Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ivan22

Пользователи
  • Публікації

    63
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Ivan22

  1. Оскільки більш підходящої теми не знайшов, питаюсь тут. Для котла Termomont Toby 20, підкажіть, хто знає, який запалювальний пристрій купляти на заміну? Він у мене на четвертий рік почав час від часу не підпалювати. І ще питання. Які є зараз фірми, які можуть обслуговувати з цим котлом? (надавати поточний сервіс). Дякую
  2. Вже так і робимо. А в давні часи підключали як попало.
  3. @julia_hause Очень интересно как у вас дела и как продвигается. Есть ли уже что-то на просмотр?
  4. Наш досвід останніх 8-ми років боротьби з "витоками". Вулиця - 26 хат/абонентів. Ну і декого з сусідніх вулиць председательша самовільно підключила колись. Топологія нашої мережі - підземна пряма лінія взовж всієї вулиці з виводами через кожні надцять метрів (де і стоять щитки з лічильниками абонентів). Що ми робили: 1) Рейди і обходи, в складі комісії, професіоналів залучали, електриків. Маже не допомогло - одного лише впімайли. 2) Під страхом відключення примусова заміна лічильників всім. Дехто і по 2 рази міняв. 3) Під страхом відключення примусове винесення лічильників на загальну вулицю з вільним доступом для перевірок. Поки що як вийняток лише пенсіонероам-дачникам не відключаєм, які приїздять літом копатись в своїх пасочках, і споживають по 10 кВт на місяць/або й рік. 4) Повна заборона на підключення нових абонентів до СТ. Вийняток лише для тих хто купив дачу в нашій вулиці і хоче будуватись (їх підключаєм за внесок аналогічний такому від Обленерго - 44 тис гривень). 5) Повна заборона на підключення будь-яких абонентів за межами нашої вулиці. В якості страховки, у председательші, яка раніше саомвільно підключала за внески (у власну кишеню), всі документи відібрані, і зберігаються у порядних членів кооперативу. 5) Все це не вирішило проблему. Кардинально вирішуєм так - розбиваєм всю лінію на секції шляхом встановлення проміжних лічильників. Щомісяця підраховуєм на якій секції "перевитрати" (відносно суми показників індивідуальних). Уже знайшли одного, на якого однозначно вказували факти. І відключили. Допомогло. Тепер ще є незначна перевитрата на іншому кінці. На секції в три абонента. От їх додавим, і тоді все. Настане щасливе життя.
  5. @Masipula, тут вам задают личные вопросы, позвольте и мне поинтресоваться. Сколько вы уже в Занзибаре? И сколько до того прожили в Руанде? На каких языках умеете разговаривать, и каким языком больше всего пользуетесь именно в Занзибаре для общения с чиновниками, инвесторами, исполнителями? Удалось ли вам как-то освоить местные языки, и насколько? Интресуюсь, чтобы понимать реалии современной глобализации рынка труда и необходимых умений для работы на менеджерских позициях (в Африке, например). Спасибо
  6. Інтер*єр класний. Дуже сподобався підхід "з розумом" - коли найкращі елементи старого збереглися і облагородились, а нове не дисонує зі старим. Виглядає дуже охайно, і по-європейськи.
  7. Задам і своє питання, бо у мене така сама проблема , як у автора теми. Маємо в дачному кооперативі дорогу, яка за останні 50 років чим тільки не посипалася - і щебінь, і всяке сміття, цегла, і навіть навпроти мого будинку частково бетон, бо я зливав залишок в декілька кубів з міксера на дорогу, коли приїхало забагато розчину на фундамент. Через те що грунти глинисті, дорога в різних місцях потопає, на узбіччях калюжі стоять, болото в дощову погоду. Короче, а багатьох місцях ситуація така, як на фото вище. Є ідея зробити дорогу так як на картинці нижче. Покритикуйте, будь ласка, цей проект? І також буду вдячний за будь-які ідеї.
  8. Щодо проектування улаштування самої дороги вам варто почитати тему www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=87014 . Також варто домовитись із тими сусідами, повз яких проїжджаєте, щоб зробити вскладчину.
