Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Tanya_Ugh

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Tanya_Ugh

  1. На рахунок знімати кришку чи ні. Ставили на кухні пральну машину Bosh. Прийшов встановлювати сантехнік від магазину, де ми її купували. Не помістилася, тому прийшлося знімати кришку. Сантехнік зразу сказав, що це автоматично анульовує гарантію (у нас була на 2 роки). Казав, що навіть якщо кришку прикрутити назад перед викликом майста, вже видно, що її знімали, а це не дозволяється. Прийшлося ризикнути. Працювала без проблем 4 роки, потім перестала. Викликали майстра, він сказав, що поломки немає, просто вода потрапила всередину (зі стільниці стікала). Просушив, користуємося далі вже рік. Якщо хочете кришку знімати, то 1. Не будете мати гарантії. 2. Слідкуйте, щоб не потрапила всередину вода.
  2. Це ви продаєте? Виглядає гарно. А світліший є?
  3. Ще 15. Вибирала за власним смаком або цікавими ідеями.
  4. Ділюся фотками з мого компа. Збирала з різних ресурсів. Можливо, деякі і тут взяла. Якщо так, то дайте знати і я видалю. Приємного перегляду ;)
  5. Я тоже сначала подумала, что это написал мужчина 8-) Ни одна женщина на моей памяти мытье посуды не называла эротичным. Ну что ж, респект вам А я, прочитав всю ветку, для себя точно решила поставить сей агрегат Спасибо всем отзывам
  6. Tanya_Ugh

    Столешница 80 см

    Спасибо, удача нам не помешает. А то чем больше я углубляюсь в этот вопрос, тем больше понимаю, что я ничего не понимаю Вроде как все ясно - не понимаеш, значит доверься специалистам. Но опять же читаю форум и вижу, что некоторые просто мошенничают! Или увидят, что покупатель ну ни в чем не смыслит, и играют на этом. (никому не в обиду сказано, читала коменты пользователей) Придется вникать самой, а времени ойййй как нету!
  7. Tanya_Ugh

    Столешница 80 см

    Вот я тоже 165 см, и размеры мне такие же хотелось как вы описали. При этом я понимаю, что кухню на заказ придется делать, т.к. это не стандарт. У нас в бюджете около 25 тыс на кухню. Фасады нравятся такие как в Эпицентре светлые. Не помню сейчас названия, то ли антик, то ли что-то еще. Но качество, говорят, там неважное... Материал - МДф только потянем,но хотелось бы хорошего качества. На фурнитуре все советуют не экономить, так что BLUM тогда желательно. И... что такое телескопы? Да, забыла сказать, хотим столешницу из искусств. камня Кухня - ок. 5,5 м длиной (3.30+2.20 двумя рядами, а не буквой Г) Слишком много хотим за 25 тыс?
  8. Tanya_Ugh

    Столешница 80 см

    Спасибо за ответ, значит, мне дали неправильную информацию на счет размеров. На счет слишком глубоких ящиков - всегда самые нужные вещи можно поставить ближе, а дальше - редкоиспользоваемые.
  9. Tanya_Ugh

    Столешница 80 см

    Знаю, что есть столешницы 60 и 80 см. Хотелось бы 80, а то 60 - маловато мне кажеться. ( Что-нибудь возле стены поставить - и уже работать негде...) Значит, тумбы тоже глубже? На сколько? Как это скажется на цене? И кто пользовался такой кухней? Удобно?
  10. Дякую за відповідь (не знаю де кнопочка "Подякувати" )) Чоловік подивився ваші роботи, питає які у вас ціни. Розумію, що різні, але яка середня ціна на такі сходи як я описала. Можна приватним повідомленням.
  11. Допоможіть порадою! У нас вікна темного кольору, здається, називається вишня. Значить, і міжкімнатні двері повинні бути того ж кольору? На підлогу плануємо класти паркет. От і подумали ми - вікна одного кольору під дерево, ну припустимо, що ми точно такий самий підберемо для дверей. Але вже інший - підлога, а ще інший - сходи (залізобетонні будемо оббивати деревом, вони виходять у вітальню), а ще інший - меблі (темні, як вікна, не хотілося б, бо вітальня не на сонячній стороні). Як це буде виглядати? Думаю, не дуже. А мені ну дуууже подобаються меблі і двері світлих відтінків. Ми поговорили із підприємством, що виробляють підвіконники з штучного каменю. Я сказала, що хотіла б світлі підвіконня+світлі двері+світлі меблі. А вікна і паркет нехай вже будуть натурального кольору дерева. На що мені порадили підвіконники і двері все-таки робити під дерево. Сподіваюсь, не дуже заплутано пояснила. Важко розібратися, ніяк не можу все це собі разом уявити...
×
×
  • Створити...