Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

igoroc

Пользователи
  • Публікації

    150
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача igoroc

  1. Місячний ліміт дешевої електроенергії складає 3000 кв.год.Відніміть від цієї цифри спожовання іньших користувачів,і на опалення залишиться максимум 2500 кв.год..Нічний тариф діє 8 год. на добу ,множимо на 30 діб=240годин.2500 кв.год.ділимо на 240 год.=10.4 кв.год.Для чого Вам збільшувати потужність?Користуюся електрокотлом 6 кв. і тп. котлом .Використовую весь ліміт електроенергії ,решту догріваю тп .котлом(прбл.куб дров на місяць).
  2. Не буде,до холмова той котел ніякого відношення немає,у ньго просто немає теплообмінника.
  3. У тестя була недавно та ж проблема.промив лимонною кислотою,хоча протоку практичо не було.
  4. У мене ось такий таймерsvetotehnika.kh.ua/p195335203-tajmer-rele-vremeni.htmlвключає електрокотел з 23 00 до 7 00год.через магнітний пускач www.proelectro.info/content/detail/4354 разом прбл 500гр.
  5. Ви повинні зрозуміти ,що при опаленні електрокотлом витрати електроенергії залежать тільки від температури яка підтримується у приміщенні,і тепловтрат цього приміщення(у електрокотла відсутні втрати які можливі наприклад у газових чи твердопаливних котлах).З цього випливає. що зменьшити ці витрати можна понизивши температуру у будинку .або утепливши його.Якщо Вам хтось запропонує поміняти електрокотел на більш економічний,то посилайте його подалі.
  6. Будь яке приміщення має тепловтрати які вимірюються у кв/год.Приклад:Ваше приміщення має тепловтрати 8 кв/год.,значить на його опалення піде 8 кв.електроенергії (8*0.84=6.72 гр.у годину),або приблизно 1 куб. газу(калорійність газу десь 7-8 кв.з куба і тих самих 6.78за куб) )Тому ще раз наголошую:на даний момент електроопалення вигідно тільки при наявності тарифу на електроопалення і тільки у нічний час з 11 вечора до 7 ранку за ціною 0.45 гр.
  7. Куб газу дає 7-8 кв.,по розходу газу без проблем порахуєте тепловтрати будинку.Але є два нюанси:3 квт.котел видає при 220 вольт,також нема сенсу ставити електрокотел якщо нема тарифу на електроопалення,ціна нічного квт.буде такою ж як і газового.
  8. Будь який нагрівач дасть тепла стільки ,скільки візьме КВТ.з мережі,і чіпляйте на нього що хочете .
  9. Це якого року ціна? Я у 2015 р.платив по 910 гр. за кв.,разом лічильником день ніч і підведеним кабелем до нього,зараз кажуть 1 кв. майже 3 тис.
  10. А звідки цифра 2.6 кв.?Кіловати бере не електрокотел чи конвектора,а будинок (є такий термін тепловтрати приміщення ,вимірюються в тих самих кв.год.).Відповідно скільки кв. тепла втекло на вулицю з будинку за годину стільки і візме електрокотел чи конвектора.Тепловтрати у кожного будинку різні то відповідно і розхід електроенергії навіть тим самим електрокотлом буде суттєво відрізнятися.Наприклад неутеплений будинок 100кв.м може споживати і 10 кв.за годину ,і такий же самий добре утеплений 3 кв.
  11. Хоч гектар.Сонячний колектор тому й зветься сонячним що працює від сонця,тому зимою його ефективність невисока(мало сонячних днів) і якщо порахувати скільки треба вкласти коштів і що Ви с того отримаєте зимою,то це варта робити у випадку коли нема куди гроші дівати.
  12. Для ТП котла 1500 л ємкість прекрасно,для теплового насоса та ємкість нідочого,у нього оптимальна робоча температура скажімо 40 гр.,далі до 60 гр.падає СОР.,але навіть 60 у ємкості толку мало -її потрібно нагрівати до максимуму,що й може робити ТП котел.Сонячною електроенергією опалювати будинок то взагалі дурниця, так як держава купує цю електроенергію прбл.по 5 гр. за 1 кв.,а газовий кв.коштує прбл.0.9 гр. тобто у 5 раз дешевше.
  13. Яким чином у Вас організовано підігрів води для побутових потреб?
  14. Дарма Ви так.Он люди легально випускають такі котли,налив води і жара!kotel-the-best.zp.ua/
  15. Для чого мені дивитися на іньших?Я порахував скільки реально можна взяти з 3000 кв. ,а кожен вже нехай собі рахує відносно своїх тепловтрат. Крім того тепловтрати однакові при опаленні будь яким видом палива ,потрібно тільки порахувати різницю між вартістю наприклад газового і електричного квт. і вирішити для себе чим вигідніше опалюватись.На даний момент електроенергія трохи дешевша за рахунок нічного тарифу,але потрібно вкласти певну суму (підведення додаткової потужності.встановлення дворівневого лічильника ,купівля і встановлення електрокотла)щоб отримати економію.
  16. Ліміт на електроенергію 3000 кв.г. у місяць,відніміть споживання будинку те що залишилось поділіть на 30 днів потім 24 год. і вийде 3.5-4 кв. у годину.Так що електрокотел у класичному виді як єдине джерело опалення підійде не всім.Правда можна використовувати для економії газу вночі коли тариф 50%.
  17. Щоб віддати 72 кв.год. піч сочатку повинна їх взяти з мережі,плюс 9 кв.на поточний обігрів,разом 18кв.також сам будинок споживає електроенергію,так що потрібно мати 20 кв.ий вхід.Крім того існує ліміт пільгової ціни електроенергії 3000 кв.год.у місяць,відніміть споживання будинку наприклад 400 кв.,2600 ділимо на 30 днів=86 кв . год.на добу ділимо на 24 год.=3.6 кв год .Вам залишиться на опалення.
×
×
  • Створити...