  9. А що тут складного? Каркас можна зробити з дерев*яних балок або зварених труб прямокутного перетину. І те і інше можна гарно обробити - дерево відшліфувати і полакувати, а метал покрити чимось. Це вже питання інтер*єру. Настил з серйозної фанери або звичайна підлога по лагам. Знизу підшити осб або вагонкою. Вам треба накреслити як саме ви бачите конструкцію і показувати майстрам, тоді вам дадуть ціну, або хоча б викласти тут.
  10. Мав на увазі, між дорогою і гранітним перелазом. Продовжити, наприклад, від плиточки на фото 1. Навіть у вас на фото 4 є деякі зачатки його - добре було б в дощову погоду по чомусь доброму ходити, бо так як на фото видно, дорога дійсно непридатна для пішоходів. Сам собі думаю таке робити.
  11. Цікава форма "даху", як на мене це майже повноцінна мансарда/горище. Багато бачив таких в сусідніх селах під Києвом. А яка вийшла чиста доступна внутрішня висота даху? Чи можна там ходити випроставшись?
  12. Так, видно, що труду свого ви вклали немало. Чим більше зроблено, тим кращий і довершеніший все має вигляд. Тротуарчик робити будете?
  13. Думаю, що це не буде оффтопіком, якщо я щиро пораджу вам будувати одноповерховий будинок. У ваших умовах (довга ділянка) , ви можете умовно частину її повністю відвести під "широкий" будинок, без втрати її цінності, бо решта вільної площі буде все рівно залишиться близькою до квадрата/прямокутника з золотим розтином. А одноповерхові будинки значно кращі для життя, ніж двоповерхові.
  14. Залитий суцільною стрічкою фундамент кращий, аніж з блоків. Але дорожчий. Скільки буде коштувати вам порахує будь який бригадир за безкоштовно. Щодо підвалу, думаю що ви тут не отримаєте допомоги, бо ваше питання дуже нечітке. Можна чи не можна робити підвал поруч з будинком багато від чого залежить. Фундамент, грунти, грунтові води, і т.д. Якщо будинок старий, то малоймовірно що там серйозний фундамент. Дивіться по всіх ваших обставинах.
  15. В цілому ваше планування гарно виглядає. Біля сан-вузла у вас кімнатка - для чого вона? Ще й з двома дверима. Важко уявити, що в неї влізе. Єдине, що стурбувало - загальна форма дуже видовжена, з великою площею стін по відношенню до корисної площі. Відповідно більші тепловтрати, ніж при інших формах. Також досить складний у вас формат прихожої, можливо можна спростити до простішої форми?
  16. Між будинком і парканом будуть трикутні клаптики території - подумайте, на що вони вам згодяться? Чи можна з користю, оптимально їх під щось відвести. Доріжки як підуть, де будуть у вас клумби, і т.д. Тут все треба передбачити. У мене зовсім невелкий кут (візуально навіть непомітний) , але вже створив проблему з відмосткою/доріжко. Шкода втрачати корисну площу.
  17. Дуже цікава тема, і паркан балтійський цей дуже гарний. Особливо третє фото, де дерев*яні перекладини. Думаю і собі такий зробити. Якби знав, що такі гарні стовпчики можна придбати, купив би, а так вже маю збудовані "самопальні". Моя проблема тепер - підготувати ідеально рівні дошки (маю велику відстань між стовпчиками), бо ті що я сушив трохи покрутилися і їх не-паралельності будуть добре видимі. Боюсь що буду змушений довго вистругувати їх рубанком.... П.С. Цілком підтримую Ірину щодо профнастилу... не розумію , чому у нас люди так зачаровані ним (може через низьку ціну??), адже профнастильний паркан це більше підходить для заводів, буд-майданчиків... Має ж бути хоч якесь естетичне відчуття.
  18. Я не пробував, проте, які в цьому можуть бути труднощі? Картонні труби для одноразової опалубки стовбів різних діаметрів продаються в будівельних/"Зроби сам" магазинах. Арматура - яка хочете є, навіть зварена спеціально для стовбів. А для яких цілей вам стовпи?
