Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Игорь Ткаченко

Пользователи
  • Публікації

    140
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Игорь Ткаченко

  1. Дом мансардного типа. С наступлением холодов на потолке 2го этажа в одном и том же месте проступает конденсат, несколько лет подряд. Нужно кардинально устранить проблему. Осознаю сложность и слабую заинтересованность в подобных работах. Готов общаться по цене. Буду благодарен также за совет к кому обратиться по данному типу вопроса. Всем спасибо заранее и мира!
  2. Щодо архоновських проектів - Ваша правда, Володимире, багато в них раціо. Правда, ми з дружиною таки свого немало домалювали. "Архоновці" навіть на сантиметр не захотіли нічого змінювати. Тому ми через "індивідуальний" проект пішли зовсім іншої організації. За основу було взято "Орхідею-2".
  3. Ні, друже, нафта - то було б зовсім здорово, то було б "чівава" до кінця днів. Але то не для мене) А от стосовно самої землі на ділянці - місцина у нас, переважно, суміш піску-грунту-торфу. Я ще й 7 КАМАЗів рослинного грунту для газону довіз. Скажу лише, що з усього, що ми з дружиною висадили, прийнялося геть усе. Навіть карпатські смереки і ялиці.. разом із мохом і папороттю. А кілька днів тому троянда закінчила цвісти - посадили місяців зо два тому. Нижче фото викладу, правда, вночі знімав - серед тижня раніше 23:00 не виходить туди навідатись.
  4. Ні, Володимире, ніяких образ. Тим більше - самолюбивості. Моє питання було лише одне - навіщо (незалежно від ціни/місця розташування/факту продажу і т.д.) викладати фото в чужу гілку? От я цього тільки й не зрозумів. Додам лише, що відповідь Ваша цілком справляє враження хорошої людини, принаймні, мені так здалося. І за нерви мої подякував) З.І. А з продажем я Вас таки щиро вітаю! Бережімо нерви і шануймося! Добавлено через 6 минут Вся правда в тому, що якби я мав можливість на сьогодні довести його "до ума" - я б його нізащо не продавав, принаймні, на спаді ринку нерухомості. А, можливо, і зовсім не скоро... Поживемо - побачимо...
  5. Уау!!!! Володимире, мої самі найщиріші вітання з приводу продажу будинку!!! Переконаний, вона була вдалою з фінансової сторони! Який проект, яке місце, які сосни - "предел мечтаний" для більшості форумчан, хто став на стежину будівництва власного будинку!!! Я в захваті від усього!... Єдине, чого я не збагну, якщо відверто, - якого х...на було сунути фото Вашого ВЖЕ проданого будинку у мою гілку?!... Самоствердження?.... Остаточні прояви феєрії щодо проданого будинку?.... Чи суто українська звичка гадити сусіду?.... Тоді гадьте у свій палісадник, будь-ласка! Всього Вам найкращого!
  6. Таки вдалося виділити 10 хв і зняти пару кадрів (правда, на телефон), але загальне уявлення, сподіваюсь, буде
  7. Ок, будете пролітати нашими краями - щиро запрошую на філіжанку запашної кави.
  8. Вітаю, avtoLila! Мені би хотілося, щоб Ви глянули на мій будинок - ні, не подумайте, що я от так відверто намагаюся "пристроїти" Вам його. Поясню - для Вас буде можливість подивитися і порівняти з тим, що вже бачили, для мене - зрозуміти, наскільки я сам правильно оцінюю вартість того, що побудував. Можна довго ще пояснювати вигоди від перегляду для кожної з сторін, але чомусь впевнений, що це піде на користь обом. Так що готовий в будь-які вихідні дні Вас прийняти, якщо Ваша ласка. Та й знайомства сьогодні з хорошими людьми зайвими не бувають )) Побачимось!
  9. Старі фото виклав із-за неможливості зробити нові - навіть роботу по фасаду остаточно приймав пізно вночі. З минулої середи на об'єкті не був, навіть у вихідні не вийшло, на жаль. Тому сподіваюсь фото зробити вже наступними вихідними. Не сваріться - будуть фото. А про різницю цегли та газоблоку я б так просто не кидався фразами, не маючи залізобетонних аргументів. Хоча, перечитавши в свій час масу думок та публікацій, зрозумів одне - якщо людина має бізнес, пов'язаний з цеглою чи газоблоком - переконати її в протилежному нікому не вдавалось і кожен залишався при своєму. Такий же варіант - якщо людина глибоко вірить у щось одне і не хоче приймати точку зору іншого - або із-за власної твердолобості, або із-за бажання "бути на горі навіть помиляючись".
