Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

mrjura

Пользователи
  • Публікації

    51
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача mrjura

  1. вариант 1 , но в Ж/Б перекрытиях просверлите отверстия и спустите воду , а то потом будет сюрприз.
  2. Время, точнее дождь показал что у ребят нечего не получилось ..
  3. Спасибо всем. Сегодня приезжали ребята вроде всё исправили, как покажет время... Всем удачи.
  4. Чисто не там где убирают , а там где не мусорят. Два раза после ЭТИХ мастеров я лично убрал , потому что у меня параллельно работают люди . Этим мастера 3 !!! дня пользовались моей болгаркой, на третий раз когда установщик дымохода спросил где "мое" ведро для клея ,я ему сказал чтобы искал там где он его оставил кстати грязним и не помытым.
  5. Доброго всім вечора. Сьогодні з майстром по гіпсокартону робив такі речі фото 2, 2.1, 2.2, 2.3, виявив ще ряд косяків які мав терміново переробити, щоб майстер закінчив роботу, а саме фото 3 в панелі перекриття виявив відсутність вати в ізоляції, проходи через стіну дивіться самі "майстерклас" , фото 3.1, 3.2, 3.3. Фото 4 горизонтальність повітряпроводу викликає сумнів , довжина майже 8 м. Можливо в мене неправильна "Булька" - фото 5-6. Регулювання гарячого повітря - 7 як у німців. ЗА ЦЕ я заплатив, згідно рахунку див фото. Хтось говорив про проект , я рахую має бути і візуалізація, договір і так далі, (до цього робив бетоні сходи "Мир ступенек" все на вищому рівні), на сьогодні я не отримав навіть гарантії ні на топку ні на димохід.... Один позитив що нас читають також і представники салону втому числі й Сканфорум, принаймні вони обіцяють якось вирішити ситуацію. (А хтось говорить повно роботи , домовлятися за півроку....) Ще є прохання можливо хтось підкаже як зробити обудову, а то не маю часу з цим каміном сидіти в інтернеті. Нормальні майстри не захочуть доробляти чиюсь роботу тож прийдеться самому. Далі буде.
  6. І так доброї ночі. Хочу розповісти продовження своєї історії на цей раз стосовно встановлення "шиделя" та монтажу 570. Як пам'ятаєте після заміни топки та пари блоків димоходу представниками "Сканфоруму" мені паралельно було запропоновано встановлення та монтаж їхніми супер майстрами під керівництвом пана Миколи. Сам пан Микола не захотів подивитись спершу на об'єкт , але по телефону запевнив що його майстри зроблять фото і цього йому буде цілком достатньо. Так ми познайомились головним майстром камінних справ паном Віталієм якому фото навіть не потрібні.... Чекаю 4 дні , в хлопців даної бригади не виходить заїхати правда телефонують , вибачаються обіцяють працювати навіть в вихідні. Разом зі мною переживають навіть працівники салону які мені реалізували топку з шиделем , обіцяють допомогти ( мабуть почали виправлятися подумав я, але ...) Після нашої розмови в якій я повідомив що наш терпець увірвався , що вже замовлене обладнання для буріння панелей та стін і монтаж прийде ця виконувати самому відбулося диво телефонує пан Віталій і повідомляє зранку будемо. Хлопці правда "на хвильку" запізнилися на відміну від Володимира (буріння бетону) який приїхав вчасно і негайно приступив до справи за 3 години були пробурені 1,5 метри цегли та 1 метр бетону можливо було швидше але майстри не встигали визначитися де робити отвори до того ж в деяких місцях прорахувалися (фото 1). Навіть топку не змогли поставити рівно на лист заліза для рівномірного розподілу навантаження який ми вирізали за розмірами які вони нам вказали (фото 2, 2.1). Далі я спостерігав диво монтаж топки "пасатижами" та вирізання не зрозумілих отворів в кожусі топки на своє запитання отримав відповідь "ми завжди так робимо". То того часу я чув це тільки в анекдотах після чого мені стало все зрозуміло. По димоходу теж можна багато чого писати і показати. Але не хочу більше витрачати час хочу лише застерегти майбутніх клієнтів від цих горе майстрів з салону йотул на Саксаганського м. Києва. Які після свого від'їзду залишили нам масу проблем тільки гляньте що воно зробило з дахом (фото 3, 3.1), представився Віктор. Висновок, не цінують чужого часу , праці , майна, відсутність достатнього і нормального інструменту, залишають після себе купу сміття. Після того як тікають з об'єкту не беруть слухавку, мабуть звикли що клієнт бачить тільки готову "обудову" і добре платить . Фото їхніх додам з часом. P.s. Найгірший етап в мене на будівництві, ще раз переконався хочеш добре зробити зроби сам. Хай щастить.
