Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

petrysuk

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про petrysuk

  • День народження 04.05.80

Персональная информация

  • Откуда
    Прикарпаття(Івано-франківська область)
  • Пол
    Мужской

petrysuk's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

6

Репутація

  1. (ссылка устарела) - блок-хаус смерека (ссылка устарела) - блок-хаус липа осика (ссылка устарела) - блок-хаус модрина(лиственница)
  2. Можна застосовувати і вагонку під старовину Я маю на увазі вагонка смерека, бо вагонка з липи , вона за м'яка для цього, має м'які волокна. Ми покриваємо бджолиним воском і попередньо нічого не обробляємо , оскільки віск при нагріванні впитується у вагонку з липи дуже ефективно,як це зробити описано на нашому сайті ось тут (ссылка устарела)
  3. 1.Використання вагонки з липи в житлових приміщеннях(вітальня, спальня і т.д.) - це насамперед тепло фізичне та моральне, бо оздоблення приміщень деревом(вагонка з липи) дуже дієво впливає на психічний та оздоровчий стан людини. ЛИПА - Божа Благодать, бо з липи з покон віків виготовлялась вся Церковна утварь, тому липа випробовувана у всіх сферах людського життя, маючи після цього відмінні результати. Ви не пожалкуєте, якщо оздобите Ваші приміщення вагонкою з липи, це запах меду та лісу, де дихається вільно з насолодою.Так , що вибір за Вами. 2.На нашому сайті в пункті НАШІ РОБОТИ - є розділ ВАГОНКА НА СТЕЛІ, ВАГОНКА І ДУБ, КОРОТКА ВАГОНКА - Це все є використання вагонка з липи в житлових приміщеннях і на стелі теж(вітальня,спальня).А відносно спальні, то це все є в розділі КОРОТКА ВАГОНКА. Приємного перегляду.
  4. Відповідь для Белая Рысь 1.Використання вагонки з липи в житлових приміщеннях(вітальня, спальня і т.д.) - це насамперед тепло фізичне та моральне, бо оздоблення приміщень деревом(вагонка з липи) дуже дієво впливає на психічний та оздоровчий стан людини. ЛИПА - Божа Благодать, бо з липи з покон віків виготовлялась вся Церковна утварь, тому липа випробовувана у всіх сферах людського життя, маючи після цього відмінні результати. Ви не пожалкуєте, якщо оздобите Ваші приміщення вагонкою з липи, це запах меду та лісу, де дихається вільно з насолодою.Так , що вибір за Вами. 2.На нашому сайті в пункті НАШІ РОБОТИ - є розділ ВАГОНКА НА СТЕЛІ, ВАГОНКА І ДУБ, КОРОТКА ВАГОНКА - Це все є використання вагонка з липи в житлових приміщеннях і на стелі теж(вітальня,спальня).А відносно спальні, то це все є в розділі КОРОТКА ВАГОНКА. Приємного перегляду.
  5. Відповіді на Ваші запитання: 1.Найчастіше в приміщеннях використовують вагонку з листяних порід(липа,вільха,дуб, явір,береза). Найблаготворніше дерево для житлових приміщень в звичайних умовах є липа або дуб, тому і ціна ці породи відрізняється від решти. 2.Воскове покриття зустрічалось ще в доісторичних Єгипетських пірамідах(могили. поховання).Воно(воскове покриття) - веде себе ідеально у різних температурних режимах і навіть у агресивному середовищі(солі,пари).Поновляти потрібно(в залежності від умов) звичайним електрофеном зі встановленим температурним режимом, щоб віск не стіках по вагонці, а просто плавився.Після покриття воском, Я не думаю. що Вам захочеться змінювати покриття, бо ВОСКОВЕ покриття - живе покриття при якому видно кожну прожилку деревини(вагонка). Але якщо Вас переконають у покритті лаками після воску, то Вам необхідно буде позбутися пилу і домішків на стіні, знову ж таки електрофеном.Тоді лакуйте на здоров'я. 3.Все можна - це наша фішка. 4.Сама робота наших майстрів з урахуванням нанесення воску на вагонку з липи буде коштувати від 120 грн до 280 грн за 1 кв.м(в залежності від складності та дизайну приміщень).
  6. Сайт ganar.com.ua Вагонка для сауни - матеріал: липа http://www.ganar.com.ua. Довжина вагонки з липи: від 30 см до 3 м. (ссылка на изображение устарела) Матеріали для сауни з липи: лежак, трапна рейка, каркасна рейка, плінтус, лиштва, кутник зовнішній і внутрішній, з'єднувальна рейка і з'єднувальна кутова рейка. УВАГА!Зважаючи на те, що ми - виробники, наші майстри приріжуть вагонку, лежаки, плінтуса саме під Ваш розмір сауни, передбанника та кімнат, лоджій і т.д. У нас Ви зможете купити вагонку для сауни саме по Вашому замовленню, не витрачаючи коштів на відрізки. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
×
×
  • Створити...