответственно, подключать AURATON. Но интересует еще один вопросик, может кто подскажет можно ли программатор подключить в будущем до компьютера и организовать таким образом подобие умного дома? Т.е. интересует возможность подключение программатора с открытим внешним интерфейсом к котлу Данке. Diver, я видел вы занимаетесь чем-то похожим, может знаете ответ на вопрос?
  8. Вот как раз то что я и искал, спасибо! А кроме RS-232 что-то еще можно задействовать? Например Езернет? Вроде как там есть такие модули но что-то я не могу понять какой лучше, подскажите пожалуйста. Рулить хочу для начала розетками и выключателями разными. Сколько готов вложить пока не готов сказать, но лучше провода везде проложу ))
  9. Ребята, а подскажите мне пожалуйста как лучше сделать умный дом с сигнализацией? Хочу чтобы сначала работала сигнализация, ну а потом к централи этой сигнализации подключить комп. аля сервер с которого уже будет сделан красивый интерфейс для управления включением/виключением разных розеток, контроля разных датчиком итд. Т.е. меня более всего интересует как можно подружить с централь с компьютером? Наверное лучше всего брать Интегру... Заранее спасибо.
  10. Ок, дякую за пораду, шифер і спраді азбестовий. Хоча таких шиферин і небагато, але трошкі "обідно" що так вийшло, хоча це не смертельно і все можна виправити ;) Спробую протерти оцетом. А вже навесні буду приймати подальші дії.
  11. От власне, що за плівкою бігав, а точніше вибрав затишне місце, де не було вітру і все було акуратно перекладено, накрито було також шифером, але вже звичайним і з козирками. Тобто прямих променів не було. Але всі ж памятають яка жарка погода була, тому він і спарився... Мене попередили, що крити треба не на 3-й день, а можна і протягом 2-х тижнів. Хоча признаю, трішки довше крив. Це вийшло тому, що шифер на базі розбирали і була ймовірність що не застану його, тому взяв трошки раніше з оптимістичними прогнозами, понадіявся на будівельників і їх темпи...
  12. Гм... от замість того, щоб тут товкти воду в ступі кожен би взяв і поклав кусочок того шиферу у воду і подивився що ж з ним станенться... Всі ж кути підрізають от і матеріалу для експериментів більш ніж достатньо ;) А в мене більш практичне запитання... От в процесі монтажу, було помічено що деякі листи трошки втратили свою глянцевість.. це може бути і моя помилка, що довго зберігав і не дивився як вони там... і десь в спекотні дні плівка+температура зробили своє діло. Питання: чим би мені краще обробити потім шифер, щоб він знову блищав як новенький? P.S. на фото я його ще і від пилюки не протер, тому сильно не лякайтеся ;) ... Порадьте заодно як там краще оцет використати для протирання... Наперед дякую за відповідь
  13. А можна детальніше які комплектуючі треба для шиферу і як краще обійти димохід? В даний момент з батьком накриваю дах іванофранківським а/ц шифером кольору бордо. От і цікавить які комплектуючі будуть в "цвет" в "масть" до шиферу. Наперед вдячний.
  14. Доброго дня, хочу запитати чи має право на життя такий "пиріг" для даху: -шифер азбестовий -гідроізоляція -обрешітка (доска 25-тка) -крокви, утеплювач ? Думаю для шиферу, так як він хвильовий і є достатній проміжок для "гуляння" вітру не потрібна контробрешітка... Ну і разом з тим хочеться захистити обрешітку і покласти гідроізоляцію безпосередньо перед шифером, закріпивши її дранкою. Що скажете на таке рішення?
  15. Дякую, а по кріпленнях не зорінтуєте (ціна)? Як я розумію найкраще використовувати шуруп + ковпачок. Де їх можна придбати і за якою ціною? По моїх підрахунках на 90 листів потрібно близько 200-220 шурупів... І по напусках... Скільки мм напускається? Хочу точно підрахувати к-ть шиферин. Знайшов десь в інеті приблизну схему по монтажу шиферин Еко-Даху, але на жаль більшість позначень для мене не зрозуміла... 1) це максимально допустима консоль? чи як? 2) цього моменту не зрозумів... 60-140....60... 3) це момент кріплення для конька... так? P.S. Ось на вихідних бачив один дах, непогано виглядає...
  16. Аналогічно поцікавлюся і для свого даху, якщо звичайно можна ;) Площа даху 130 м.кв. Як я розумію оптимально використовувати листи 1,75х1,13 (дешевше і швидше і зараз в наявності)? Але 1х1,13 краще виглядає і, здається, чимось вони все-таки кращі ? Яка різниця в кріпленні цих листів(витрати цвяхів, обрешітка)? Togo а ще краще підкажіть, будь-ласка, де можна почитати інструкцію по монтажу. Наперед вдячний...
×
×
  • Створити...