  7. Люди подскажите , где можно купить "правильные" дрова для камина. Спасибо.
  8. : Сумно:: Сумно: Я ж сказав, що стосовно топки - питань немає! А взагалі, я зрозумів, що далі з Вами нема про що говорити.
  9. Забыл сказать отдельное спасибо Вовану , который пробурил нам отверстия (1,5 м кирпича, 1 м бетона), Быстро, чётко, акуратно ....
  10. Стосовно самої топки "класна" видно всі ефекти , розводку прийдеться трохи переробляти.....
  11. Стосовно "майстрів" поки що тільки фото , шановний usanin_n вгадайте, що не правильно....
  12. Скажу ещё больше за проплаеченый 9 метровый дымоход я получил 27 блоков "шынделя" высотой по 0,32 м, остальное сказали доберёш на растворе.И вот что получилось при высоте первого этажа 3,1, второго 2.8 и крыши 2,7 м.
  13. Спасибо Всем за проявлений интерес к моей теме. И так по порядку, после создания теми на форуме мне позвонили представители Сканфорума и предложили решить вопрос по замене топки с выездом их него инженера к нам на объект, за что ему большое спасибо. (Задача чтобы клиент не спрыгнул - выполнена). Дальше наша киевская фирма привезла " бракованный" шидель , который опять представители сканфорума успешно заменили. Естественно о дальнейшем сотрудничестве с каминоф не могло быть и речи, деньги правда за монтаж вернули. Моё мнение о салоне , посредник, много обещают и не владеют информацией (в моем случае обещали деталь которой не было не то что на складе но даже в Киеве, не контролируют товар который везут клиенту бракованные (топка, шидель). Через раз берут трубку, редко перезванивают, а ёсли не дай бог что то случиться. Ну и мастера которые со всем соглашаются то есть отсутствие своей "профессиональной" точки зрения. Кстати если Вам привезут коробку с йотулом перетянутой зеленой лентой -это завод, если белой то кто-то уже вскрывал. В общем люди добрые доверяйте но проверяйте. Ну как Вы поняли я попал ещё на установку топки и монтаж дымохода, но это уже другая история назовём ёё "Дикий монтаж JOTUL 570".
  14. Димохід який яж писав шидель не влазить. Від угла до дверей 1,3м. в сам угол не виходить і за деревяних балок 2 поверху
  15. Шановний Misha_k, дякую що завітали до моєї теми. Навіть в Київському магазині відмітили Вашу авторитетність камінних справах, тож ще раз дякую за підтримку. Можна питання як до спеціаліста , в магазині була висловлена думка що 570 не підходить моє "нестандартне планування будинку", не вже це так. Можливо його не варто розглядати як як повноцінне альтернативне опалення, в мене поки що не підключений газ. За ті гроші в які він обійдеться 10$, можна збудувати пристройку та поставити туди дров'яний котел з бойлером і обв'язкою в існуючу систему опалення ...? Добавлено через 6 минут Нет не через "строимдом" в Каминофф.
  16. Стосовно топки. Після того як я вчора відправив фотографію на мої підозри стосовно якості продавцю , мені ніхто навіть не зателефонував. Оскільки завтра закінчується 14 днів з моменту продажу я вирішив сьогодні з'їздити до продавця на місці я висловив свої зауваження не тільки стосовно топки в цілому до їхнього підходу до клієнта на що отримав відповідь що все вирішує керівництво через славнозвісний скан форум. Після чого я повідомив що зовсім відмовляюсь від топки , димоходу і.т.д. до мене вийшли на зв'язок і повідомили що моїм питанням займуться з понеділка. Залишаться чекати про вирішення питання повідомлю як буде якась інформація. P.S Можливо мені не пощастило і, я звернувся не до тих людей.
  17. Кімнати 1-6-8-10 добре , але мене ще цікавить №11 (дитяча -північна сторона), до того ж в стандартному дистриб'юторі 4 виходи хотілось би всі використати. На рахунок направляння тепла через двері не зрозумів , при даній схемі розміщення виходів тепла зокрема на 2 поверсі мені здається буде кругообіг повітря на сходах в знайомих "реальний протяг" під час топки , але в них топка без приточки зовні, що в свою чергу вплинуло на мій вибір. Мені здається правильніше виходи розміщувати біля батарей в районі вікон (тепловий завіс, конденсат, кращий прогрів всієї кімнати). Стосовно димоходу в мене в середній несущій стіні в місці розташування топки є вільний вентканал , для димоходу замалий але я його тримаю як резерв була думка з нього встановити вентилятор на горищі і зробити розводку в стелю 2 поверху, але без електрики воно не працюватиме , ще з часом буде чути як він працює особливо в ночі. Робити димохід з цегли в мене нема можливості по перше вага, треба фундамент також додаткове навантаження на панель я гадаю не варто. Під шидель в кімнаті №1 в правому кутку я демонтував частину теплого полу, витіг пінопласт заармував та залив бетон 15 см не знаю чи достатньо. Важкий портал теж відпадає топка розміщується на стяжці теплого полу.
