Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

rsaca

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

rsaca's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

3

Репутація

  1. Коли створювала цю тему,то в "страшному" сні немогла собі представити,що вона викличе такий резонанс( і це стосується не тільки назви але і всього що тут написано). На даний момент валютний кредит - це дійсно великий " гемо...й" моєї родини., бо коли бравсчя кредит була зп в євроі дол.+ моя зп та можливість підзаробити. Все змінилось і контракт на 7 років став на 5 і 2- є маленьких дітей та супер ціни на все. Я нехочу писати про те хто прав, а хто виний,але є сумна правда по українські. На даний момент із всіх переписок і зустрічі з банком мою тільки ось такий результат: 1. Нарешті прийшло погодження на реструктуризацію,тобто перехід в гривню( чекала цілих49 днів- правда круто вирішити питання яке дуже важливе для тебе+ як для працівника даного банку) та ще після того коли була погашена просрочка по кредиту Питання процентної ставки - буде плаваюча укр.ставка + маржа банка 4%. На даний момент ставка по дол кредиту 8,5 ,а буде 20,5 умовно( бо міняється не а мою пользу.. Комісії більше ніяких небуде ,але це стояло мені 3- міс спілкування з гол банком і докозування і усними погрозами що я так і не вийду на роботу,якщо буду спілкуватись на пряму з гол банком. Єдине що буде додатково це страхування життя. Залишились тільки всі нотаріальні послуги,а це теж не мала копійка 2100,00 грн. Ось сиджу і бумаю,може всетаки приймуть там ВР закон про перехід на якихось людських умовах бо зараз виходить шило на мило, а перстектива платити до 2028 року між 3 -ма роками що залишилось наводить тільки сльози. На рахунок думати раніше до кредиту прошу несипати сіль на одне місце, бо всі розумні і всі вміють давати поради,але проблема від цього нерішається.
  2. Дякую всім хто відповів на моє питання! Мені важлива думка кожного. В мене двоє маленьких діток, які нажаль хворіли ці пару днів(було просто не до цього). З банком домовились так, що пишу заяву на гол. банк з поясненнм ситуації та пропонуванням різних варіантів. Варіанти: - зниженний % по грн. на рівні 11-15%; - списання частини суми; - збільшення терміну кредиту за ініціативою банку в дол.(спільна зацікавленність). Дуже легко казати про продаж квартири, про те що невеликий залишок, зайняти у знайомих, але в мене 2-є дітей, в квартиру вкладено стільки "нас", що вона залишиться дітком однозначно. Частину суми зможемо заплатити тільки в травні і то 1/3. Чи буде курс дол. до того часу більше 15грн. впевненості нема. Зайняти у знайомих варіант, але з такими подіями (бути війні чи ні) знайомих та родичів які мають лишніх пару кусків дол. без впевненості у завтра немаєм. Хоча "проводимо виховні роботи з братом".
  3. Можливо тому, що бажання жити в своїй квартирі вище здорового глузду.Але на момент кредиту в чоловіка дохід був в дол та євро. Це зараз важко заносити все в банк і немати спокою. Добавлено через 4 минуты Можливо тому, що бажання жити у своїй квартирі вище всяких розрахунків. Але на момент взяття кредиту дохід чоловіка був в євро або дол. Це зараз останнє заноситься в банк.
  4. Ось і мене хвилює питання курсу дол., бо при курсі 15грн буде вже всеодно яка ставка.Достроково гасити можна без комісій. Можемо нашкребти макс половину суми, а от іншу (11000 чи може банк списати як безнадійну). В даний час важко в когось позичити, всі налякані. Додаткові комісії можуть бути 0.2 або 2%. Буду давити на менший варіант так як є працівником цього банку(тільки в декретній відпусці).
  5. Валютний кредит - це камінь, який лежить на долі кожного хто "всунувся " у нього у свій час. Така доля неоминула і мою сім"ю. Тому прощу в кожного хто може підсказати, що робити в даній ситуаціїї(поки ще є час щось вдіяти). Ситуація така: Сім"я оформила кредит у травні 2008року в Кредобанку.Сума кредиту 53000дол ставка плаваюча Libor3м. На даний момент 8,44%. Залишок 22000 дол. платити ще 5 років. Була надія виплатити раніше, тому "сиділи в дол." Заборгованості немає, кредитна історія позитивна. А тепер саме головне, що мені робити? Бо головою розумію, що це повна ж...па. Варіанти: 1. Перехід в грн по курсу міжбанку та ставку перший рік 18%, а даліUIRD3M** + 5,0*(десь21,75) 2. Залишатись в дол здільшивши строк кредиту на 10р.(і сильно молити Бога,щоб дол більше не ріс). Або пропонувати банку свій варіант(надіюсь хтось підскаже який). Підскажіть, що робити небудьте байдужі!
  6. В связи с тем что Украина может пролететь с Евро-2012, вопрос перехода от дол. в грн. стоит очень остро. Как бы Вы поступили находясь в такой....Есть ли перспектива того что курс в ближайшие 5-7 лет будет на том же уровне? Как поступить...
  7. Помогите советом!Стоит ли переводить дол. кредит в гривну. Кредит в дол. взятый в 2008г. в Кредобанку сума 53500 + оформлена молодежка (компенсация процентов 5лет) под ставку 8,2+LIBOR 3M. На данный момент ставка 8.49% cума кредита 37418,18 USD, проценты молодежка возвращает с задержкой но сума около 1800грн( коэффициент 0,7). Основной доход частично в евро + грн.(то что может муж заработать), а я сижу в дома с ребенком (5 мес.) Схема погашения классическая, за досрочное погашение пени нет. Когда переходить на грн. вроде как 1% комисия банку+ неясно или снова подпишут договор по молодежке и т.д (нотариус... ). Хотелось бы услышать дельный совет, а то и так в полной ж.... сидим
×
×
  • Створити...