Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Polovinka

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

Polovinka's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Так Киев сейчас типичное село, только в плохом смысле этого слова за кусочок природи видно багато чим пожертвувати можна
  2. якщо хочеться гарної медицини видно потрібно країну міняти)
  3. Геніально і просто одночасно, дякую!!
  4. З відповідей я зрозуміла, що життя поза містом є але мене більше цікавлять приктичні реалії життя! якщо є аборигени розкажіть будь-ласка де найближча поліклініка і як часто там приймає, ну для початку терапевт, чи є школав Ясногородці, якщо нє, чи є шкільний автобус і куди він їздить, чи вивозять сміття в селі, чи сам думай куди його дівати...
  5. Дякую за створення теми!! Мене ще цікавить соцсфера, поліклініки, школи, садіки..
  6. StirltiZ, не ображайся, але таке враження, що тобі лиш би лопатою помахати. Наскільки я знаю ти вивчав питання впливу стресових умов на рослини, мож переложиш свої теоретичні знання на практику і не будеш людей таким питаннями відволікати??
  7. Живем у Вишневому. Містечко не велике, але вже навіть тут повітря не вистачає. Думаэм будуватись в Ясногородці, а це Макарівський район. Батьки не схвалюють так як "далеко від цивілізації" і, і мовляв, майбутніх дітей у шкільному віці буде проблематично виховувати. Поділіться досвідом, хто зважився на переїзд в сільську місцевість. Особливо цікавить соцсфера: медзабезпечення і школи-садіки. Чи Сильно відрізняється фінансування соцоб!єктів Києва-святошинського і Макарівського району. Дякую ЗА ВІДПОВІДІ!
  8. Polovinka

    Хочу жить в селі

    Живем у Вишневому. Містечко не велике, але вже навіть тут повітря не вистачає. Думаэм будуватись в Ясногородці, а це Макарівський район. Батьки не схвалюють так як "далеко від цивілізації" і, і мовляв, майбутніх дітей у шкільному віці буде проблематично виховувати. Поділіться досвідом, хто зважився на переїзд в сільську місцевість. Особливо цікавить соцсфера: медзабезпечення і школи-садіки. Чи Сильно відрізняється фінансування соцоб!єктів Києва-святошинського і Макарівського району. ПАСІБКИ ЗА ВІДПОВІДІ!
×
×
  • Створити...