Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Назарик

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Назарик

  1. Тема форуму створюється для обміну досвідом, знаю я - не знаю? яка різниця...ну а я не зовсім майстер, і цікаво почути різні варіанти, в т.ч. і альтернативні. Ви, Бурулька, досить активний учасник форуму. Досвід - ваш незаперечний козир. Тому - краще б щось підказали замість висміювання моєї компетентності (а може некомпетентності)
  2. Цікавлять нюанси монтажу - на який клей краще? Що робити, щоб не тріщав на стиках?
  3. Поліуретановий декор. "За" і "Проти". Цікавить Ваша думка.[/b] Спілкуємось, радимось. Теорія і практика))
  4. Всім привіт! Кидаємо сюди Ваші ідеї на рахунок оздоблення інтер"єрів. Набридли голі стіни, пофарбовані "снєжкою"? Вам сюди!! Не знаєте, що "вліпити" замість шпалер - вам теж сюди! Венеціанка чи марселька - Вам теж сюди! Спілкуємось! Радимось! Працюють професіонали)
  5. Запрошуємо всіх "галичан" до теми: " Хочу більше, ніж просто побілка!!"
  6. Взаглі-то я не вихваляюсь)) не мої ж роботи, я менеджер, продаю матеріали...просто хотілось дізнатись суспільної думки. У Львові таких майстрів "днем с огнем не найдешь")) Як в Столиці??
  7. Що ви маєте на увазі під закономірністю? Фото з різних приміщень...мене вражає барельєф, виконаний вручну марселькою (Сенідеко вроді). Не кожен так потрафить Треба бути художником, митцем, я б так сказав)))
  8. Пропоную на Ваш розгляд деякі роботи одного відомого майстра зі Львова. За характером робіт можливо хтось його і впізнає
×
×
  • Створити...