Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Милка

Пользователи
  • Публікації

    44
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    людмила
  • Откуда
    Ирпень
  • Автомобиль
    шевроле
  • Пол
    Женский

Милка's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

6

Репутація

  1. Цель - сформировать правильную крону, удалить лишние ветки пока молодые деревья.
  2. Всем привет! Подскажите, как сформировать и обрезать лишние ветки яблони? На фото 5 разных деревьев. Спасибо!
  3. Всем привет! Подскажите, как сформировать и обрезать лишние ветки яблони? На фото 5 разных деревьев. Спасибо! Фото 1 Фото 2 Фото 3 Фото 4 Фото 5
  4. Дякую. Викладаю ще одну фотку абрикоси, фото яблуньки немає. Хочу обрізати виноград так, як на цій фотографії (взято там www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=133503). Коли потрібно виконати обрізування? Чотирьох гілочок достатньо чи буде багато?
  5. Доброго вечора. Потребую поради. Винограду 2 роки, планується цього року зробити арку, підкажіть, як правильно зробити обрізку? Також потрібна порада, як правильно зробити обрізку абрикоси. Маленькій яблуні другий рік, чи потрібно її формувати цього року?
  6. Нам тоже нужен совет от професионалов. Расскажите пожалуйста, о недостатках и достоинствах Arcelor 0,5 производства Германия, Польша, Словакия. Чем они отличаются? Смотрела образцы, польские почему-то тяжелее чем немецкие при одинаковых размерах. Спасибо.
  7. Доброго дня, сусіди. Пишу від імені мами. Наша Колонщина сьогодні:
  8. Залишили місце для дверей, а там будемо приймати рішення, Дякую за цінні поради. Архітектор, пропонує зробити душову кабіну під сходами, але в такому варіанті двері з душової будуть виходити в кімнату.
  9. Якщо стіна душової кімнати буде стояти на моноліті підвалу, чи можливо викласти її з газобетону або з другого легкого матеріалу? Підскажіть, будь ласка, як краще виконати цю задачку. Як і де зробити вентканали? І проконсультуйте мене по примусовій вентиляції. Дякую.
  10. Дякую що заглянули в мою сторінку. Стіна між гаражем та душовою 300 мм. Перекриття підвалу - моноліт. Якраз душова попадає на підвал. Венканали будуть в стіні 300 мм. Залитий тільки фундамент. Плануємо на цій неділі розпочати класти газоблок.
  11. Дайте разумный совет. Если в гараже сделать душевую, вход из спальни. Утеплить. Гостевой санузел оставить в прихожей, вент. каналы в несущей стене. Возможны такие изменения и какие подводные течения нас ждут в этом случае? Половину гаража занимает подвал.
  12. Наконец-то добралась до компа. Перечитала все выше приведенное. Рассказ о ТТ котлах меня озадачил. Заставлю мужа почитать. У него на работе целую зиму отапливали дровами, в офисе было тепло. Вот и появились мысли, что машины дров хватит чуть не на всю зиму. Вот про приточно-вытяжную вентиляцию не совсем понятно. Что в нашем варианте будет лучше и не очень дорого? На этот вопрос ответа у меня пока нет.
  13. Выкладываю повторно план второго этажа: igorkovsher.com.ua/images/other/kamin_2et.jpg (ссылка на картинку, если у кого то не открывается)
  14. Я тут все почитаю, осмыслю за выходные. Думаю что уменя будет еще больше вопросов. спасибо за поддержку.
×
×
  • Створити...