Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

MalKo119

Пользователи
  • Публікації

    21
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

MalKo119's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

2

Репутація

  1. MalKo119

    Улыбнуло

    (она ) Не сучка, но и не "задоринка"
  2. www.epravda.com.ua/publications/2011/10/19/302487/ Всі вони працюють на Контроль Закарпатгаз Фірташ Житомиргаз Фірташ Чернівцігаз Фірташ Волиньгаз Фірташ Хмельницькгаз Фірташ Львівгаз Фірташ Чернігівгаз Фірташ Вінницягаз Фірташ Сумигаз Фурсін Запоріжгаз Фірташ Івано-Франківськгаз Фірташ Миколаївгаз Фірташ Дніпропетровськгаз Фірташ Луганськгаз Фурсін Тисменицягаз Фірташ Кременецьгаз Фірташ Підволочиськгаз Фірташ Полтавагаз Анатолій Кукоба, екс-мер Полтави Тернопільгаз Фірташ Дніпрогаз Вексельберг, Криворіжгаз Вексельберг Харківміськгаз Вексельберг Харківгаз Вексельберг Київоблгаз Фірташ
  3. Так цікаво чи відповідає заявлене виробником дійсності, чим палите, які особливості, які виникали негаразди? Дякую
  4. 6.12.2007 - вибух на газопровді Уренгой -Помари -Ужгород біля с. Тягун Вінницької обл. 7 травня 2007р. витік природного газу з подальшим вибухом, що відбувся біля компресорної станції «Ставище», поблизу с. Лука Таращанського району Київської області, привели до руйнування близько 30 м лінійної частини газопроводу Уренгой-Помари-Ужгород. Після аварії залишилися без газопостачання 22 населених пункти в Таращанському районі Київської області, включаючи і сам райцентр, 4 населених пункти в Богуславському районі Київської області і 6 у Черкаській області. Відновні роботи на пошкодженій ділянці були завершені 16 травня, а транспортування газу по газопроводу в штатному режимі відновилося 18 травня. 4 лютого 2008р. Луганська область. Аварія на газопроводі, без газопостачання залишались 9 котелень, 132 приватних та 136 багатоквартирних житлових будинків у лютому 24.03.10 у м. Львові внаслідок несанкціонованого втручання було виведено з ладу дві засувки на газопроводах середнього тиску, що призвело до припинення газопостачання 23 багатоквартирних та 650 приватних житлових будинків. Через нестачу запасних частин аварійно-відновлювальні роботи ВАТ «Львівгаз» тривали понад добу. Продовжити можете самі в інеті повно подібних повідомлень. Я вже мовчу про ціну, для промисловості останнє зростання на приблизно 600грн за тис м.куб. відбулося з 01.07.2011р.. "Покращення"- ма.ь його...
  5. Я енергетик, вірніше теплоенергетик. Захищаю правду, бо не люблю передьоргувань заради наживи. Собі в хаті сам зробив СО з пластикових Flowguard (брав в Житомирі на в.Шевченка), за 7років вцілому задоволений. Але на свята в мороз перетопив твердопаливного котлика, в цей час зникло світло і пластикова американка не витримала. Правда швидко відновив роботу системи- все клеїться, та була б сталюка і горя не знав. Пишу тому, що все має плюси і мінуси ( навіть ВАЗ один + на клемі акамулятора).
  6. Вас послухать, то всі тільки тим і займаються що замінюють кожні 3-4 роки металеві труби, а всі об'єкти де пластик примінити не можна взагалі встали. Це Ви живете в паралельному світі манагерів і всіх туди штовхаєте.
  7. Не путайте квартиру і " для своего домика", в системі опалення приватного будинку металеві труби стоять без проблем десятиріччями.
  8. Та Ви хоч би по Житомирщині проїдьте та спитайте як люди опалювались з кінця 70-х і до газифікації ( печей і грубок майже ніде вже не клали, а газ і зараз не кругом є ). І взагалі перегинаєте палку. В більшості будинків що постаріше і попростіше газовий пальник просто ввіткнули в твердопаливний котел який чесно до того прослужив пару десятків років.