  10. Ні-ні, шановний, так і залишиться 300. З торгом. Із гарним торгом. Щоб людині був приємний навіть сам процес купівлі. А те що жити в ньому буде гарно я ні на мить не сумніваюсь. Бо будував дійсно для власного проживання - поспитайтесь за якість у Работяги, rul.32, у Маріі Доброе утро, у Вратаря чи Антона Profitek. От тільки стратегічно помилку зробив 4 роки тому - не потрібен будинок за містом, допоки діти в школі і доходу стабільно високого немає. В цьому випадку квартира велика потрібна. А "за пределами" буваю майже щомісяця, в Європі, і ціни на нерухомість там знаю. Але законів попиту і пропозиції ніхто поки не відміняв, хоча сам дивлюсь на завтра з песимізмом ( я стосовно тенденцій в державі). Так що поживемо-побачимо. А поки що продається Добавлено через 10 минут Внутряночку можна було вже зробити, так щоб жити там, але є проблема одна - ні я, ні дружина не допускаємо щось робити погано - або найкраще, або ніяк (звісно, в межах здорового глузду, бо за вартість побудованого на сьогодні можна було б лише фундамент звести)) А щодо елітного - елітним треба народитися, щоб то в крові було, еліта не придбавається за кошти. На жаль, то в наших понівечених головах склалась хибна уява, що еліту можна купити. Еліта - то трохи інше...
  11. От і все, сьогодні закінчили фасад. Дуже непогано вийшло. І бригадою задоволений - як цінами, так і якістю. На вихідних обов'язково зроблю фото і викладу до оголошення, а то в будні раніше 22:00 в будинок приїздити не виходить. Далі буде
  12. Смішно виходить - колір тонування декоративної штукатурки вибирали по каталогу викрасок. Наживо на будинку побачили лише сьогодні при денному світлі, коли об'єкт вже повністю закінчений. Попередній раз, коли обирали тон фарби для забору, в колір "попали" лише з четвертого разу...
  13. Сто відсотків, Тетяно, Ви праві. Наступного тижня закінчу фасад і викладу останні фото - схоже, краса вимальовується - спасибі Антону Profitek за шикарну штукатурку.
  14. Як кажуть "Знав би де впадеш - сінце підстелив би" - попередні 11 років працював за 5-20 хв. від роботи, а останні 4 місяці часто й години не вистачає на авто дістатися до нового місця. Але глобально, погодьтеся, місце розташування - одне з найголовніших питань щодо житла, незалежно від його виду (квартира, дача чи будинок).
  15. Вибачте, не аргумент. Переглянув свій напрямок на сландо, ще раз переконався, що запропонована мною ціна не далека від істини. Все ж таки цікавить, чому саме 140 тис. Ви саме такий бюджет маєте? То дуже добре, то прекрасна сума і я твердо переконаний, що Ви зможете придбати собі Ваш власний будинок, але, на жаль, він буде відрізнятись від мого. І місце розташування буде іншим. Можливо я трохи не попадаю в ціну, припускаю, але 140 тисяч - то відверто недооцінено навіть з врахуванням сьогоденного провалу на ринку нерухомості. Час розставить все на свої місця. Удачі Вам у Вашому пошуці!
  16. Насправді, інша запропонована ціна в 250 тис. то лише гра брокерів в ціни, не погоджена зі мною. Вже мав розмову з ними щодо приведення до однієї ціни на всіх сайтах. Буде виправлено. Ви мені, будь-ласка, аргументуйте Ваші 140 тисяч, бо люди люблять без толку язиком плескать. Дякую завчасно та чекаю з нетерпінням.
  17. Привіт, Руслане і дякую за "підпис":))) Втомився будувати, хоча й дрібниці залишились. Як з'явився менший відразу відчули дефіцит площі в квартирі, а будинок на сьогодні не підходить до стилю життя. Зараз фасад закінчать - тоді й фото викладу.. Разом із "заборчиком"... І тобі бажаю успіхів у твоїх "дерев'яних" справах!
