Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

unknown

Пользователи
  • Публікації

    46
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

unknown's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

9

Репутація

  1. Хочу залишити гарний відгук про Діму. Він і його команда робили нам полив цієї весни. Прорахували по нашому малюнку, виїхали на об"єкт, зробили точний кошторис, порадили, що й де краще поставити, враховуючи наші побажання, запрограмували комп"ютер. Пізніше, коли в нас виникала потреба дещо доставити, оперативно приїжджал двічі і все доробили і дорегулювали. Раджу!
  2. Дякую за відповіді. Стіни рівні, плінтус дубовий стійка, 50-70 мм висотою (ще не купили, але придивляємося саме такий).
  3. Так яка адекватна ціна ЗАРАЗ на установку простого дубового плінтуса (стійка)?
  4. У кожного свій смак (чи несмак;)) Добавлено через 3 минуты Для мене жах - це стандартні планочки, криво чи рівно підлрізані Мотузка дуже колоритно і класно виглядає, і вписується в стиль будинку. В жахливомі стані не буде - вона полакована, не переживайте, буд ласка П.С. Мені тут багато чого "жах", але я якось маю культурний стержень, щоб не висловлдюватися так;)
  5. В мене є фото вже післ облицьовки. Але ще не зробили а-ля плінтус там, де це потрібно. Хоча у нас не плінтус, а зовсім інше оригинальне рішення. Під час облицьовки сходи майже не пошкодилися; лише 2 сходинки вдавилися "козлом", коли ми не стояли над душею у штукатурщика- один нам такий трапився. А так сходи все дуже гарно витримали. Пошукаю фото і викладу.
  6. Нам робили сходи ТОВ "Фрам" з м. Житомир. Сходи дерев"яні, дуб, на металевому каркасі. Дуже порадувала ціна сходів з дуба, інші виробники проопонували таку ж за сосну. Якби не гарні відгуки про фірму в БС (я поки не маю можливості написати відгук там, бо не маю 50 повідомлень на сайті - маразматине правило форума, на жаль, бо читаю я його вже 5 років, і знаходжу собі підрядчиків тут стільки ж, просто пишу мало), то мене б цей нюанс збив з толку. Але я рада, що не збив. Якість дуже гарна, виконання теж, все підігнано чітко, колір саме той, що замовляли. Робили в них ще 2 підвіконня, одне з них довелося підбирати під колір вікон, які вже стояли, цього кольору не було в розкладці, але виконавці так гарно його підібрали, змішавши кілька, що око радіє Коротше, рекомендую okna-fram.com.ua/
  7. Пахне і холодна, і гаряча, гаряча більше. На аналіз здавали воду ту, що прям зі скважини, вона пахне значно менше. А та, що йде з водонакопичувача і бойлера, дуже пахне сірководнем.
  8. Людей 4, санвузла 2+кухня+пральна машинка.
  9. Є пропозиція від компанії Organic, Система K-10 Classic (баллон 1054)+Реагенти (сіль таблетована). Чи є це адекватним при такому результаті? Заздалегідь вдячна за всі відповіді! П.С. Вода, особливо та, що в будинку, сильно пахне сірководнем.
  10. Актуальна тема. Є результат аналізу води, потрібно підібрати систему очистки. Одна пропозиція вже є, хотілося б оцінити її адекватність і можливі ще варіанти.
  11. Добрий день. Була у від"їзді, без інтернету. Адреса електронна: irina.zubets@gmail.com Адресу об"єкту напишу в особисті або відповім поштою (23 км від Києва). Об"єкт для себе, для життя моєї сім"ї.
  12. Можна, і я впаду на хвіст?) Потрібні відкатні ворота, 4 м шириною і біля 2 м висотою (точної висоти поки не знаю, зараз заливаємо фундамент і стовпчики), потрібна автоматика, зашитібудуть профнастилом з 1 боку. Цікавить орієнтовна ціна, ставити будемо, скоріше за все, у вересні.
×
×
  • Створити...