  18. Шановний avtovas дякую за пораду. Так складається ситуація, що розташування каміну виходить тільки "для краси" питається навіщо тоді цей jotul. Тепер по черзі, " красивий" мені здається був би в гостьовій кімнаті кутовий камін (фото 1). Плюс, займає мінімум місця, легко зробити забір повітря в топку (через стіну). Але мінус, в кімнаті де стоїть топка напевно буде сауна , розвід повітря тільки в одну кімнату на другому поверсі (26,6м2) та на сходи. В цьому випадку димохід "зовнішній" та вигляд буде не по фен-шуй. Розміщення кутового каміну в прихожі біля вхідних дверей (Фото3), для мене здається найкраще , плюси - практично ( нема смітя по всій хаті), теплова завіса для вхідних дверей (в мене нема ще тамбура), близько кухня можна щось пожарить, зайшов погрівся і далі сніг чистить. Мінус - "майстер з салону" засмутився - шидель не влазить , точніше не можна буде нормально його обслуговувати при такому розміщені треба буде ставити нержавійку "прямотік" , майстер з салону навідь запропонував зробити голу трубу 1 і 2 поверх , я думаю в такому випадку бажно було б ще поставити акамуляційну масу, Ревізію з капельником прийдеться ставити на горищі. Також мені здаєть буде тепло на горищі , а це конденсат. Ну в общем "я чёто очкую". Знову повернувся до варіанту (фото 2) з технічних причин, щоб не бити всі отвори в одній панелі, але розводка тепла практично біля дверей у всіх кімнатах я рахую що від неї буде мало зиску, а "майстер з салону " навіть на це звернув уваги. Також хочу всіх застерегти хто захоче придбати таку топку детально все перевіряйте , не буду поки що говорти хто , а ле мені здається привезли браковану топку. Далі буде, хай щастить.
  19. Всех с праздником ! Христос воскрес! Есть топка , проплачен шидель УНИ. Вопрос к гуру, где лучше сделать камин. p.S. Дом Аерок 375, D500. Перегородки красный кирпич , первый этаж теплый пол, междуэтажное перекрытие панели, второй этаж деревянные балки, крыша четырёхскатная битумка 30 градусов. Ищу мастеров...
  20. Уважаемый Gothia Возьмем другой пример – самолёт. Крыло является ключевой частью в конструкции самолёта, оно создаёт подъёмную силу: профиль крыла устроен таким образом, что консоль разделяет набегающий на самолёт поток воздуха. Над верхней кромкой крыла образуется область низкого давления, одновременно под нижней — область высокого давления, крыло «выталкивается» наверх, и самолёт поднимается (закон Бернулли), а вы говорите ерунда. Гляньте видео как ветер срывает крышу. rutube.ru/video/8be76dac6e976cd78004bc5d1e7140ee/ А насчёт должного крепления кровельного покрытия, кроме гвоздей, саморезов или фальца ничего нового вроде нету.
  21. Довольно распространена легенда о происхождении названия окна от фамилии мастера Слухова, заведовавшего кровельными работами при постройке московского Манежа. Будто бы, изначально кровля была сделана без устройств для проветривания, что привело к деформации подвесного потолка внутри Манежа из-за нагрева воздуха на чердаке от раскаленной на солнце кровли. Происшествие дошло до царя Александра I, и Слухов вынужден был срочно исправлять оплошность. Якобы, именно он и устроил в кровле специальные окна, получившие имя своего изобретателя. Но главное предназначения слуховых окон даже не проветривание, а для выравнивания давления внутри чердака с улицей во время порывистого ветра...Когда ветер обтекает вашу крышу то на чердаке давление воздуха будет всегда выше чем снаружи и это способствует образованию подъёмной силы (закон физики) что и "снимает"крышу...А слуховые окна препятствуют образованию подъёмной силы, выравнивая давления... Уважаемые кровельщики внимание вопрос , критично ли отсутствие слуховых окон (как на рис.1) на вальмовой или шатровой крыше построенной по современной технологии (рис.2).
  22. Я делал так, когда панели переиграл на дерево. Но есть одно но в зависимости от угла наклона крыши зависит высота над окнами и подшива. Мауэрлат берите 150 на 150.
×
×
  • Створити...