  18. Цікаво, а зараз хоч щось із нерухомості продається? Хтось має більш-менш точні дані? Чи може сидіти нишком і радіти тому, що є? Буду вдячний за відповіді чи коментарі.
  19. "У нас здесь много чего, что не подсильно обычному разуму" (цитата Кузьмича из к/ф "Особенности национальной охоты") ))) А далі вже моя цитата з оголошення "...(саме зараз закінчують фасад, оновлені фото викладу через тиждень-другий; натомість прикладу останні фото з сімейного архіву)...."
  20. Встигни придбати будинок від власника в Романкові за привабливою ціною! Обухівський район, на території садового товариства, 15 км. від КПП Ново-обухівського шосе, за рестораном «Край Рай». Сучасний будинок мансардного типу з терасою, продумане планування до найменших деталей, загальна площа 304 кв.м., житлова 174 кв.м., 5 спалень, 2 с/в, 2 гардероби, хол-вітальня 44 кв.м., кухня 11,5 кв.м., гараж на 2 авто, автономна каналізація, електро-, водо- та газопостачання. Будувався згідно проекту для власного проживання з якісних матеріалів по типу «дихаючого будинку» – блочний фундамент, стіни газоблок «Аерок» товщиною 400 мм. із зовнішнім утепленням базальтовою ватою Paroc FAS 4 товщиною 50мм. та силіконовою штукатуркою Baumit, панельні перекриття, утеплення даху Rockwool товщиною 200 мм., композитна металочерепиця з кам’яною посипкою Satjam BOND exclusive (Pruszynski, Польща), вікна Salamander (Німеччина), серія Streamline, з енергозберігаючим наповненням, тоновані з обох сторін в колір горіха, мансардні вікна Velux, вхідні двері з натуральним дубовим шпоном ТМ «Бізон», гаражні ворота з автоматикою Hormann (Німеччина), електропроводка мідним проводом з автоматикою Muller (Німеччина), система опалення та водопостачання трубами Ekoplastik (Чехія), німецькі сталеві радіатори та тепла підлога Kermi (Німеччина), напольний двохконтурний газовий конденсаційний турбо-котел Vaillant (Німеччина) 32 кВт із вмонтованим бойлером гарячої води на 120 літрів, свердловинний насос Grundfos (Німеччина), обидва санвузли викладені плиткою, встановлені інсталяції та вимурувані душові піддони, власна скважина глибиною 45 метрів, септик 6 куб.м. з полями зрошення. Стан будинку – стеля під фінішне фарбування, стіни – виготовлені під поклейку шпалер, підлога – чистова стяжка, ззовні – силіконова декоративна штукатурка Baumit (саме зараз закінчують фасад, оновлені фото викладу через тиждень-другий; натомість прикладу останні фото з сімейного архіву). Земельна ділянка правильної рівної форми площею 12,3 сотки, виготовлена під посів газону (завезено 250 тон спеціального рослинного грунту), на ділянці дуб та берези, висаджені хвойні та листяні дерева. Ділянка огороджена, проведене освітлення периметру. Вартість земельної ділянки із будинком – 300 000 доларів США. Конт. телефон – 067 690 09 11, Ігор.
  21. Есть возможность купить пикап Wingle 5 за 125 000 грн. (15 625 долларов), грузоподъемностью до 1 тонны, в срок с 16 по 24 февраля. Дальше цена будет с каждым днем расти. Аналогично, если кого-нибудь заинтересует Haval H3 - акционная цена от 138 800 грн. Детальнее - (ссылка устарела)
  22. Есть возможность купить пикап Wingle 5 за 125 000 грн. (15 625 долларов), грузовподъемностью до 1 тонны, в срок с 16 по 24 февраля. Дальше цена будет с каждым днем расти. Аналогично, если кого-нибудь заинтересует Haval H3 - акционная цена от 138 800 грн. Подробнее - (ссылка устарела)
  23. Немного подкорректировали условия - теперь на протяжении 9 дней скидка 10 000 грн. на Great Wall. Последние условия прошу считать действующими. Акция GW февраль.doc Акция LIFAN февраль.doc
×
×
  • Створити...