Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sigaevs

Пользователи
  • Публікації

    260
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sigaevs

  1. Відео ЖК "Сонячна Оселя" — м.Буча, вул. Івана Кожедуба, 8Б — Жовтень 2017р
  2. Хід будівництва ЖК Сонячна Оселя, м. Буча, вул. Кожедуба, 8Б — 7 жовтня 2017р
  3. ЖК "Сонячна Оселя" — Буча, вул. Івана Кожедуба, 8Б Переваги ЖК Сонячна Оселя: — Надійний забудовник — ПрАТ "Меліоратор" (компанія працює з 1937р) — Будинки з червоної цегли утеплені мінеральною ватою з індивідуальним поквартирним опаленням — Двоконтурний газовий котел — Великий вибір планувань квартир. 1,2,3-кімнатні та дворівневі квартири — Квартал розташований між двома містами — Буча та Ірпінь — Поряд розташовані парк та озеро — Пішохідна зона у дворах. Паркинг підземний та гостьовий. Мрію втілюємо у життя! Телефонуйте вже сьогодні!
  4. ПрАТ "Меліоратор" — ЖК "Сонячна Оселя" — місто Буча, вулиця Івана Кожедуба, 8Б
  5. ПрАТ "Меліоратор" — ЖК "Сонячна Оселя" — місто Буча, вулиця Івана Кожедуба, 8Б
  6. Замовником та Генеральним підрядником ЖК "Сонячна Оселя" в м. Буча є ПрАТ "Меліоратор". На честь 80-річчя заснування ПрАТ "Меліоратор" 15 липня 2017р урочисто відкрито третю чергу житлового комплексу "Паркова Оселя". Фото та відео можна переглянути тут: "Меліоратор" — Новосілля в ЖК "Паркова Оселя"
  7. Замовником та Генеральним підрядником ЖК "Сонячна Оселя" в м. Буча є ПрАТ "Меліоратор". На честь 80-річчя заснування ПрАТ "Меліоратор" 15 липня 2017р урочисто відкрито третю чергу житлового комплексу "Паркова Оселя". Фото та відео можна переглянути тут: "Меліоратор" — Новосілля в ЖК "Паркова Оселя"
  8. Фото ЖК "Сонячна Оселя" в м.Буча, вул. Івана Кожедуба, 8Б — 23 липня 2017р ЖК "Сонячна Оселя": — Перспективне місце: Житловий Квартал "Сонячна Оселя" буде складатися з сімнадцяти десятиповерхових будинків. — Висока якість будівництва: Будинки з червоної цегли утеплені мінеральною ватою. — Комерційні приміщення - перший та цокольний поверх. В цокольному поверсі є вікна і там досить світло. — Квартал розташований між двома містами — Буча та Ірпінь — Поряд розташований парк та озеро — Пішохідна зона у дворах. Паркинг підземний та гостьовий. Сайт ЖК "Сонячна Оселя" — sonyachna-oselya.com/ Мрію втілюємо у життя!
  9. Фото ЖК "Сонячна Оселя" в м.Буча, вул. Івана Кожедуба, 8Б — 23 липня 2017р ЖК "Сонячна Оселя": — Висока якість будівництва:Будинки з червоної цегли утеплені мінеральною ватою з індивідуальним поквартирним опаленням. — Великий вибір планувань квартир. 1,2,3-кімнатні та дворівневі квартири — Квартал розташований між двома містами — Буча та Ірпінь — Поряд розташований парк та озеро — Пішохідна зона у дворах. Паркинг підземний та гостьовий. Сайт ЖК "Сонячна Оселя" — sonyachna-oselya.com/ Мрію втілюємо у життя!
  10. Сайт ЖК Сонячна Оселя, Буча, вул. Кожедуба — sonyachna-oselya.com/
  11. Сайт ЖК Сонячна Оселя, Буча, вул. Кожедуба — sonyachna-oselya.com/
  12. Комерційні приміщення ЖК "Сонячна Оселя" в м.Буча — цокольний поверх
  13. Планування дворівневої квартири ЖК "Сонячна Оселя" в м.Буча — 79,3 м²
  14. Пропоную комерційну нерухомість в м.Буча, ЖК "Сонячна оселя" від забудовника. Дуже перспективне місце! ЖК "Сонячна Оселя" буде складатися з сімнадцяти десятиповерхових будинків. Ціна: цокольний поверх - від 8000 грн/м² 1 поверх - від 12500 грн/м² Площа: від 40 м2 Висота цокольного поверху - 3 м Висота 1 поверху - 2,7м Окремий вхід Є можливість купити двоповерхове приміщення (цокольний поверх+1 поверх). ЖК «Сонячна Оселя» знаходиться в м.Буча та буде складатися з сімнадцяти десятиповерхових цегляних будинків. На сьогоднішній день будуються три будинки по вулицям Івана Кожедуба, Алли Горської та Миколи Мозгового. Термін здачі в експлуатацію - травень 2018р. Переваги ЖК «Сонячна Оселя»: — Якість будівництва: цегляні будинки утеплені мінеральною ватою з індивідуальним по квартирним опаленням. Фасади будинків декоративно оздоблені та створюють собою єдиний архітектурний ансамбль. — Надійний забудовник: Замовником та Генеральним підрядником ЖК «Сонячна Оселя» є досвідчена будівельна організація ПрАТ «Меліоратор». Компанією реалізовано та введено в експлуатацію ЖК «Почаївський» , ЖК «Паркова Оселя», а також виконано багато будівельних проектів у м.Буча та по Київській області. — Різноманітні планування квартир та нежитлових приміщень дозволять кожному покупцеві обрати для себе найкращий варіант. — Квартал з власною комплексною інфраструктурою. Прибудинкова територія розділена на зони для пішоходів та окремо для автомобілів. Для власників авто передбачено будівництво підземних паркингів, а над ними розташовані дитячі та спортивні майданчики, квітники та зони відпочинку. В новобудові будуть розташовані кафе, аптеки, відділення банків, магазини та салони краси. — На території кварталу передбачено будівництво дитячого садочку на 240 місць — Поряд школа №3 — Поряд зона відпочинку з озером, біля якого компанія «Меліоратор» запланувала благоустрій території. — Зручна транспортна доступність: відстань до Києва 12 км, доїхати можна маршрутним таксі або електричкою. — В Бучі є розкішний парк площею 43га — Вигідні умови придбання! Можлива розстрочка від забудовника. Телефонуйте вже сьогодні! Ми чекаємо саме на Вас!
  15. Планування дворівневої квартири ЖК "Сонячна Оселя" в м.Буча — 85,8 м²
  16. Планування дворівневої квартири ЖК "Сонячна Оселя" в м.Буча — 86м²
×
×
  • Створити...