  9. Так, поки є можливість підгружати палю тирсу, поїхав на відпочинок в Єгипет - ввімкнув газовий. Про газовий - 12м3/ на добу при -20 С на 200м.кв. ( поверх над цокольним + мансарда).
  10. В мене є і газ і газовий котел. Попередні сезони палив тирсу в саморобному котлі щоб не виходити за 2500м3/рік. В цьому році газовий відключив, бо газовики дістали дурними питаннями. Газом зручніше звичайно, але мені тирса дармова, тому не важко три рази на добу догрузити котлика і раз на тиждень привезти тирси, витративши до 2-х літрів А-92. А ще як згадаю які гівнюки наживаються на газових оборудках, то така робота гріє не тільки тіло а й душу.
  11. 1. Раз в 8годин. Поки що ні, 5-й сезон. 2. Тирса на кучі, в мішках, в причепі ( як привезу так і зберігаю). 3. Не зупиняючи з листопада, раз в тиждень вигрібаю сажу зпід колосника за 3 хвилини. Між сезонами повна чистка і ревізія. 4. Не важко, до 30 хвилин. Але часті пуски-стопи не люблю і не рекомендую. Краще пропалю камін, або ввімкну газовий. 5. Ні. Тільки загально прийняті дії з системою опалення та перевірка в роботі протягом першого часу ( времени). 6. Були ( не автоматизований ). Провітрювали хату більш інтенсивно і довше. 7. Можна, гріє не менше 8 годин, очікує дозавантаження без повного погасання близьло 12 годин. 8. Цоколь з гаражем, майстернею, погребом неопалюваний, жилий поверх + мансарда ( 3 спальні і ванна ), 200кв.м. опалюваної площі. 9. Придумав і зробив сам. Не жалію, жінка тільки в минулому році порахувала, зрозуміла і змирилась. 10. Тирса задаром, витрати тільки на бензин. 11. Якщо понад 12годин, то більш за все прийдеться розпалювати по новому, а тепло ( у мене ) підтримає газовий котел.
  12. Упуск воды в котле может привести к повреждениям (разрывам, отдулинам) труб и барабана котла, а в ряде случаев даже к взрыву котла с тяжелыми последствиями. Аварии, вызванные упуском воды, происходят изза того, что машинисты оставляют работающие котлы без надзора, или изза неправильных их действий при обслуживании котлов. Независимо от величины рабочего давления в котле опасность таится не в паре, заполняющем паровое пространство котла, а в нагретой выше 1000 воде, обладающей громадным запасом энергии и готовой в любое мгновение испариться при резком снижении давления. Очевидно, что чем больше воды в котле на единицу поверхности нагрева, тем больше аккумулированной теплоты в ней и тем более взрывоопасен котел. Подсчитано, что энергия, содержащаяся в 60 кг перегретой воды, находящейся в котле под давлением 0.5 МПа, эквивалентна энергии 1 кг тротила. Тепловой энергии воды в цилиндрическом котле при 0,8 МПа и температуре около 1700С вполне достаточно, чтобы подбросить котел на высоту 350 м. В день аварии кочегар закончил дежурство в 20 часов и, не дождавшись прихода кочегара другой смены, ушел домой, никого не предупредив. Спустя 30 мин явился на работу в нетрезвом состоянии кочегар следующей смены. В 21 ч 45 мин в результате упуска воды и неправильных действий кочегара - (обнаружив упуск воды, кочегар начал питать котел водой) произошел взрыв котла. Котел был отброшен на 240 метров от места установки. Таких цитат в нетрях найдете багато. Можливо це Вам допоможе зрозуміти про що йшла мова. ( Наберіть в пошуці "Упуск води в котлі")
  13. Зайдіть в Держгірпромнагляд і інспектори котлонагляду покажуть яскраві наслідки моїх фантазій. Також задумайтесь чому провідні фірми пропонують встановлювати цілі протиаварійні системи охолодження твердопаливних котлів. Тільки для того щоб продати, чи існує реальна загроза аварії?
×
×
  • Створити...