  19. Всім привіт і зі святом! Купив на днях тротуарну плитку Авеню "Камень Винтаж", розміром 15х15х6. Коли привезли піддони, зрозумів, чому ціна була така приваблива (брав по 185 грн/м2). Фактично плитка проста бетонна пресована, тільки форма без фаски. Думаю, зроблена не бозна-як, на фото нижче можете бачити скільки на поверхні щілин і пор... Ще й порох сипеться з неї (залишки цементу чи наповнювача?), на дотик жирнувата, на вигляд - наче з висолами. Але це все лірика, а основне питання таке. Я боюсь, що при змочуванні плитки в щілинах затримуватиметься вода, і в осінні і весняні нічні переходи температури через 0°, ця вода буде, замерзаючи, зсередини руйнувати плитку. Чи є якісь засоби, якими можна обробити поверхню, щоб хоча б частково заповнити ці пори і щілини, і зробити її більш стійкою до заморожень з водою?
  20. Дякую. Такий активний цей розділ форума, але крім вас ніхто чомусь не зміг допомогти. Перпрошую, що задаю дилетантські питання, просто хочу звузити свій вибір до конкретного типу печі, і далі вже в деталях вивчати все про неї. Скажіть будь ласка, а в чому принципова різниця між помпейською піччю, і горизонтальним тандиром?
  21. Здравствуйте! В углу участка у меня запланирована беседка с печью. Но я не разбираюсь в типах печей. Помогите пожалуйста! Были выдвинути такие требования: В ней можно печь пиццу В ней можно печь хлеб В ней можно печь осетинские пироги В ней можно готовить рыбу, мясо, и др. продукты Можно делать шашлык Можно в нее ставить тажин и в нем что-то готовить Также, верх ее должен проходить через навес или примыкать к навесу, по типу такого: st.houzz.com/simgs/f5217d4002016731_4-3671/traditional-outdoor-pizza-ovens.jpg st.houzz.com/simgs/f401bb3802003148_4-4345/traditional-outdoor-pizza-ovens.jpg Рендер того, что у меня запланировано: s31.postimg.org/un8ai66wr/image.jpg Подскажите, какой именно тип печи мне нужно заказывать? Спасибо!
  22. Терміново треба бригада тверезих робітників з добросовісним ставленням до роботи, для улаштування відмостки навколо будинку (ширина по сторонам від 0.75 до 1.2 м), садових доріжок. Детальні плани є. Зараз уже ведеться виїмка землі навколо будинку для засипки пісчаної подушки, чим займається підсобний робітник. Треба бригаду, яка продовжить і закінчить виїмку землі, засипати пісчану подушку (пісок є) , утеплючвач, стяжка і мощення. Також закласти під відмостку труби дощової каналізації. Це все треба зробити в максимально стислі сроки. Потім - садові доріжки , малі фундаменти (під опори і альтанку), і прокопати траншеї і закласти труби під каналізацію і водпровід в сарай. Оплата по об*єму, але важлива також швидкість і якість роботи. Креслення всього проекту є, можливі невеликі правки до початку робіт.
  23. Ап. Поки що був лише один відгк. Чекаю ваших пропозицій. Також є робота по встановленню домофонів.
  24. Здрастуйте. Я також шукаю спеціалістів, хто міг би налаштувати, запустити систему сигналізації. Маю: придбані ще рік тому пристрої, включаючи станцію типу оріон-4тм-1, десяток датчиків, сирена, панелі, декілька герконів. Зроблена повністю розводка сигнальних кабелів по кімнатам з центрального щитка. Більшість з них підписані, але пару-трійку треба продзвонити. Підключити у всіх кімнатах датчики і всю систему до кабелів, налаштувати і запустити. Підключення до охоронних фірм поки що не планується, але хотілося б мати таку можливість в майбутньому. Прошу контактувати мені в приват або на електронну пошту ilyr@ua.fm
  25. Шукаю майстра або фірму, на такі роботи: доробити штукатурку в деяких місцях стіни (попередній майстер не до кінця і зник) відкоси фарбування Ось який стан на даний момент, зроблена основна робота, але є подекуди нерівності, треба доробити: s12.postimg.org/p38qk97od/IMG_20150824_145824.jpg відкоси s22.postimg.org/ah8621qjl/IMG_20150905_134331.jpg штроби і інші виїмки: s2.postimg.org/97usrblwp/IMG_20150911_153745.jpg і в кінці треба пофарбувати щоб надати довершеного вигляду Будинок в м.Боярка Прошу надсилати пропозиції на електронну пошту (адреса нижче).
×
×
  • Створити...