Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

farrier

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача farrier

  1. Дякую за пораду. А все ж таки, якщо ми беремо три фази, 380В і 15кВт, то на яку потужність по фазі чи загальну можна розраховувати? Щоб знати, які прибори вибирати. На всьому масиві газу точно не має, і невідомо, коли буде. Хоча в селі, частиною якого масив є, газ проведено. Думаю, що деякі люди розраховують ще ставити твердопаливні котли або просто каміни. Я б і в сторону альтернативних джерел подивився, але дуже мало на цьому знаюсь. Тобто знаю, що існують і які, але серед знайомих не маю таких, щоб користувались і порадили.
  2. Хороші запитання. Але відповісти важко. Бо котла ще не вибрав. З цим теж непросто. Є електродні, є тенові. В їх описах стоїть потужність, яку видають, а де та, яку споживають? Також розрахунки по витратах на опалення є різні. Найрозповсюдженіше 100Вт на 1 кв.м. Зустрічав і 45, і 80, і складні формули з урахуванням не тільки площі чи об'єму. І ще не можу зрозуміти, яку ж потужність отримаю при трьох фазах. Хтось пише ділити на три, хтось - множити. Наш масив подає колективну заявку на розробку проекту. Всі визначаються з потужностями. Кожен розраховує по-своєму. Багато, хто бере 10кВт, хоча площі житла з нашу. По автоматах на вході мені сказали, що будуть стояти 40А на 10кВт-ну потужність, 50А вже мабуть на 15кВт-ну. Щодо напруги, то є можливість і 220В і 380В отримати. В вартість 1кВт входить підведення і підключення. Вона може і змінитись. Бо мають експерти все уточнити після виїзду на місце для розробки проекту.
  3. Тема трохи застаріла, але питання те ж саме. Настав час оформлення постійного електропостачання для щойно збудованого приватного будинку. Будинок каркасний. Товщина стін з утепленням - грубо 25см (10см пінопласт+15см базальтова вата). Площа - біля 180кв.м. Опалення - електричним котлом, так як іншого джерела енергії поки не маємо. Опалення включає теплу підлогу+батареї на першому поверсі та батареї на другому. Інші електричні прибори: плита,бойлер,водний насос (неглибинний), холодильник, мікрохвильова піч, чайник, телевізор, комп'ютер, далі вже дрібніші. РЕС пропонує три фази. 1кВт=2000грв. Потрібно вирішити, яка потужність необхідна, щоб замовити. Спочатку, здавалось, що 10кВт вистачить. Але прочитавши про різні варіанти розрахунків, почав сумніватись. Досвіду не маємо, того і запитав. Буду вдячний за допомогу.
  4. Нужно развести вентканалы по каркасному дому. дом два этажа,общая площадь 168кв.м.
  5. Надежда,очень рад за Вас! скажите,пожалуйста,Вас можно спросить о некоторых из этих "нюансов":)?
  6. Каркасник нуждается в фасаде Площадь-около 200кв.м Место расположения - 30 км от КПП в сторону Житомира Желаемый Фасад - пенопласт-25 или -35,толщина 100,декоративная штукатурка Леса есть. Уже стоят. Материалов нет. Цена (материалы+работа) и сроки под ключ??? Если есть отдельные цены по материалам, то буду благодарен возможности ознакомиться. Ссылки на выполненные проекты или отзывы по ним принимаются как преимущество. То же касается и скидок Предложения,информацию и вопросы можно в личку или как удобно.
  7. цена изменилась. новая цена - 450 гр. если дорого,предлагайте варианты.
  8. продаю оклад для мансардного окна Roto: EDR ZIEGEL Alpine 7/11 (размер-74х11) для профильных кровельных покрытий. причина продажи-не подходит размер. купил в начале ноября себе на мансарду окно 94х140,а с ним и оклад. впарили-сказали,что для такого окна.по маркировке не ориентировался.отвез строителям.лежало и ждало своей очереди.начали сегодня ставить,а оклад не подходит . вернуть не могу,т.к. чека уже нет,да и срок возврата истек,плюс упаковку строители не позаботились сберечь в надлежащем виде. но оклад только из упаковки,можно сказать - новый. прошу 500 гр.(стоил 590 гр.) предложения можно в почту или смс 0937366365.
×
×
  • Створити...